Στη χειρότερη περίπτωση έχει να κάνει με το ολοκληρωμένο που δίνει τις εντολές, κι ακόμη χειρότερα, με το ίδιο το πρόγραμμα του πλυντηρίου.
Στη χειρότερη περίπτωση έχει να κάνει με το ολοκληρωμένο που δίνει τις εντολές, κι ακόμη χειρότερα, με το ίδιο το πρόγραμμα του πλυντηρίου.
Επομένος .. στην θέση του Μάνου (αν ήμουν επίμονος) ... και συγκεκριμένα με το πρόβλημα ότι ξεκινάει το μοτέρ αφού το γυρίσει "βοηθήσει" λίγο με το χέρι . Είναι να εντοπίσει
1) Αν έρχεται το σωστό ρεύμα από την πλακέτα.
2) Αν ναι , τότε το μοτέρ σε περιελιξιά για έλεγχο.
Δηλαδή θα ακολουθούσα μια λεπτή και δύσκολη διαδικασία να το βάλω πρώτα σε πρόγραμμα όπου λειτουργεί καλά το μοτέρ στα σημεία 18 έως 23 (του πρώτου μηνύματος) . όπου κάνει το στίψιμο. και θα μετρούσα τι ρεύμα περνάει .
Αργότερα θα το έβαζα στο πρόγραμμα που ΔΕΝ στίβει και θα μετρούσα αν έχει διαφορά . Για να βρω σε πιο από τα 2 είναι το πρόβλημα στο μοτέρ ? ή στην πλακέτα.
Αν εντόπιζα στην πλακέτα ... θα άλλαζα ότι είναι εφικτό και διαθέσιμο πάνω στην πλακέτα .. και αν πάλι δεν δούλευε θα το σήκωνα όλο το πλυντήριο και θα το πήγαινα έξω από την πόρτα της LG .
Καλησπέρα αν και παλιό το θέμα ήταν ευκαιρία να ανακάλυψω το φόρουμ! Καλώς σας βρίσκω και θέλω και γω να αναφέρω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα για το ίδιο μοντέλο... Με Μονή διάφορα ότι εμένα θέλει μόνο την "βοήθεια" για να ξεκινήσει ειδικά όταν κάνει τις αργες περιστροφές... Έχω ψάξει πολλαπλώς τα πάντα και μάλιστα σήμερα έλυσα ξανά το μοτέρ κάνοντας κολλησεις στα άκρα του στατορα τα οποία ήταν με φισακια... Μέτρησα τυλιγματα όλα φαίνονται οκ. Το πρόβλημα εντοπίζεται κατα την εκκίνηση όταν ο inverter δίνει ένα πολύ μικρό ρεύμα και ακούγεται ο χαρακτηριστικός θόρυβος από την πλακέτα.. Αν το ακουμπήσω ΕΛΑΧΙΣΤΑ τσιμπαει αμέσως και ξεκινά... Άραγε βρέθηκε λύση τελικά έτσι για την ιστορία ? εμένα με τσατισε τόσο σήμερα που παραγγειλα καινούριο.... Όμως μου έχει μείνει το "γαμωτο" μιας και το πλυντήριο είναι σαν καινούριο εσωτερικά κ εξωτερικά παρά τη ηλικία του... Ευχαριστώ
Απο τον προγραμματιστή (εγκέφαλο).
