Καποιος να βοηθησει την κατασταση???
Όλοι είναι διακοπές....:lool::lool:
Δεν εχουν κι αδικο ☺
Ωραια κανω την ιδια ερωτηση που εκανα παραπανω και προσθετω στην ερωτηση μου την ωρα της περμαναντ μηπως κ μου απαντησει καποιος πιο συντομα.
Και εγώ έχω ακριβώς τα ίδια και κάνουν δουλειά
ευχαριστω παιδια ... θα τα κοιταξω να δω specs αν και θα ηθελα οικονομικοτερο preheater.
απο αυτα που εχω διαβασει παρατηρω οτι οι yihua σταθμοι (κολλητηρια, blowers και preheater) εχουν καλες τιμες, λενε οτι ειναι απο καλα υλικα και απο καποια videos με μετρησεις δειχνουν να βγαζουν θερμοκρασιες οτι λενε οι σταθμοι στο display με διαφορα +-1C.
βρισκεις σχετικα ευκολα ανταλλακτικα και επειδη δεν εχω δει εδω μεσα να αναφερονται σταθμοι τετοιοι ρωταω αν καποιος εχει χειριστει η γνωριζει για αυτην την εταιρεια. Φαινονται αρκετα ενδοιαφερον για τις τιμες τους και θα ηθελα να προβω σε αγορα του yihua 995d και ενος preheater που τον ψαχνω ακομη.
ο λογος ειναι και οικονομικος. αν ειναι να φτασω 400+ ευρω για θερμο αερα και preheater με αλλα 200 - 250 παιρνω ολοκληρω σταθμο.
απο ξένα φόρουμ διαβάζω οτι ένας καλός preheater ειναι μονόδρομος σε σχέση με εναν κινεζικό σταθμό που κανει μονο για κινητα. παω για τον int863 που έχει κ βαση για πλακετες
Στάλθηκε από το GT-S6312 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ενας καλος preheater τι ακριβως σημαινει? Αποτι εχω διαβασει στο forum καλος ειναι κ ο Τ8280 puhui που ειναι πολυ πιο οικονομικος απο τον int863. Πως κρινουμε εναν καλο απο εναν κακο preheater?
Επισης υπαρχει καποιος σταθμος με ir που να κανει 300-400 ευρω και να εχει και ζεστο αερα και κολλητηρι και preheater (οχι μονο για κινητα) και thermocouple?
Αυτο π.χ. τι λεει?
http://m.ebay.com/itm/331242787557?nav=SEARCH
Δεν υπαρχει κινηση... Να υποθεσω οτι το νημα εχει σταματησει?
Ναι... Το κάνουμε σκόπιμα μέχρι να φύγεις :lool:
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω γνησιο hakko fx-888d σε καλη τιμη απο ευρωπη?
Ειδαλλως πιο κολλητηρι θα μου προτεινατε στα 65-70watt καλο και οικονομικο.
Παλιότερα που είχα ψάξει πάντως για αγορά Hakko, αναγκάστηκα τελικά να τον αγοράσω από Αμερική και να αγοράσω και έναν μετασχηματιστή 110->220V.
Λογικο ετσι οπως τα εχουν κανει. Το θεμα ειναι οτι αν παρεις 60-70€ κολλητηρι απο αμερικη και σταματησει στο τελωνειο, ποσο θα παει ο εκτελωνισμος??? Ξερει κανεις? Γιατι αν ειναι να παει μεχρι 30-40€ αντε πες αξιζει η αγορα. Απο εκει κ πανω ουτε γι'αστειο.
Δεν σου κάνει από Ελλάδα?
Οχι, γιατι δεν ξερεις καν ποτε θα στο φερει και ειναι 110v. Αν ειναι να παρω το 110volt το κοιταω απεξω με 55-65€ και ο θεος βοηθως ή προτιμω να δωσω 15€ παραπανω απτο robo κ να το φερω απο italy που εχει τα 220v και δεν θα χρειαζομαι μετασχηματιστη. Το aoyue 2930 ξερεις τι λεει? Κολλητηρι 75w με μυτες που εχουν πανω το θερμικο στα 115-125€ απο ευρωπη με μεταφορικα.
