τα προιοντα του ebay να φοβασαι ποιο πολυ ,γνησια και νεα απο ebay λιγο δυσκολο παρε αυτη που εδειξε ο δημητρης
Printable View
τα προιοντα του ebay να φοβασαι ποιο πολυ ,γνησια και νεα απο ebay λιγο δυσκολο παρε αυτη που εδειξε ο δημητρης
koita τα τα προιοντα του ebay ειναι εχουν παντα ενα ρισκο αλλα προτιμο να αγορασω απο καποιον που λεει οτι πουλαει μεταχειρισμενο υλικο παρα απο καποιον που λεει οτι ειναι κανουργιο ,τον τελευταιο δεν τον πιστευω
εχω αρκετη εμπειρια απο το ebay για αυτο στο λεω
για το βαζει το link ο δημητρης ισως ξερει οτι αυτος ο πωλητης δεν κανει κολπα και ο αλλος δεν εχει καλο rate οπως λες
να ξερεις παντως ακομα και αν σου στειλουν κατι που δεν παιζει το ebay δεν σε αφηνει ξεκρεμαστο
Σ΄ευχαριστω και παλι.
Ναι εχεις τα δικαι σου σε αυτο που γραφεις, αλλα το φοβαμαι πολυ το μεταχειρισμενο, αυτες οι Tcon απ΄οτι εχω καταλαβει χαλανε οταν παλιωσουν, οποτε φοβαμαι μην αγορασω τη μεταχειρισμενη και μου πεθανει ξανα του χρονου. Γι΄αυτο γλυκοκοιταζω την καινουρια στα ιδια λεφτα. Εχω ομως τους ενδοιασμους μου...
Σ
Φίλε Γιάννη,
αν ακόμα δεν έχεις προβεί στην αγορά της T-Con Board κάλεσε τηλεφωνικά και
το κατ/μα "ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ" στην ΑΘΗΝΑ (Τηλ/να : 2108320208,
2108325034) και δίνοντας τα στοιχεία της πλακέτας (T37HW02 V402 Ctrl BD 37T04-C02)
και της τηλεόρασής σου (PHILIPS 37PFL7603D/10) πιθανόν να σου ζητηθεί κι ο τύπος του
panel (αναγράφεται στ΄ αυτοκόλλητο που είναι κολλημένο στο μεταλλικό καπάκι του panel),
και ρώτησε αν μπορούν να στο φέρουν ΕΛΛΑΔΑ και να στο στείλουν στ΄ Ηράκλειο Κρήτης,
και ποιά είναι η τιμή του.
Αυτό το κάνεις για να να σου εξαληφθεί η ανησυχία αγοράς μίας μεταχειρισμένης πλακέτας
από το e-bay, ακόμα κι αν αναγράφει ότι είναι καινούργια.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλησπέρα Δημητρη.
Σ' ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου.
Δυστυχως προχθες παραγγειλα την T-con και την περιμενω με το νεο χρονο.
Μαλιστα την παραγγειλα απο το link που ειχες δωσει εσυ.
Θα επανελθω με οταν κανω την αντικατασταση για feedback.
Καληνυχτα!
Καλησπέρα!
Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!
Σας ενημερώνω οτι η t-con ήρθε, την τοποθέτησα και η tv αναστήθηκε!
Λειτουργεί και πάλι με τέλεια κρυστάλλινη εικόνα όπως πρώτα, με κόστος μόλις 35€, και φανταστείτε θα κατέληγε στα σκουπίδια!
Σας ευχαριστω θερμά όλους.