Ευχαριστα νεα!!! Μετα απο πολλεεεεεες ωρες... νευρα.. ψαξιμο κλπ... το προβλημα ΛΥΘΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!!!!! μαλιστα το πλυντηριο αλλαξε ακομα και θορυβο αφου ο ελεγχος του μοτερ δεν γινοταν σωστα... @vasilimertzani : πυκνωτη αυτα τα μοτερ δεν εχουν... στο συγκεκριμενο πλυντηριο δουλευει με συνεχες (chopped) ρευμα ελεγχομενο απο triac και ναι εχει δυο τυλιγματα στον στατη και ενα στο ροτορα.. σε συνδιασμους μεταξυ τους και αντιστροφη κανει αλλαγη περιστροφης και ταχυτητων.. Το προβλημα οφειλοταν ολοκληρωτικα στην πλακετα την οποια αφου παραγγειλα αλλη απο Ολλανδια (γιατι ο Μανος δεν βρηκε? μου ειπαν υπαρχει κανονικα) .. τελικα επισκευασα την δικη του ενω η νεα ερχεται... χα χα ετσι θα εχω μια spare.. αν χρειαστει κανεις(!)... Το προβλημα ηταν παρακαλω: ψυχρες (ψυχροτατες!!) κολλησεις στα 3 relay που αντιστρεφουν τα τυλιγματα, και ο πυκνωτης που ειναι σε σειρα με τον ροτορα 1μF ειχε κατεβει στα 0,33!!!. Τωρα οχι μονο δουλευει σωστα... αλλα ο ελεγχος του μοτερ ειδικα στα διαγνωστικα (εκει φαινεται πολυ καλα)... εχει γινει τρομερα "απαλος" και ομοιομορφος... σε λιγακι ακολουθουν φωτογραφιες.. αφου η επεμβαση εγινε με "χειρουργειο" μιας και η πλακετα ειναι βουτηγμενη σε μια ειδικη σιλικονη... Ευχαριστω ολους οσους συνεβαλαν στο θεμα μιας και εμενα με παιδευε πολυ καιρο και ολα αυτα που ειπωθησαν εδω μου εδωσαν διαφορα κινητρα να το ψαξω ετσι για το "γαμωτο"!!!!
Υ.Γ. Φυσικα (ευτυχως) προλαβα και ακυρωσα το καινουριο πλυντηριο, αφου αυτο εχει αλλα 10 χρονια ζωης!!! (φτου φτου!)
Προταση σε admins/mods: οπως και σε ξενα forums προτεινω οταν επιλυεται μια βλαβη/θεμα να μπανει διπλα στον τιτλο του το διακριτικο [Solved] / [Λυθηκε] ... θα ειναι πολυ χρησιμο για οσους το ψαχνουν αργοτερα... :)
Συνημμένο Αρχείο 34942
εδω η "τομη" στο πισω μερος των relays
Συνημμένο Αρχείο 34944Συνημμένο Αρχείο 34945Συνημμένο Αρχείο 34946
Παραπανω οι κολλησεις μετα τον καθαρισμο απο την σιλικονη... παρα οτι γυαλιζουν διακρινονται τα 'κενα' πριν τις περασω ξανα με το κολλητηρι...ακολουθει ο "ενοχος" πυκνωτης 1μF /275V (μετρηθηκε 0.334) και τελος ανοιγμενο μεγαλυτερο κομματι και προσωρινη προσθηκη ενος 0,47/250 για να φτασω κοντα στο 1μF μεχρι να προμηθευτω τον ιδιο... και ετσι.. η λειτουργια ειναι πλεον αψογη! Ενημερωτικα θυμιζω τον τυπο του πλυντηριου WD-80160F και οτι θα εχω spare πλακετα καινουρια σε περιπτωση που χρειαστει καποιος!.. Το πλυντηριο νομιζω αξιζει...ειναι 10 χρονων και ειναι το πρωτο και μοναδικο προβλημα που εβγαλε μεχρι τωρα ενω ο κυκλος πλυσεων ειναι σχεδον μερα παρα μερα!!!
Η αλλη πλακετα μπηκε κανονικα.
Αν δεν βρεις πυκνωτη ενημερωσε με.
konman καλημερα, Η αλλη πλακετα μπηκε κανονικα? .. δεν το καταλαβα :) ... Πυκνωτη δε νομιζω να μη βρω.. 1μF/250 μου φαινεται πολυ συνηθισμενη τιμη... απλα δεν εχω προλαβει να παω να τον αγορασω! :) ... Εχεις καποια σχεση με τον Μανο που αρχικα ανοιξε το θεμα? (Ηρακλειο και οι δυο ή απλα ο ιδιος λογαριασμος!? :) ) Ευχαριστω!
