Είναι το Τ4 , το led δεν σταματά καθόλου, παρήγγειλα το str για να το αντικαταστήσω με νέο και μένα εκεί πάει το μυαλό μου.
Είναι το Τ4 , το led δεν σταματά καθόλου, παρήγγειλα το str για να το αντικαταστήσω με νέο και μένα εκεί πάει το μυαλό μου.
τι να πω;; Τ4 δεν νομιζω να υπαρχει.κοιτα το θεμα μου λιγο πιο κατω απο το δικο σου ειναι ακριβως η ιδια τηλεοραση που εφτιαξα πριν 2 μερες.το σασσι ειναι BE4.τελος παντων κανε και ελεγχο στον c608 που ειναι στο ποδι του str 10 μF/63V,και στο τρανζιστορ ισχυος -πυκνωτες παλμου.
το σασί ειναι το ΒΕ3Β, εχεις ψυχρη κοντα στον μ/τ υψηλης
Μάλιστα ναι είναι το ΒΕ 4
1)άλλαξα το str
2)άλλαξα τον πηκνωτή 10μf/63v
3)πέρασα το ic vertical για ψυχρές
4)πέρασα το Μ/Τ υψηλής για ψυχρές
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!![]()
εχω λυση.θα την βαλουμε παρεα με την δικη μου!!!!!! να ζευγαρωσουν....................χαχαχαχα.κοιτα πυκνωτες παλμου και τρανζιστορ ισχυος.
κοιτα και εδω http://www.electronicspy.co.uk/group...ps/tipdata.cgi
η 14M1 εχει μια μικρη ασφαλεια στο τροφοδοτικο μαυρη σαν τραζιστορακι bc μοιαζει αλλα εχει δυο ποδια αλλαξε την ειναι καμμενη
Εχω και εγώ χαλασμένη μια 14Μ1 , δεν ανάβει καθόλου το LED,
έφαγα τα νύχια μου , δεν βρηκα τίποτα χαλασμένο , και οι ασφάλειες μινιατουρες ειναι καλές.
Και ελενξα και στο δευτερεύων την δίοδο ισχύος που δίνει στο μετασχηματιστή υψηλής ,
και είναι καλή .
Εμαθα οτι αμα ειναι χαλασμένη η δίοδος ή ο παράλληλος πυκνωτής , δίνει εντολή το τροφοδοτικό και κλείνει μόνο του.
πόσο κόστισε το STRS 5706 ?