Αδελφέ άλλαξε συχνότητα ή κάνε restart, κάτι δεν πάει καλά με το μηχάνημα και δεν επικοινωνούμε….
γιατι το λες αυτο. Αν ειναι να δωσω στην ελλαδα 130€ γιατι να μην παρω το 220v. Τι δουλεια εχει ενα ελληνικο μαγαζι να πουλαει 110v σταθμο. Αλλα ισως εχεις δικιο και ας αλλαξω λοιπον συχνοτητα.
Στην ουσια θελω ενα σταθμο στα 100 -120€ για τον οποιο να μπορω και να βρω μυτες - θερμικα σε νορμαλ τιμες στην ευρωπη η στην ελλαδα και να ειναι λιγο σοβαρος γιατι για πολυ σοβαρους ξεφευγεις απο τα 200 - 300€. Θελω εναν preheater στην ιδια κατηγορια τιμης και ενα hot air. Εχετε να μου προτεινεται εσεις κατι γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου???
Και αν βοηθαει για να με βοηθησετε εγω αυτα που κοιταω ειναι:
α) http://shop.wiltec.info/product_info...k-Station.html
β) http://shop.wiltec.info/product_info...n-75W-SMD.html
c) http://www.satkit.com/b2c/index.php?...md=0&ref=52044
Γιατί δεν παίρνεις το δοκιμασμένο απο πολλούς 968Α+ ? http://shop.wiltec.info/product_info...tion-3in1.html 70watt κολητήρι πολύ καλό , επίσης ο θερμός αέρας και αυτός πετάει , και μύτες και ανταλλακτικά ότι θες βρίσκεις . Για preheater δοκιμασμένο και καλό έχω δει τον 883 αλλά στα λεφτά ξεφεύγει .
Ειναι καλο το κολλητηρι του οντως?
Και κατι ακομη. Βγαινει αυτο το τσουτσουνι που ρουφαει τον καπνο? Γιατι ειναι καπως χοντροκομενο το ατιμο και δεν ξερω πως θα ειναι στο χερι.
Ναι το κολητήρι είναι πολύ καλό , έχει και μύτες γενικά ότι θες στο ebay , το <τσουτσούνι> χαχα , βγαίνει και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γραμμή για να σηκώνεις τσιπάκια , σαν vacuum pen έχει αντίστοιχα κιτ στο ebay και στην wiltec.
Να σε ρωτησω κατι φιλε μου? Παιρνει κολλητηρι χωρις τον αποροφυτηρα για να εχει πιο λεπτη λαβη? Η μυτες του 968a+ κρατανε η καθε τρεις και λιγο θελεις καινουργια? Και κατι τελευταιο γιατι μαλλον θα προβω στην αγορα του με αυτα που μου λετε. Κανει για lead free?
Καποιος να μου απαντηση ρε παιδες αν ξερει, γιατι λεω αν ολα ΟΚ οπως μου λετε να το παραγγειλω μεσα στο σαβ/κο.
Γνωρίζει κανείς κάποιο forum, facebook group, κλπ στα οποία θα μπορούσαμε να βρούμε πληροφορίες για reballing; Παλιότερα υπήρχε το cvxgameconsolerepair.com, το οποίο όμως εδώ και καιρό φαίνεται να έχει κλείσει.
Έχω αγοράσει ένα Honton - R392, του οποίου το manual καλύτερα να το άφηναν στα κινέζικα. Ψάχνω πληροφορίες για να ρυθμίσω το profile του μηχανήματος, να μάθω ποια πρέπει να είναι η ταχύτητα του air flow, κλπ αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό στο internet.
