Επανερχομαι στο προβλημα μου.Αλλαξα ολους τους ηλεκτρολυτικους στον ενισχυτη και το προβλημα παραμενει.Ψυχρες κολλησεις δεν υπαρχουν τα ποτενσιομετρα λειτουργουν μια χαρα..Τι μπορει να φταιει???μπορει καποιος να με βοηθησει????
Επανερχομαι στο προβλημα μου.Αλλαξα ολους τους ηλεκτρολυτικους στον ενισχυτη και το προβλημα παραμενει.Ψυχρες κολλησεις δεν υπαρχουν τα ποτενσιομετρα λειτουργουν μια χαρα..Τι μπορει να φταιει???μπορει καποιος να με βοηθησει????
έχεις σχέδιο; αν δεν έχεις δύσκολα οι ενισχυτές αυτοί είναι κομμάτι δύσκολοι στην επισκευή θέλει πολύ ψάξιμο, μόνο ο sakis μπορεί να βοηθήσει
Σακη φιλεεεεε δωσε τα φωτα σου!!
καλησπερα .... τι μπορω να κανω για σας ?
Να κερασω συμβουλη ? βεβαιως .... αλλαξε τον ρελαι της εξοδου ( και για να σιγουρευτεις οτι η βλαβη ειναι εκει οταν παιζεις σε χαμηλη ενταση και το αριστερο καναλι δεν παιζει χτυπα το ρελε με ενα κατσαβιδι και μαλλον θα πρεπει να παιξει ) μην τον λυπηθεις βαλε κατι καλο τακιμισαβα η ομρον
ο 211 ειναι πολυ καλο μηχανακι ...παντα μου αρεσε
Παραγματικα ηταν αυτο...Θα μπορουσες να μου πεις καποιο καταστημα που μπορω να παρω τετοια ρελαι???Ενα κοινο καταστημα με ηλεκτρονικα θα εχουν??Οπως ο μαρκιδης η ο κατουμας???
σιγουρα ναι ...θα εχει και ο Φανος ...εχεις χρεωθει μια μπυρομοναδα χα χα χα χα χα χα
αααα Σακη αυτο με τις μπυρομοναδες μαλλον θα πρεπει να το καθιερωσουμε!σου χρωσταω και εγω αρκετες!κατι σαν possitive feedback ας πουμε!τωρα περαν της πλακας...μπραβο που μοιραζεσαι το 1 τις 10000% απο τις γνωσεις σου και μας βοηθας,εδω στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα ως προς την αναζητηση ατομων με γνωσεις.μπορει να υπαρχουν καλοι ηλεκτρονικοι εκει εξω...αλλα στο θεμα του audio πιστεψε με οτι ειναι πολυ λιγοι.