Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Amana SXD524VW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή Amana SXD524VW

Καλησπέρα . Έχω το συγκεκριμένο ψυγείο και μου εμφανίζει το έξης έχει -1 στην κατάψυξη .Τη μπορεί να είναι ? Πρόσφατα αλλάξαμε θερμοστάτη ξεπατώματος

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κορινθια

Προεπιλογή

Πολλα μπορει να ειναι. Γιατι αλλαξες θερμοστατη; Μονος σου ή τεχνικος τον αλλαξε; Μηπως την ωρα που κοιταξες την θερμοκρασια το ψυγειο σου εκανε αποψυξη και μπερδευτηκες;
    Το μοτερ το ακους πισω να δουλευει κανονικα; (μην το μπερδεψεις με κανα ανεμιστηρακι)

Προεπιλογή

O τεχνικός το άλλαξε και γύρισε και τον διακόπτη τις απόψυξης. To άναψα και τώρα διχνει -12. περίεργο βγάζεις καμία άκρη?

Προεπιλογή

Έχω βάλει το θερμόμετρο μέσα από χτες και το παρατηρώ. Όταν δουλεύει πέφτει η θερμοκρασία αλλά αργεί να πάρει μπρος. Ο θερμοστάτης μήπως έχει χαλάσει?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

(μην δίνετε σημασία , απλά πρόσθεσα το link να βρίσκεται)
    http://www.appliancepartspros.com/pa...320401w-w.html

Έχω βάλει το θερμόμετρο μέσα από χτες και το παρατηρώ. Όταν δουλεύει πέφτει η θερμοκρασία αλλά αργεί να πάρει μπρος. Ο θερμοστάτης μήπως έχει χαλάσει?
    O τεχνικός το άλλαξε και γύρισε και τον διακόπτη τις απόψυξης. To άναψα και τώρα διχνει -12. περίεργο βγάζεις καμία άκρη?
    Άστο να δουλεύει περισσότερο , και βλέπεις (μπορεί ο διακόπτης απόψυξης να αμελήθηκε σε λάθος θέση και το επανέφερες) και σαν μεγάλο που είναι , άστο περισσότερες ώρες να δεις τι κάνει , μπορεί να είναι εντάξει .

Προεπιλογή

Εγώ δεν πείραξα τίποτα από τον διακόπτη απόψυξης . Ο τεχνικός που άλλαξε τον θερμοστάτη(littlefrost.jpg). Μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν έχει κάνει λάθος. Τι να κανω? εχω απελπιστει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη red alert : 11-12-13 στις 12:35

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας