Ναι το ψυγείο εχει κατάψυξη συντήρηση με δύο διακόπτες.
Απόψυξη έκανα μόνο στην κατάψυξη γιατί είχε πολύ πάγο.
Το καθάρισα με φυσικό τρόπο. πάνω από 12 ωρες εμεινε κλειστή η κατάψυξη. Το άφησα να λιώσουν οι πάγοι. Το καθάρισα και το άναψα.
Η πλάτη της συντήρησης είναι υγρή μετά την απόψυξη και τα νερά καταλήγουν στην βάση κάτω από την φρουτοθήκη.
Δεν νομίζω ότι έχει κάποια τέτοια λεκάνη αλλά θα πρέπει κάποιος να το τραβήξει έξω να δει αν έχει πίσω κάτι που δεν μπορώ να δω.
Δυστυχώς δεν έχω manual για το ψυγείο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Με μια σειρά ...
είναι ψυγείο (Κατάψυξη/συντήρηση) ξεχωριστά? Με 2 διακόπτες on/off?
Τι κάνατε? κλείσατε και την (Κατάψυξη / συντήρηση)? ... και το καθαρίσατε? πως? με φυσικό τρόπο? πόσες ώρες?

Όλη η πλάτη συνέχεια υγρή ... πότε? στην διάρκεια της απόψυξης? ή όταν και μετά τον καθαρισμό το ξαναβάλατε εμπρός και εντός κάποιων ωρών λειτουργίας?

νερά στην συντήρηση κάτω από τις φρουτοθήκες .... Δεν έχει εκεί κοντά μια λεκάνη με οπή αποστράγγισης (αποχέτευση) για να δείτε αν βούλωσε ? και αναγκαστικά σου στέλνει τα νερά κάτω από την φρουτοθήκη.

Δεν έχετε πάρει το εγχειρίδιο χρήσης του μοντέλου , για να δείτε τι αναφέρει για την διαδικασία απόψυξης?