Ok, ειδα Μανος και Ηρακλειο και παρασυρθηκα :) Η πλακετα μπηκε μια χαρα, ο 0,47 ειναι λεπτος.. ουτως η αλλως ο κανονικος θα μπει απο την αλλη πλευρα οποτε χωραει οσο μεγαλος και αν ειναι! Εκεινη την στιγμη τον εβαλα απο κατω για να ειναι παραλληλα στο δικο του και να 'φτασω' κοντα στο 1μF ! Ευχαριστω οπως και να'χει :)
Φίλε μου συγχαρητήρια για το θέμα.Μια παράκληση...Αν μπορείς να σημειώσεις επάνω στην φωτό με βελάκια που είχες ψυχρές κολήσεις για να μαθαίνουμε και εμείς οι αρχάριοι να τις διακρίνουμε,
Ευχαριστώ
Σε ευχαριστω πολυ. Το σκεφτηκα και εγω κατοπιν εορτης, θεωρωντας οτι φαινονται.. ομως επειδη προσφατα εχω περασει σε windows 8 το μηχανημα ειναι ακομα αδειο και δεν εχω editor!... Ομως οπως ειχα διαβασει στο ρωσικο site μια σειρα απο την LG υπεφερε απο ψυχρες στα ρελε ελεγχου του μοτερ.. και αυτα ειναι τρια οπως φαινονται στην πρωτη φωτο και ηθελαν περασμα ΟΛΕΣ οι κολλησεις των επαφων τους (3 στο καθενα)... Ομως και ο πυκνωτης ηταν στον 'αερα' παρα την αλλαγη χωρητικοτητας του!... Υποθετω οτι επειδη τα σημεια ΙΣΧΥΟΣ στην πλακετα ειναι ενισχυμενα με δακτυλιους μεταλλικους, εκει επεσε πολυ λιγη ποσοτητα κολλησης, οποτε πιθανως και σε αλλα σημεια οπου εχει δηλαδη αυτους τους δακτυλιους να εχει ή να κινδυνευει να εμφανισει το ιδιο προβλημα... αλλα τωρα που το μαθαμε...!! χ α χα χα :) Αν παλι εννοεις πως να διακρινεις μια ψυχρη κολληση, ειναι σχετικα ευκολο... αν προκειται για παλιες κολλησεις με μολυβδο θα εχουν 'θολη' οψη εναντι των σωστων που ειναι γυαλιστερες, ενω γυρω απο την ακιδα του εξαρτηματος φαινεται μια κυκλικη ρωγμη ή και κενο/κοψιμο αν ειναι εκτεταμενη η ζημια... Αν οι κολλησεις ειναι lead-free τοτε εξαιρειται το πρωτο χαρακτηριστικο μιας και ολες εχουν την ιδια θολη οψη οποτε ψαχνεις μονο για ρωγμες κενα στην επιφανεια τους... Συνημμένο Αρχείο 34952 (Υ.Γ. ξεχασα τον editor των windows! xa xa ok)
Παιδιά γεια σας,
Ειμαι ο Μανος που ανοιξα το θέμα, ξανά κοντά σας μετά απο καιρό ...
Απο οτι βλέπω δέν λέει να κλείσει ...καταραμένο LG !
Θα σας στείλω το βραδάκι νεότερο μήνυμα σχετικά με την συνέχεια της ιστρίας...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ LG Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΜΑΝΟΣ, GSFAKIAN). ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ LG ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
αν και ειναι πολυ παλιο το θεμα, το σφαλμα του ειναι το UE ή κολλημα χρονου, το λενε και οι οδηγιες χρηστη. ανισοκατανομη φορτιου στον καδο και ανομοιογενεια των ρουχων! ηπαρχει αισθητιρας 3D πανω στον καδο και σταματαει την τελευταια φαση του κυκλου που ειναι το στυψιμο.
τα γυριζει να τα φερει παλι σε σε σωστη θεση και ξανα προσπαθει να στιψει.
το προβλημα λυνετε με τους εξης ελενχους:
1.το πλυντηριο σταθερο στα ποδια του και να μην κουνιετε. αν παλι UE
2.δοκιμη με ομοιογενη ρουχα. αν παλι UE
3. αλλαγη αμορτισερ. αν παλι UE
4. αλλαγη πλακετας!!!
