Τη παράλληλη λειτουργία πλήρωσης και αδειασματος την κάνει μόνο πριν ξεκινήσει το πρώτο ξεβγαλμα. Εμένα αυτό είναι στη θέση 4.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Υπάρχουν 2 σειρές σε αυτά τα πλυντήρια. Και οι 2 έχουν πάνω κάτω τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με όλα τα πλυντήρια της εταιρείας.
Στο #9 αναφέρει ότι βγάζοντας το καλώδιο της αντλίας από τον εγκέφαλο το πλυντήριο δουλεύει χωρίς να ζεσταθεί το νερό.
Άρα τα βήματα του προγράμματος γίνονται κανονικά και δεν έχουμε πρόβλημα με το μοτεράκι του χρονοδιακόπτη.
Στα περισσότερα μοντέλα με μηχανικό εγκέφαλο της εταιρείας η επαφή του εγκεφάλου που δίνει στην άντληση και στην θέρμανση είναι η ίδια. Με βάση τον τρόπο που μας περιγράφει ο Σώτος θεωρώ ότι η επαφή αυτή έχει πρόβλημα και θα χρειαστεί να ανοιχτεί ο εγκέφαλος για έλεγχο και πιθανότατα να επισκευάζεται ο ίδιος.
Εύχομαι να μην είναι η επαφή γιατί αν ειανι αυτό την κάτσαμε!! Εγώ δε γνωρίζω
Να το κάνω
https://i.postimg.cc/BPJFdmW6/IMG-1788.jpg
Αυτό είναι η τελευταία σειρά που έβγαλε η εταιρεία.
Δοκίμασε να το βάλεις μπροστά με τον μικροδιακοπτη του φλοτερ υπερχείλισης βγαλμένο από την βάση του.
Αν δουλεύει σωστά τότε για κάποιο λόγο σου λειτουργεί η ασφάλεια υπερχείλισης βάζοντας την αντλία σε λειτουργία.
Αν πάλι κάνει τα ίδια τότε πιστεύω ότι θα χρειαστεί άνοιγμα του εγκεφάλου
Επίσης βεβαιώσουν ότι ο μικροδιακοπτης είναι καλός και δεν κλέβει ρεύμα από εκεί.
Ο έλεγχος πρέπει να γίνει με πολύμετρο και όχι απλά με το μάτι
Το φελιζόλ ήταν το πρώτο πράγμα που έλεγξα όταν άνοιξα το πλυντήριο. Φυσικά και δεν είναι απ’ αυτό. Το φελιζόλ αυτό σηκώνεται μόνο όταν ο πάτος του πλυντηρίου γεμίσει με νερό από τυχόν διαρροή. Εγώ όμως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Όταν να σηκωθεί το φελιζόλ αυτό, Δουλεύει μόνο η αντλία και τίποτα άλλο. Σε μένα δουλεύει και η Αντλία και η βαλβίδα νερού
Συγνώμη λάθος διατύπωση.
Έχει ένα κόκκινο αν θυμάμαι καλά πλαστικό που βρίσκεται μπροστά από τον μικροδιακοπτη μέσα στην άσπρη βάση του κυκλοφορεί το νερό. Αυτό εννοούσα και όχι το φελιζολ στο πάτωμα. Και το φελιζολ και το κόκκινο πλαστικό ενεργοποιούν το φλοτερ. Το ένα από διαρροή νερού και το άλλο από υπερχείλιση.
Το κόκκινο δες αν ανασηκώνεται.
Αν δεν ανασηκώνεται τότε πιστεύω ότι είναι από επαφή του εγκεφάλου.