αυριο θα μιλησω μαζι του
Printable View
αυριο θα μιλησω μαζι του
Επειδή το να περιστρέψεις οριζόντια το boiler κατά 180 μοίρες κρατώντας τις συνδέσεις όπως ήδη είναι, προφανώς δεν θα κάνει καμία διαφορά.
μου ειπαν οτι ετσι οπως ειναι διμιουργει συφωνισμους η κατι τετοιο σημασια εχει οτι χωρις να εχω κανει κατι εως τωρα οι θερμοκρασιες που ανεβαζει πλεον ειναι αυτες που πρεπει
τωρα τι θελουν να πουν με το "συφωνισμους" δεν το καταλαβαινω ασχετος με τα υδραυλικα
φιλιππε το μονο που αλλαζει αν γυρισει το καζανι ειναι οτι ο σωληνας που ειναι τωρα μπροστα θα παει πισω και ο σωληνας δεν θα εχει φορα απο πανω προς τα κατω οπως τωρα αλλα απο κατω και με κληση προς τα επανω προς το πανελ αντιθετα με το πως ειναι τωρα
παντως ασχετα αν θα εχει διαφορα ολοι οι ηλιακοι αυτην την συνδεσει την εχουν πισω κια την επωνυμια μπροστα
αν σου πω οτι πιστευω οτι θα αλλαξει κατι θα σου πω ψεματα απλα και αυτος ο τενεκες ας τον εβαζε οπως πρεπει
Ο Φίλιππος είναι στο ίδιο μήκος κύματος με μένα ! Δεν θα υπήρχε καμία διαφορά αν γινόταν περιστροφή μπρος πίσω, γιατί δεν έχει νόημα !! Άλλωστε αποδεικνύεται ότι σε λίγες μέρες θα δούλευε όπως σου είχα πει από την αρχή.... Άσε δε που οι περισσότεροι μπροστά έχουν την παροχή... Θα σου πρότεινα να μην φωνάξεις τον υδραυλικό να στο αλλάξει...
μιλησα και σημερα μαζι τους δεν υπαρχει διαφορα ο ανθρωπος ειχε το φιλοτιμο να μου πει το αυτονητο οτι απλα ειναι θεμα πολιτικης ολων των εταιριων φαινεται το ονομα τους, στην ουσια πλεον δεν υπαρχει προβλημα με την θερμανση του νερου οπως ειπαν και εδω καποιοι φιλοι που απαντησαν ηθελε μια με 2 ημερες να ζεστανει
τελος καλο λοιπον μιλησα αρκετα μαζι του πολυ κατατοπιστικος ο ανθρωπος τις καλπακ χωρις να μου λεει μπουρδες , η πρωτη απαντηση ηταν απο την γραμματεα του σερβις και μου ειπε οτι κανονικα δεν επρεπε καν να αναφερθει το γυρισμα του μποιλερ
σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια