Ναι, μέτρησε την αντίσταση με την γείωση, χωρίς τροφοδοτικό και μπαταρία (βγάλε και την μπαταρία του RTC) και μέτρησε με επεξεργαστή και χωρίς επεξεργαστή πάνω στο board.
Printable View
Hary μην μου πεις ότι το παράτησες?
Πω πω ντρέπομαι! :blushing::blushing::blushing:
Αντί να σας κυνηγάω εγώ με κυνηγάτε εσείς!
Αντώνη δεν τα παράτησα ακόμα αλλά 2 μέρες τώρα δεν πρόλαβα να το πιάσω καθόλου. Ελπίζω σε κανένα δίωρο που θα επιστρέψω σπίτι να το δω. Αλλά αμφιβάλλω αν θα προλάβω να το φέρω εις πέρας, δεδομένου ότι ο φίλος μου έχει μείνει χωρίς pc και πρέπει να φτιαχτεί σύντομα :(
Τέσπα, ελπίζω ακόμη!
ΥΓ: Πάντως από εμένα δεν θα ησυχάσετε, έχω ακόμη 1 laptop και 1 σταθερό που ψάχνομαι με τις μητρικές τους!
Παιδιά καλημέρα! Είχα μπερδευτεί πάρα πολύ με τα Lx και τα PLx γιατί τελικά δεν δουλεύει σωστά η αναζήτηση στο pdf! Δηλαδή ενώ υπάρχουν σε μορφή κειμένου τα PLx, στην αναζήτηση δεν μου τα έβρισκε. Τέλος πάντων... έχουμε και λέμε:
1)Όπου οι τιμές είναι x-y, η αντίσταση άλλαζε συνεχώς, άλλοτε προς τα πάνω και άλλοτε προς τα κάτω.
Με CPU (Ω) Χωρίς CPU (Ω) PL7 1-23 K 2-60 K PL11 5-27 K 5-15 K PL13 26 26 PL8 25 20-2 M PL9 25 20-2 M PL6 18 8-16 K PL10 5 5 PL12 37 236 K
2) Βγάζοντας την CPU βλέπω από κάτω κάτι πολύ περίεργα πράγματα :(
Δείτε φωτογραφίες!
Και υποτίθεται ότι το μηχάνημα είναι παρθένο! Κανείς δεν έχει βάλει χέρι στον επεξεργαστή!
Πώς καθαρίζει (αν καθαρίζει); Να ρίξω ισοπροπυλική; Με μαλακό πινέλο είναι ασφαλές να βοηθήσω; Δεν έχω κανένα ειδικό, απλό πινελάκι είναι!
τι cpu ειναι? μηπος εχω.
Οδοντόβουρτσα με ισοπροπυλική.
Χωρίς CPU ξεκινάει;
(Socket PGA988 ). Αλλά και αν έχεις θα το ρίσκαρες να το βάλουμε εκεί; Αυτό το πράγμα μοιάζει με πάστα, αλλά πώς να έχει μπει εκεί μέσα και από ποιον; Και μήπως τυχόν αν βάλουμε άλλον επεξεργαστή θα "λερωθεί" και αυτός μέσα στο socket;
Χμ... ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι να καθάριζα αυτόν που έχω και να δοκίμαζα. Αλλά περιμένω να μου πείτε μία σκέψη για τον καθαρισμό, αν και είναι ίσως αυτονόητο, αλλά καλύτερα να μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων και όχι από τα δικά μας!
Καθάρισέ το και δες. Κάντο με την οδοντόβουρτσα.