Δεν βγαινει καμια ακρη παντως λογικα θα εχει και αλλο προβλημα πιστευω.Θα κανω κατι δοκιμες στο δικο μου και αν δω κατι θα σου πω.
Printable View
Δεν βγαινει καμια ακρη παντως λογικα θα εχει και αλλο προβλημα πιστευω.Θα κανω κατι δοκιμες στο δικο μου και αν δω κατι θα σου πω.
Δεν βγαζω ακρη να σου πω την αληθεια. Θα το βγαλω φωτο πιο μετα και θα ανεβασω.
θαναση δεν γινεται στο γεφυρωμα + με 3 στο 3 να εχεις ταση 0. Πρεπει να εχεις την ταση των μπαταριων. Μια διαφορα των δυο κονσολων ειναι οτι ο παναγιωτης τροφοδοτει απο μπαταριες ενω ο θανασης απο το τροφοδοτικο.
Λογικα Παναγιωτη αν συνδεσεις ενα καλωδιακι απο το + στο 1 και βραχυκυκλωσεις και την ασφαλεια το μηχανημα θα δουλεψει.
Αυτα λεει ο παναγιωτης
δεν βγαζω ακρη. Η φωτο ειναι ακριβως αυτη που ανεβασε ο Θανασης. Το SW1R1 ειναι "ευθυγραμμισμενο" με το ποδαρακι 1, το Vcc με το c και το SW1VCC με το 2 (λεγοντας ευθυγραμμισμενα εννοω στην ιδια "ευθεια" και στο ιδιο "υψος", τωρα δε βγαζω ακρη αν ειναι οντως του διακοπτη, ειναι ακριβως οπως φαινεται στην φωτο του Θαναση).
Ενα προβλημα που εχω ειναι πως να βραχυκυκλωσω την ασφαλεια. Εννοω οκ, με καλωδιο αλλα ειναι παρα πολλα πραγματα γυω γυρω και δεν εχω την εμπειρια να βαλω κολλητιρι να κανω μονιμη ενωση, φοβαμαι μηπως ψησω τιποτε απο τα διπλανα εξαρτηματα.
Επισης, συνδεσα το + στο 1 και βραχυκυκλωσα την ασφαλεια αλλα και παλι το ατιμο δε λεει να ανοιξει. Ισως βεβαια ειναι θεμα επαφης γιατι μου ειναι δυσκολο με τοσα καλωδια να κρεμονται δεξια κι αριστερα, πρεπει να εχω 3 χερια :)
edit: στο post #20 ειχα ανεβασει μια φωτο με το διακοπτη ξεκολλημενο, δεν νομιζω ομως να λεει κατι οσον αφορα τα ποδαρακια, ε? Επισης, ανοητη ερωτηση, αλλα παει πολυμετρο σ αυτα τα σημεια? (εννοω στο πισω μερος της πλακετας, στα Vcc κλπ.) Μηπως βγει ετσι ακρη. Αν παλι δεν δουλεψει τιποτε απ οτι δοκιμαζουμε τοτε τι να κανω? Υπαρχουν καποια σημεια που πρεπει να τεσταρω για ζημια η να παω κατ ευθειαν να αγορασω μια κορνιζα να το βαλω να το θυμαμαι?
Για μια ακομα φορα σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας!!
Ελεγξα με την ηχητικη ενδειξη του πολεμετρου αυτες τις επαφες και ειδα οτι ολες επικοινωνουσαν με τα pin του διακοπτη,αρα και παλι δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι οτι κανεις πανω σε αυτες τις επαφες ειναι σαν να τα εφαρμοζεις πανω στα pin του διακοπτη.Συγνωμη που το ξανα λεω αλλα απο την στιγμη που δεν δουλεψε οταν συνδεσες το + με το c που ουσιαστηκα τροφοδοτισες κατευθειαν την κονσολα τοτε καπου αλλου ειναι το προβλημα.Τι να πω δεν ξερω!
Ναι αλλα ετσι εχω μια ενδειξη για το πως δουλευει ο διακοπτης. Ποιο ειναι το vcc κλπ. Αλλα και παλι, δε φτανει.
Eπεσε σημερα στα χερια μου αλλο ενα color που δουλευε κανονικα. Μετρησα τασεις και με το διακοπτη στο off ειχα στο ποδαρακι 3 περιπου 3.2V και στα αλλα 0. Με το διακοπτη στο on ειχα στο 3 και στο c 3.2V και στα αλλα 0, ακριβως τις ιδιες μετρησεις με το δικο μου δηλαδη...Εκανα τραμπα τις motherboard και ησυχασα. Οποτε το gameboy μου πλέον δουλευει, το θεμα μπορει να κλεισει. Παντως θα συνεχισω να προσπαθω να βρω τη βλαβη στην motherboard που αλλαξα, μπας και καταφερω να εχω 2 :)
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την βοηθεια σας, το χρονο και τον κοπο σας. Σας ειμαι ευγνωμων!! :)