οκ σε ευχαριστω για την απαντηση θα περιμενω και αλλες απαντησεις μηπως καποιος ξερει. απλα επειδη ειμαι φοιτητης και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τη μεταφερω θελω απλα να ξερω αν δε θα μου κοστισει ακριβα. να την παω μια και καλη
οκ σε ευχαριστω για την απαντηση θα περιμενω και αλλες απαντησεις μηπως καποιος ξερει. απλα επειδη ειμαι φοιτητης και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τη μεταφερω θελω απλα να ξερω αν δε θα μου κοστισει ακριβα. να την παω μια και καλη
Η τηλεόρασή σου όπως καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου,μάλλον έχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό ή στην βαθμίδα υψηλής τάσης /οριζοντίου.Από αυτά τα κυκλώματα πρέπει να ξεκινήσεις για να βρείς μια άκρη ,θέλει κάποιο ψάξιμο , μετρήσεις κλπ.
bu 808 dfi + τον πυκνωτη που εχει στην βαση του τρανσιστορ
The Professor (09-12-11)
παιδια επειδη δεν εχω καμια σχεση απο αυτα δεν καταλαβα τι εννοειται...σε ενα αλλο φορουμ που ρωτησα μου ειπαν τρανζιστορ. τελικα τι ειναι τροφοδοτικο ή τρανζιστορ?
να μου πειτε τι εχει και να δω αν με συμφερει να παω να τη φτιαξω. αν θελετε εννοειται...
Εχει δικιο!
Tιποτα δεν ειναι,το τροφοδοτικο σου κατι θα εχει παθει απο την πολικαιρια .Ανοιξε την και κοιτα εκει που καταλιγει το καλωδιο ρευματος πανω στην πλακετα ,αν ειχει τιποτα φουσκωμενους πυκνωτες η μαυριλα εκει κοντα.Μην την πας σε αλλο να την φτιαξει ειναι πολυ απλο το προβλημα σου.