ο αισθητηρας 3D δεν εχει τυχει να φταιει
΀ο ΟΞ±ΞΉΞ½ΟμΡνο Ρίναι ΟΟ ΟΞ½Ο ΟΞ΅ Οολλά ΟΞ»Ο Ξ½ΟΞ�ΟΞΉΞ± ΟΞΏΟΟΟΞ½.. .Ξ±ΟΞΏΟ Ξ±ΟοκληΟΞ΅ΞΉΟ ΟΞ± ΞΌΞ·ΟΞ±Ξ½ΞΉΞΊΞ¬ ΞΈΞ*ΞΌΞ±ΟΞ± ΟΟΟΞ΅ ΞΌΟΞΏΟΞ΅Ξ―Ο Ξ½Ξ± ΟΞ±Ο ΟΟΞ·Ξ½ ΟλακΞ*ΟΞ±. 1. ΞΞ»Ξ»Ξ¬ΞΆΞ΅ΞΉΟ ΟΞ± 2 Ξ±ΞΌΞΏΟΟΞΉΟΞ*Ο ΟΞΏΟ Ξ΅Ξ―Ξ½Ξ±ΞΉ ΞΊΞ¬ΟΟ Ξ±ΟΟ ΟΞΏΞ½ κάδο. 2. ΞΞ»Ξ¬ΞΆΞ΅ΞΉΟ ΞΉΞΌΞ¬Ξ½ΟΞ± Ράν Ο ΟΞ¬ΟΟΡι. 3. ΞΞ»Ξ¬ΞΆΞ΅ΞΉΟ ΟΞ± 2 ΞΊΞ±ΟΞ²ΞΏΟ Ξ½Ξ¬ΞΊΞΉΞ± ΟΟΞΏ ΞΌΞΏΟΞ*Ο. Ξάν ΟΞΏ ΟΟΟβλημα ΟΟ Ξ½Ξ΅ΟΡί΢Ρι ΟΟΟΞ΅ ΟΞ¬Ο ΟΟΞ�Ξ½ ΟλακΞ*ΟΞ±. ΞΞ±ΞΉ Ξ±Ξ»Ξ¬ΞΆΞ΅ΞΉΟ ΞΌΞ―Ξ± Ξ±Ξ½ΟΞ―ΟΟΞ±ΟΞ· 220 Ξ© ΟΟΞ±2 w ΞΊΞ±Ξ»Ο ΞΌΞΌΞ*Ξ½Ξ· Ξ±ΟΟ Ξ*Ξ½Ξ± Ξ»Ξ΅Ο ΞΊΟ ΞΊΞ¬Ξ»Ο ΞΌΞΌΞ±. ΞΞ»Ξ¬ΞΆΞ΅ΞΉΟ ΞΊΞ±Ξ― Ξ*Ξ½Ξ± ΟΟ ΞΊΞ½ΟΟΞ� ΟΟΟΞΌΞ±ΟΞΏΟ ΞΌΟΞ»Ξ* 100 nf . ΞΞ»ΟΞ―ΞΆΟ Ξ½Ξ± Ξ²ΞΏΞ�ΞΈΞ·ΟΞ±.
Ευχαριστώ γιά την αποδοχή
Αφού αλλάξεις τα 2 αμορτισέρ, τον ιμάντα και τα καρβουνάκια πάμε στην πλακέτα δηλαδή στά δύσκολα .
Και επειδή είναι ακριβή η ρουφιάνα προσπάθησε νά τήν επισκευάσεις. Υπάρχει μία αντίσταση κοντά στο τροφοδοτικό 220 Ω στα 2 w. Και είναι καλυμμένη από ένα λευκό κάλυμμα σχοινένιο. 2. Αντικατέστησε έναν πυκνωτή μπλέ όχι σαν φακή αλά παραλληλόγραμμο 100 nf στα 275 ν.
Μετά από 13 χρόνια λες να παραμένει ακόμα χωρίς πλυντήριο;