Παράθεση:
Πάντως κάτι άλλο που με ανησυχεί πολύ μαζί με τον θόρυβο, ενώ είναι Low Frost για λιγότερο πάγο και σπανιότερη απόψυξη, έχει πιάσει ήδη μισό εκατοστό πάγο στα πλαινά της κατάψυξης και πάνω απο εναν πόντο στο επάνω μέρος.
Και αυτό να το πεις σαν σημαντικότερο σε σχέση με αυτό του θορύβου. Έχεις πρόβλημα με το ψυγείο έτσι κι αλλιώς . Μέτρα θερμοκρασίες συντήρηση / κατάψυξη
Παράθεση:
ΕΠίσης θα ήθελα αν μπορούσες να μου απαντήσεις και στο εξής. Το ότι δουλεύει όλη μέρα το μοτέρ ανα μισάωρο βρέξει χιονίσει ακόμη και αν για πολλές ώρες δεν ανοίξω το ψυγείο είναι φυσιολογικό;
Αν δεν κάνει ψύξη = δουλεύει συνέχεια
Παράθεση:
Μπορώ να κάνω εγώ κάτι μόνος μου για να διαπιστώσω εαν υπάρχει πρόβλημα να δω τι μπουκώνει και να αποφύγω την ταλαιπωρία του μάστορα;
Μην κάνεις τίποτα (δεν θα σε καλύψουν στην εγγύηση αν βάλεις χέρι)
Παράθεση:
ενώ είναι Low Frost για λιγότερο πάγο και σπανιότερη απόψυξη,
Αν είχες χρόνο , να έβλεπες το δικό μου ψυγείο που είναι "καθαρόαιμο" συμβατικό (με μηχανικό θερμοστάτη και ούτε ίχνος ηλεκτρονικά και ανεμιστήρες ) θα έβλεπες ότι το έχω 15 χρόνια και είναι ζήτημα να το καθάρισα 3 φορές . Στην συντήρηση που είναι από κάτω και δεν πιάνει πάγο ποτέ και στην κατάψυξη που είναι από πάνω έπιασε ελάχιστο πάγο που με μια παύση του ψυγείου για λίγες ώρες (και όταν είναι κάπως άδεια από τρόφιμα η κατάψυξη ευκαιριακά) τα πετάω όλα και επόμενο ραντεβού για καθάρισμα ίσως στο επόμενο έτος ή διετία . Ανάλογα το τι ψυγείο είναι πόσο καλή μόνωση έχει / πως λειτουργεί / τι ποιότητα κατασκευαστική / πόσο συχνά ανοίγεις πόρτες / πόσο καλά και στεγανά λάστιχα έχει. Αυτό το ψυγείο το συμβατικό που έχω εγώ δεν το αλλάζω ούτε και να μου χαρίσουν 3 άλλα ψυγεία τύπου No Frost. O κάθε ένας κάνει τις επιλογές του.
Σταμάτα το ψυγείο γιατί τώρα πλέον δεν είναι "ενεργειακή κλάση " Α+++ ... αλλά D ---