Γιατι δεν κανεις αυτο που σου ειπε ο Φιλιππος στο #36; Ακομη καλυτερα γιατι δεν πας με την πλακετα στο χερι σε ενα καταστημα να παρεις ενα πυκνωτη ιδιο;
Printable View
Γιατι δεν κανεις αυτο που σου ειπε ο Φιλιππος στο #36; Ακομη καλυτερα γιατι δεν πας με την πλακετα στο χερι σε ενα καταστημα να παρεις ενα πυκνωτη ιδιο;
αυτο θα κανω θα βγαλω την πλακετα και θα την παω σ'ενα φιλο ηλεκτρονικο,να μετρησει οτι μπορει.Καινουργια πλακετα 130€ περιπου.
Πες του να ξεκινησει απο τον πυκνωτη..
το ιδιο ακριβως προβλημα με ττο whirpool. σε καθε κλεισιμο αναμμα φωτων ακομα και τοποθετηση στην μπριζα φορτιστη κινητου χωρις το κινητο το ψυγειο κανει επαννεκινηση. νομιζα οτι το σπιτι μου ειναι στοιχειωμενο. τελικα εβγαλα και εγω την πλακετα ενδειξεων και ολα οκ. πως φτιαχνεται ομως αυτη? επισης δε μπορω να ξερω αν το ψυγειο πλεον δουλευει συνεχομενα χωρις να λειτουργει ο θερμοστατης του γιατι κατι τετοιο μου φαινεται οτι συμβαινει τωρα...βοηθεια καποιος...
Πρέπει να έχει κι άλλη πλακέτα, βρες τη και βάλε φωτο...
Ο Φίλιππος εννοεί την κεντρική πλακέτα ελέγχου (control board), που πιθανότατα βρίσκεται στην πίσω και πλαϊνή πλευρά του ψυγείου (μάλλον μέσα σε ένα πλαστικό προστατευτικό κουτί), δίπλα στο συμπιεστή.
Με τον πίνακα ενδείξεων τοποθετημένο όμως το ψυγείο δεν δουλεύει καθόλου.
Μπορείς να ψάξεις να βρεις την άλλη πλακέτα του ψυγείου ή όχι;
Θα το κάνω κι αυτό οκ .Το μόνο που δεν ξανάκάνω πάντως είναι να αγοράσω ψυγείο Whirpool