Καλησπερα εχω ενα dell 1564 του αλλαξα οθονη γιατι ειχε σπασει απο πεσιμο.Μετα απο λιγες μερες παλι τρεμοπαιζε η οθονη λογω καλωδιοταινιας οθονης η οποια και αλλαχτικε.Μετα απο λιγες μερες εβγαζε καπνους!Τον ανοιγω και βλεπω την καινουργια καλωδιοταινια μαυρη-καμμενη.Την ξανα αλλαζω με καινουργια και τωρα πλεον παταω να ανοιξει και το μοναδικο λαμπακι που αναβει ειναι η ενδειξη σκληρου δισκου το οποιο και παραμενει μονιμα αναμενο!Εβγαλα-εβαλα καλωδιοταινια,σκληρο δισκο,μνημες τιποτα!Δοκιμασα με τα παντα ακομα και την μπαταρια της motherboard εξω πατησα το power button για 40 δευτερολεπτα αλλα και παλι τιποτα.Εβγαλα την motherboard εξω ουτε καμενοι πυκνωτες ουτε μαυριλες, τιποτα!
Μετα απο 7-8 φορες που εβαζα εβγαζα το καλωδιο τροφοδοσιας μου αναψε η οθονη μονιμα λευκο χρωμα και προσπαθουσε να ξεκινησει το ανεμιστηρακι και γενικα να παρει εμπρος αλλα σε δεκατα δευτερολεπτου ξανα εκλεινε.
Δοκιμασα και το κολπο με το D+power button αλλα ματαια!Εχω δωσει ενα καρο λεφτα δεν με συμφαιρει να αλλαξω και μητρικη!
HELP!!!