Αυτά υποτίθεται στα λέει ο κατασκευαστής του τσιπ.
www.howtofixit.gr
Δεν έχω διαβάσει πουθενά για κάποιον που να κάνει ξεχωριστό profile για κάθε chip. Το τι ταχύτητα πρέπει να έχει το air flow θα το βρίσκω από τα datasheet; :001_huh:
Βάλτο στη μέση...
http://www.reballing.es/index.php
Πολυ καλο,βαζεις την αυτοματη μεταφραση απο τον Chrome και βγαζεις ακρη τι λενε.
Παιδια μια ηλεκτρικη γριλιερα σαν αυτη http://www.afoigeorgiou.gr/index.php...oduct_id=33525
δεν θα μπορουσε ανετα να ειναι ενας preheater?
Ποια ειναι η διαφορα τους αφου κ απο τον preheater καπου 150 - 180 βαθμους πανω κατω χρειαζομαστε.
Ας μου εξηγησει καποιος αν εχει την διαθεση. Ευχαριστω.
Δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο αλλά πιστεύω ότι δε θα κάνεις δουλειά, για τον λόγο ότι δε θα έχεις καλό έλεγχο θερμοκρασίας, θα έχεις μεγάλες διακυμάνσεις. Ούτε νομίζω είναι σωστό αυτό που λές περίπου 150-180 βαθμούς, ο preheater πρέπει να παρέχει μια σταθερή θερμοκρασία, για να μπορείς να δουλέψεις σωστά και το top heater.
Δεν εννοω να αυξομειωνω θερμοκρασια. Εννοω πως αν βαλω το γκριλ σε 200 βαθμους σε κλειστο χωρο και εχω 5 ποντους πιο ψηλα το pcb θεωρω πως θα εχει μια σταθερη θερμοκρασια την οποια θα μετραω ετσι ωστε να μην εχω αποκλισεις απο αυτην που θελω. Αν καποιος το εχει δοκιμασει η μπορει να το δοκιμασει ας μου πει. Ευχαριστω.
Αυτο σου λεει ο Δημητρης, οτι θα έχεις διακιμάνσεις. 5 ποντοι είναι πολύ μεγαλο υψος και ο αερας εκει θα αλλάζει πολύ τη θερμοκρασια ας είσαι σε κλειστό χώρο.Επισης πιστεύω αυτή η πλακα ψησηματος είναι φτιαγμένη απλά να καιει σε μεγαλους βαθμούς και οταν δεις το φαι να έιναι έτοιμο απλα το βγάζεις. Τωρα και 30 βαθμους πανω κατω να είναι λογο πολλών παραγόντων, το φαι θα γίνει η πιο γρήγορα η πιο αργά. Ας μη πληρωσεις τη πλακα για να το δοκιμασεις, κανε μι αδοκιμη σε ένα ματι της κουζίνας.Επισης το αισθητήριο θερμοκρασίας αυτων των συσκευών είναι ένα διμεταλικο έλασμα, που τι ακρίβεια μπορεί να προσφέρει αυτό
Μαλιστα. Καλα κανετε κ μου τα λετε τουλαχιστον αυτα τα 30-40 ευρω να τα βαλω στην ακρη κ σιγα σιγα ν μαζεψω για εναν preheater. Τον 968α+ τον πηρα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Τωρα μενει ο preheater. Υπαρχει καποιος οικονομικος να κανουμε την δουλεια μας?
ναι κ πως τον φερνεις ελλαδα χωρις τελωνεία σε καλη τιμη??? έχεις κανα καλο link
Σχεδόν οικονομικά το είχα αγοράσει από ebay αγγλίας, καλός είναι.Του έβαλα και 2 μπάρες ακόμα για να στηρίζεται καλύτερα η πλακέτα και δούλευε μια χαρά.Εκτός και αν θέλεις να φτιάξεις ένα δικό σου preheater, θα βρεις αρκετά σχέδια με χρήση του rex c 100 και πλάκες elstein.Στα ίδια χρήματα θα σου βγεί και θα έχεις αρκετά πιο δυνατό μηχάνημα!
ποσο το ειχες αγορασει? εχεις link σε καλη τιμη?
τι μπαρες του εβαλες?