Δηλωνω λιγο τυφλος...
Printable View
Δηλωνω λιγο τυφλος...
Όπως και να έχει ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει για να δούμε τι παίζει.
Δεν μας έχει πει ο χρήστης από ΠΟΥ έχει προμηθευτεί αυτό το μηχάνημα, αν μπορεί να βρει και το τροφοδοτικό του κλπ.
Ρε εσύ leosedf και εσύ τυφλός? :biggrin: Το ρημάδι το εγχειρίδιο επισκευής που έχει Ο ΙΔΙΟΣ αναρτήσει ως διασύνδεση στο ερώτημά του μέσα... πιστεύεις ότι ΔΕΝ θα αναφέρει ΄τοι λειτουργεί με 16 κιλοβόλτ στην σελίδα 4-31 ? :wiink:
Τι έγινε, όλοι με Μπραϊγ διαβάζετε και γράφετε στο φόρουμ?
αχχαχαχχα δεν μπήκα καν στη διαδικασία, αν αρχίσω να διαβάζω ένα ένα τα pdf εδώ τριγύρω δεν θα τρώω κιόλας.
Ίσως φταίει ότι κοιτάω την οθόνη με κιάλια νυχτερινής όρασης...
αφού δεν έχεις ιδέα για το πως χρησιμοποιούν και δεν έχεις περάσει εκπέδευση γιατί θές να ανακατευτείς,
αυτές οι λυχνίες μπορεί να εκπέμπουν κάποια βλαβερή ακτινοβολία, δεν ξέρεις αν είναι ασφαλές το συγκεκριμένο μηχάνημα γιατί δεν έχει περάσει κάποια συντήρηση.
τα 15kv είναι πολύ επίκυνδινα
μπορεί να πάθεις ζημιά στα μάτια αν κοιτάξεις στο φως.
Προφανώς τέτοια μηχανήματα είναι για αυτούς που έχουν περάσει την ανάλογη εκπαίδευση, πόσο μάλλον εσύ που θές να το βάλεις να δουλέψει
An image intensifier tube is a vacuum tube device for increasing the intensity of available light in an optical system to allow use under low light conditions such as at night, to facilitate visual imaging of low-light processes such as fluorescence of materials to X-rays or gamma rays, or for conversion of non-visible light sources such as near-infrared or short wave infrared to visible.
Που πηγε το παλιο θεμα οεο? Ετσι χυμα σβηνονται τα θεματα? Ουτε προειδοποιηση?
Κατι μου θυμιζε ο τιτλος του θεματος αλλα περιμενα να δω το πρασινο βελακι για να παρακολουθησω
Παιδιά καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με υπερασπιστήκανόσους μου έστειλαν pm και τελικά αυτούς που ενδιαφερθήκαν να απαντήσουν στο ερώτημαμου που έχει να κάνει πάνω στα ηλεκτρονικά. (δεν αναφέρω τα ονόματα τους για ναμην τους μπλέξω)
Θα ήθελα να σας πω επίσης ότι όλες αυτές της μέρες που χάθηκακαι δεν απαντούσα στο topic που ανέβασα είναι γιατί ξαφνικά πριν από κάποιες μέρες και μετάτην δημοσίευση του θέματος μπήκε στο σπίτι μου η @ντιτρομοκρ@τική και με συνέλαβανμε ανάκριναν με κατηγόρησαν για κατοχή παράνομου και απόρρητου στρατιωτικού υλικούκαι διάφορα άλλα ως που με έβγαλαν με περιοριστικούς Όρους ως την δικάσιμο
Επίσης έχω βάσιμες πληροφορίες ότι θα συλλάβουν και αυτούς πουφτιάχνου ασύρματους του στρατού για τι είναιπαράνομο αυτά είχα να πω ναστε καλά