Συνημμένο Αρχείο 40732και από την άλλη μεριά και τα δυο αυτιά . Όταν διέλυσα το πλυντήριο διαπίστωσα ότι έλειπε η μια ασφάλεια από το αμορτισέρ αυτή που πιάνει πάνω στον κάδο!
Printable View
Συνημμένο Αρχείο 40732και από την άλλη μεριά και τα δυο αυτιά . Όταν διέλυσα το πλυντήριο διαπίστωσα ότι έλειπε η μια ασφάλεια από το αμορτισέρ αυτή που πιάνει πάνω στον κάδο!
Ή θα βάλεις λινκ στο youtube ή νομίζω έχει εικονίδιο (insert video )στη φόρμα που γράφεις όταν ποστάρεις
Για να πω την αλήθεια , δεν έχω ανεβάσει ποτέ μου βίντεο εδώ μέσα , αλλά κάνε upload στο youtube και βάλε το λινκ
Ίσως κάποιος φίλος από εδώ να σε βοηθήσει με κάποια άλλη ιδέα για το βίντεο
https://youtu.be/GyVGJqOOChc
όταν κανει βρασιμο ο θορυβος σταματα
όταν κανει βρασιμο ο θορυβος σταματα
εννοείς όταν ζεσταίνει το νερό σταματά ?? αν ναι μπορεί να είναι η αντίσταση και να έχει πάρει .
πάντως δεν ακούγεται για ρουλεμάν κάτι βρίσκει στο τύμπανο,
επίσης για να το κάνει όταν είναι φορτωμένο όπως λες τότε έχουν θέμα και τα ρουλεμάν
Η συχνότητα επανάληψης του θορύβου που ακούμε δείχνει θαρρείς και κτυπάει κάτι στο μοτέρ , εκτός αν προέρχεται από σκόρπιες μπίλιες του ρουλεμάν κάδου
Κάνε μία δοκιμή να το περιστρέψεις κάποιες φορές με το χέρι , αφού έχεις βγάλει τον ιμάντα και δες αν έχει τζόγο .κουνώντας από εμπρός το τύμπανο του κάδου πάνω-κάτω αν κουνάει πίσω η τροχαλία (εκτός πρίζας φυσικά)
Αν δεν ακούσεις τίποτε βάλε το σε πρόγραμμα πάλι χωρίς ιμάντα , μήπως και ξεχωρίσει ο θόρυβος από πού προέρχεται (να γυρίζει το μοτέρ μόνο του)
Αγαπητοι φιλοι ο θορυβος ακούγεται όταν κανει (αργες) κινησεις ειτε δεξια ειτε αριστερα και σταματουν στις γρηγορες στροφες !