Τωρα κανε το ιδιο παλι αλλα το μαυρο τωρα βαλτο στο 3 και βαλε τον διακοπτη στη θεση on την ιδια ταση μετρας?
Που ειναι αυτες οι ασφαλειες?
Printable View
Τωρα κανε το ιδιο παλι αλλα το μαυρο τωρα βαλτο στο 3 και βαλε τον διακοπτη στη θεση on την ιδια ταση μετρας?
Που ειναι αυτες οι ασφαλειες?
Παιρνω 2.8V. Οι ασφαλειες ειναι κατω απο εκει που μπαινει η κασετα και δεξια απο το ηχειο. Ειναι 2 μεγαλες μαυρες που γραφουν 20 επανω με ασπρα γραμματα. Το συμβολο τους ειναι F1 και F2 αντιστοιχα και ειναι σημειωμενο με πρασινα γραμματα πανω στην πλακετα. Εμενα ενω ηταν και οι δυο καλες τωρα στην F1 παιρνω ασυνεχεια...
edit: και σε φωτογραφια οι ασφαλειες:
Συνημμένο Αρχείο 36770
και το μερος της πλακετας που μου ζητησες πριν:
Συνημμένο Αρχείο 36771
ακριβως δεξια απο το διακοπτη ειναι το ολοκληρωμενο που ελεγα οτι "ιδρωσε" (οχι το μεγαλο, το μικροτερο που βρισκεται στα δεξια του μεγαλου)
Λοιπον για βαλε ενα καλωδιο μεταξει της ασφαλειας f1 δηλαδη βραχυκυκλωσε την με προσοχη και βαλε τον διακοπτη στο on.
ναι, τωρα που παρακαμψαμε την ασφαλεια παιρνω ταση οπως πριν (περιπου 3.2V στο 3 και στο c)
Και σε μενα ασυνεχεια εχει η f1 και μολις τωρα την βραχυκυκλωσα και μου δουλευει κανονικα ο διακοπτης,σου ανοιγει τωρα το gb κανονικα??
Για να τσεκαρω θα πρεπει να κανω ποια δοκιμη? γιατι χαθηκα...το + με το 1? (+ με 3 δεν δουλεψε). Επισης, πολλα καλωδια...το καλωδιο με το οποιο βραχυκυκλωσα την ασφαλεια δεν το κολλησα, απλα το κραταγα και πηρα μετρηση. Αν ειναι να δοκιμασω πρεπει να προσεχω γιατι πλεον το παραμικρο λαθος θα το στειλει στον αλλο κοσμο...Να δοκιμασω + με 1 η κατι αλλο?
Κρατα βραχυκυκλωμενη την ασφαλεια τροφοδοτησε το gb και βαλε το διακοπτη στην θεση on μονο αυτα κανε και δες αν αναβει το λαμπακι ή δες την οθονη και πες.
Sorry, μεσα σε ολα εκανε restart και το pc μου...Εκανα οπως ειπες και οχι, δεν αναβει.
Βλεπω πολυ κολληση σε μερικα pin του διακοπτη δεν βραχυκυκλωνουν ετσι??
Δεν γινετε ρε συ,τεσπα για γεφυρωσε απο το + του gb (στο μεταλλικο που ειναι κολλημενο στην πλακετα στο πλακε και οχι σε αυτο με το ελατηριο) με το 1 και ο διακοπτης να ειναι στο off χωρις να βραχυκυκλωνεις την ασφαλεια, τωρα?
Oχι, παλι τιποτε...Σχετικα με την κολληση, οχι, δε βραχυκυκλωνουν. Απλα εχει πεσει πολυ καλλα'ι' απο δικια μου χαζομαρα. Κατα τ'αλλα κομπλε.