Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κίμων
    Περιοχή
    θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Λογικά το βρήκα το πρόβλημα!!! Το μοτερ άρχισε να βγάζει σπίθες οταν γυρνάει, άρα Πέτρο κατι με τα καρβουνάκια παίζει οπως είπες και εσύ, με την πρώτη ευκαιρία θα το ανοίξω να το δώ..

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ωραίος ... ελπίζω να μην έχουν τερματίσει πολύ μέχρι να βρήκε το ελατήριο πάνω στον συλλέκτη . Αντικατέστησε με ποιοτικά καρβουνάκια (γιατί υπάρχουν και μάπα .. εμείς τα λέμε "μαλακά" . ενώ τα ποιοτικά είναι πιο "σκληρά" ) . Καλό καθάρισμα κτλ ..

Η πλάκα είναι ότι το "στοιχείο" επίλυσης το έδωσες κιόλας από το 1ο ποστ ! (αλλά εγώ το διάβασα βιαστικά και δεν πρόσεξα την παρακάτω λεπτομέρεια ! ... που ναι προδίδει ότι κάτι συμβαίνει με τα καρβουνάκια !)
    και γυρνάω το τύμπανο με το χέρι μου ωστε να δωσει εντολή να κάνει άντληση και να αδειάσει ο κάδος για να τον ανοίξω
    Όμως μην το ξανακάνεις με το χέρι , γιατί είναι άτιμη περίπτωση μπορεί να "γκαζώσει " το μοτέρ ξαφνικά και να συμβεί ατύχημα στα δάκτυλα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 09-02-14 στις 22:02

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κίμων
    Περιοχή
    θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Πέτρο τα καρβουνάκια έχουν 2cm ακόμα γιανα τερματίσουν!!!!
    θα το πάω σε ένα μαγαζι που κάνουν συντήρηση δυναμό και μοτερ, να το βάλουμε κατευθιαν στο ρευμα να δουμε γιατι έβγαζε σπιθες.
    Το μόνο που είδα οπτικα είναι μαυρίλα γύρο γύρο απο εκεί που γυρνάνε τα καρβουνάκια.
    δεν έχω χρόνο να το πιάσω μονος μου..
    Ελπίζω να μην με πάρει πάνω απο 15 μαζί με τα καρβουνάκια αν θέλει καινούργια λογο 10ετίας..
    Παντος σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κίμων
    Περιοχή
    θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ωραία εχθές καθάρισα το μοτέρ και πέρασα καινούργια καρβουνάκια, λειτουργεί τέλεια αλλά κάνει σπινθηρισμό εκεί που ακουμπάει το καρβουνάκι στην επιφάνεια του ρότορα!! Είναι λογικό αυτό? λόγο της μεγάλης τάσης το κάνει γιατί το επόμενο που σκέφτηκα είναι ότι δεν το καθάρισα καλά γιατί έχει λίγη μαυρίλα ανάμεσα στα κενά του ρότορα.. αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτό.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg Moter.jpg (139,4 KB, 94 εμφανίσεις)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μην ανησυχείς (δεν σπινθηρίζει πολύ σύμφωνα με φωτογραφία) ίσως είναι επειδή είναι φρέσκα τα καρβουνάκια και μέχρι να "πατηθούν" και να στρώσουν . Άμα περπατάει δώστου

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κίμων
    Περιοχή
    θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ναι όταν τα έδωσε παρατήρησα ότι χαλάρωσε ο σπινθηρισμός, τώρα έχω άλλο πρόβλημα στο πρόγραμμα F όταν είναι στα τελειώματα δεν κάνει άντληση και ούτε στύψιμο... ενώ στο πρόγραμμα C που είναι για στύψιμο και ξέβγαλμα το εκτελεί κανονικά, μετά ξανά έβαλα το F γιανά δω αν έχω πάλι πρόβλημα με το μοτέρ αλλά λειτουργούσε κανονικά όπως προβλέπεται.. τι να πω... θα κάνω πιο εκτενή έλεγχο και θα δώσω αναφορά.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prezonautis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι όταν τα έδωσε παρατήρησα ότι χαλάρωσε ο σπινθηρισμός, τώρα έχω άλλο πρόβλημα στο πρόγραμμα F όταν είναι στα τελειώματα δεν κάνει άντληση και ούτε στύψιμο... ενώ στο πρόγραμμα C που είναι για στύψιμο και ξέβγαλμα το εκτελεί κανονικά, μετά ξανά έβαλα το F γιανά δω αν έχω πάλι πρόβλημα με το μοτέρ αλλά λειτουργούσε κανονικά όπως προβλέπεται.. τι να πω... θα κάνω πιο εκτενή έλεγχο και θα δώσω αναφορά.
    Διάβασε λεπτομέρειες του Manual μήπως αναφέρει κάτι για αυτό στο (F) δηλαδή ανάλογα το είδος προγράμματος που επέλεξες μήπως και με αντίστοιχα κουμπιά που έχεις πατήσει στο καντράν ... σκοπίμως να σταματάει στο F.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-14, 21:02
  2. [Siemens] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ SIEMENS SIWAMAT XL 540
    από anto_gr στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-13, 19:26
  3. [Siemens] SIEMENS SIWAMAT 5040 Πρόβλημα μοτέρ;
    από palypan στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-12, 20:04
  4. SIEMENS SIWAMAT XL 540