Είναι πάντως... σπάσιμο να αγοράσεις ένα καινούργιο ηλεκτρονικό ότι και να είναι αυτό και να τρέχεις στο service, όπου δεν ξέρεις τι του κάνουν, πως θα το κάνουν κλπ. και το χειρότερο να στο επιστρέφουν με γρατζουνιές και κασταβιδιές... Είναι αυτό που λέμε έπεσες στην περίπτωση αλλά όπως και να το κάνουμε... συμβαίνει! Πρόσφατα έτρεχα στην αντιπροσωπεία ενός ράδιο/CD αυτοκινήτου επειδή ο εγκαταστάτης αποφάνθηκε πως είναι προβληματικό... Άντε πήγαινελα και το κρατήσαν 15 ημέρες αφού είχε παρέλθει το 10ήμερο αντικατάστασης (DOA: Dead On Arrival) για να μου πούνε πως δουλεύει κανονικά και να μου επιδείξουν μπροστά στα μάτια μου την καλή του λειτουργία! Και αν πάει το μυαλό σας ότι το πήγα σε καμία 'τρύπα' να γλιτώσω κανένα cent κάνετε λάθος: το πήγα σε μεγάλο πολυκατάστημα για εγγυημένη (!) εγκατάσταση. Ο πιτσιρικάς εγκαταστάτης εκεί στο ημιυπόγειο πέρα της συγκέριμενης διάγνωσης, αμίλητος και μάλλον αδιάφορος με την έννοια ότι απέπνεε ότι το κάνει αγγαρεία δυστυχώς είναι η βιτρίνα του καταστήματος στον πελάτη σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις...! Ας τον χαίρονται, εγώ δεν ξαναπατάω εκεί!
Χαιρετώ