Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκεί που έρχεται η υψηλή τάση (ακροδέκτες - περίβλημα) πρέπει να έχεις άπειρη αντίσταση. Μήπως τα 0.7Ω τα μέτρησες μεταξύ των δυο ακροδεκτών; Σε αυτούς τους δυο ακροδέκτες έρχεται χαμηλή τάση 3V όπως σου ξαναείπα (η οποία όμως δεν έχει γαλβανική μόνωση από την τάση των 2.5kV).
Έβαλες τη σωστή δίοδο; Μήπως έβαλες κατά λάθος καμιά 2Χ062Η;
Το πολύμετρό σου μετράει τάσεις πάνω από 1000V; Διότι η τάση στον πυκνωτή αυτόν φτάνει σε υπερδιπλάσιες τιμές. Όσο για την εκφόρτιση έχει ενσωματωμένη αντίσταση για αυτή τη δουλειά.
Η δίοδος που έχει επάνω είναι HVR-1X 4 η αλήθεια είναι ότι του είπα αυτήν την δίοδο και μου έδωσε στρογγυλή αντί τετράγωνη μου λέει αυτή είναι αλλά τώρα που βλέπω το τι γράφει βάσει αυτό που μου λες είναι CL04 -12 RG402 γράφει άλλα στοιχεία αλλά μπορεί να είναι αντιστοιχίσει αυτό δεν το ξέρω. Τώρα μέτρησα στους δυο ακροδέκτες μάγνετρον όχι στα καλώδια που έρχονται από Μ/Τ αυτοί οι δυο ακροδέκτες μου δείχνουν 0.7 ωμ είναι οι ακροδέκτες μάγνετρον, εσύ λες ότι πρέπει να είναι άπειρη η αντίσταση ;Ακροδέκτης κάθε ένας με το περίβλημα τις μάγνετρον δείχνει άπειρη αντίσταση. Το όργανο μου δεν μετράει τάση 1000v αλλά εκείνη την στιγμή μου έδειξε όλους τους αριθμούς προφανώς γιατί δεν μπορούσε να μετρηση αυτήν την τάση.Το θέμα είναι μου βγάζει τάση επάνω στον πυκνωτή αλλά δεν ξέρω που πάει αυτή η τάση κάπου σαν να πνιγετε.