Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω VGA Connector από Packard Bell PEW-91 ???
Έστω εάν μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο σύνδεσμο γιατί δεν μπορώ να βρω με τίποτα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
![]()
![]()
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω VGA Connector από Packard Bell PEW-91 ???
Έστω εάν μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο σύνδεσμο γιατί δεν μπορώ να βρω με τίποτα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
![]()
![]()
καλησπερα. πρεπει να εχω, αλλα βαλε πιο καθαρες φωτο να το δω.
Στα ηλεκτρονικά εκεί στην Καλιθέα δεν έχουν 15 πινο vga??Επειδή δεν το βλέπω πολύ καθαρά ποδαράκια για να κοληθεί στο τυπωμένο δεν έχει από κάτω??
Ζητώ συγνώμη και από τους δύο για τις φωτογραφίες, θα προσπαθήσω να τραβήξω πιο καθαρές. Κατά τα άλλα, δεν είναι ένα απλό VGA. Είναι πολύ κοντό, και τοποθετημένο "ανάποδα" σε σχέση με τα αντίστοιχα των υπόλοιπων motherboards.
Δημήτρη έχει όντως ποδαράκια, αλλά είναι κοντά λόγω του ότι είναι κομμένα (δεν ξεκόλησε απλά από τη motherboard) ...
φιλε το εχω.
Λοιπόν πήγα στην Παυλάκο, δεν βρήκα, αλλά με παρέπεμψε στον Βασιλειάδη (Σκρά). Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα και θα πάω αύριο μήπως είμαι τυχερός ...
Είναι που έκλεισε ο Κατουμάς εκεί θα έβρισκες σίγουρα αλλά δεν πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό.οκ Πήγαινε Βασιλειάδη.
ναι ναι παρε και μια vam1202αφου σου λεω οτι εχω το ιδιο τι ψαχνεις? οεο. ελα οποτε θες να στο δωσω.