Καλημέρα σας! Το δικό μου μοντέλο είναι το 3704D, λογικά μάλλον είναι λίγο νεότερο. Εμένα άρχισε να βγάζει νερά από τους αεραγωγούς της συντήρησης και παράλληλα να ανεβάζει θερμοκρασία στη συντήρηση. Η κατάψυξη λειτουργούσε μια χαρά. Το άνοιξα μια φορά πριν 2 μήνες και είδα ότι έιχε πιάσει πολύ πάγο το στοιχείο ψύξης όπως επίσης και μπροστά στους αεραγωγούς που έρχονται από την κατάψυξη. Έλιωσα τους πάγους με πιστολάκι, τα έβαλα όλα στη θέση τους και το ξεκίνησα πάλι. Αυτή τη φορά μου κατέβασε υπερβολικά την θερμοκρασία στη συντήρηση, μέχρι και στους 2 βαθμούς C. Με τις μέρες ανέβαινε σιγά σιγά μέχρι που φάνηκε να κρατάει κανονική θερμοκρασία. Πρίν από καμμιά βδομάδα όμως άρχισαν να μαζέυονται πάλι σταγόνες νερό στο πάνω μέρος της συντήρησης και έχθές η θερμοκρασία έπιασε αυτή του δωματίου. Άνοιγμα ξανά σήμερα πάγος και τηλέφωνο στον τεχνικό.
Μου άλλαξε το λαστιχάκι του εξαερισμού που βρίσκεται σε μια στρογγυλή τρύπα προς το κάτω μέρος του ψυγείου στην πίσω πλευρα και δεξιά όπως το κοιτάμε από πίσω. Είχε ξεραθεί μου είπε και έπαιρνε αέρα, γι αυτό και έπιανε πάγο η κατάψυξη βουλόνοντας τους αεραγωγούς. Μου είπε πως είναι φυσιολογική φθορά και καλό είναι να αλλάζεται μόλις παρουσιάζονται τα πρώτα σημάδια ανόδου θερμοκρασίας στη συντήρηση. Το ψυγείο μου είναι 5 ετών και το κόστος ήταν μαζί με τα εργατικά 35 Ευρώ. Άμα ξαναγίνει θα το αλλάξω μόνος μου. Ήταν πάρα πολύ απλό. Ελπίζω να είναι και σε σένα το ίδιο.
Χαίρε και να υγειαίνετε..

Απάντηση με παράθεση