δοκιμασε πρωτα με αλλη μπαταρια και μετα βλεπουμε
Printable View
δοκιμασε πρωτα με αλλη μπαταρια και μετα βλεπουμε
λοιπον, θα σε στεναχωρησω...
μελετησα τωρα το θεμα του SDS και δεν υπαρχει σωτηρια....
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το πας σε τεχνικο να σου αλλαξει την emmc αλλα χανεις και ολα τα δεδομενα σου....γιατι ο κινητο γινεται στην ουσια καινουριο
οποτε μην παιδευεσε αδικα.
δοκιμασε με την μπαταρια μηπως και.....αλλα το κοβω χλωμο...
σορρυ.. :(
Πες μου λιγο και ποια εκδοση android ειχες
Μόλις το δοκίμασα με τη μπαταρία.....Τίποτα...Κλαψ...
Δεν ξέρω ποια έκδοση είναι!!! Μάλλον είναι η 4.3 ....Πως μπορώ να το δω για να σου πω με σιγουριά???
μεσα απο το μενου settings του android....
λυπαμαι αλλα πανε τα δεδομενα σου κατα 90%...
καλο ειναι την επομενη φορα να χρησιμοποιησεις καποια καρτα SD για αποθηκευση φωτογραφιων
μηπως ειχες το google drive? αν ναι θα ειναι εκει η φωτογραφίες σου
Δε τα είχα ούτε στο Google Drive...Δυστυχώς!!!kalnik3 να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι αν φλασάρω τη rom όπως μου είχες προτείνει πιο πριν??? Έχεις να μου προτείνεις κάποιον οδηγό?????
Αν φλασαρεις rom, ξεχνας τα δεδομενα σου
και αν το κιν σου πασχει apo SDS τοτε ειναι νεκρο και τζαμπα χανεις το χρονο σου
αν επιμενεις τοσο θα κοιταξω να σου βρω κατι
Συγγνώμη, εννοούσα αν φλασάρω τη recovery θα καταφέρω να σώσω τίποτα????Και όσον αφορά το φλασάρισμα της recovery θα ήθελα κάποιο οδηγό...Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Την recovery μπορείς να τη φλασάρεις μέσω fastboot.
Κατεβάζεις το αρχείο με την recovery και το βάζεις στο φάκελο του fastboot.
Μετά με fastboot flash recovery recovery.img το περνάς.
Το recovery.img το αντικαθιστάς με το όνομα του αρχείου που έχεις. για ευκολία σου προτείνω να το μετονομάσεις σε recovery.img.
Επίσης μέσω odin ακολουθάς τις οδηγίες https://www.droidmen.com/how-to-flas...s3-using-odin/
Όπως τα λέει ο Magos_Merlin είναι η διαδικασία με τη προϋπόθεση όμως ότι δεν τα έχει παίξει η eMMC μνήμη. Αν έχει χτυπήσει αυτή η μνήμη ούτε με αυτή τη διαδικασία θα πετύχεις τίποτα παρά μόνο με αντικατάσταση του chip. Την έχω πάθει την ίδια ζημιά και δυστυχώς δεν φτιάχνεται, εκτός αν αλλάξεις EMMC όπως είπαμε..
Δοκίμασε όμως αυτό που προτείνει ο Magos...Δε χάνεις τίποτα..