Καλησπέρα,
Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το μόνιτορ του υπολογιστή μου Samsung 206BW και ψάχνοντας σε φόρουμ και γουγλε βρήκα ότι οφείλετε στο τροφοδοτικό της οθόνης και πρέπει να αλλαχτούν 1-3 πυκνωτές. Θα το κάνω μόνος μου η με ένα φίλο μαζί.. Και η ερώτηση μου εδώ έχει να κάνει με μάρκες πυκνωτών καθώς ποιότητα κατασκευής και τιμές.
Επειδή ζω σε νησί όσο και να έψαξα σε ελληνικά διαδικτυακά μαγαζιά, είναι δυσεύρετα τα σωστά ανταλλακτικά, αποτέλεσμα θα τα παραγγειλω το πιθανότερο από εξωτερικό. Διότι σκοπός δεν είναι μόνο να βρω των σωστό πυκνωτή αλλά και την καλή ποιότητα κατασκευής με καλή εγγύηση λειτουργίας. Μιας και τα περισσότερα είναι οικονομικά με 3-4 μήνες εγγύηση και δεν σκοπεύω να ξεβιδώνω την οθόνη κάθε 3-4 μήνες..
Βρήκα αυτό εδώ το πακέτο έτοιμο από Αμερική, αλλά μου φαίνετε λίγο ακριβό?? Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο η και ποιο οικονομικό? Διότι 4 πυκνωτές στην τιμή τον 8-10 ευρώ είναι υπερβολή πιστεύω.. http://lcdalternatives.auctivacommer...-P1660345.aspx
Η μήπως η ποιότητα τους είναι καλή και η τιμή που έχουν είναι σωστή..
Αυτά που χρειάζομαι είναι..
(2) x 1000uf 25v Radial 105oC Electrolytic Capacitor
(1) x 470uf 25v Radial 105oC Electrolytic Capacitor
1 x 47uF, 50v, 105 °C, 5mm D x 10mm H
Οι γνήσιοι πυκνωτές που έχει η οθόνη είναι μάρκας capxon αλλά δεν υπάρχουν στην αγορά από ότι διάβασα..