Καλησπέρα! ! Ευχαριστώ Πολύ για την βοήθεια. Θα το προσπαθησω.αν και τα εχω βρει αρκετά δύσκολα στο πανελ!!!
Printable View
Καλησπέρα! ! Ευχαριστώ Πολύ για την βοήθεια. Θα το προσπαθησω.αν και τα εχω βρει αρκετά δύσκολα στο πανελ!!!
Καλησπέρα σε όλους με υγεία!!!! Αντιμετωπίζω, το εξής πρόβλημα!! Η μπάρα λέντ που έχει η τηλεόραση στην ένωση με την κεντρική μπάρα που κάνει το διαμοιρασμό έχει κάτι εξαρτήματα (Άσε πούμε δυοδος) που οι καινούργιες μπάρες δεν το έχουν!θα δουλέψουν ??Δεν ξέρω να ανεβάσω φωτογραφία για να το δείτε!! Υ.Σ τα λέντ στις μπάρες ανάβουν όλα μετά από το καημένο κύκλωμα, τρεις έχουν εμφανές κάψιμο!! Ευχαριστώ!!
Συνημμένο Αρχείο 46775πατα στο insert image για να ανεβασεις φωτο
Ποιες ειναι οι παλιες και ποιες οι καινουργιες μπάρες?
Καλησπέρα! !κατι κάνω λάθος δε μπορώ να βάλω τη φωτογραφία που την έχω περάσει στο ταμπλετ.:confused1:
Καλησπέρα!! Σε όλους, εύχομαι υγεία!! Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας,κατάφερα να την φτιάξω!! Ομολογώ το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το πάνελ, αλλά όλα καλά :001_smile:ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!
απο 65 και πανω ειναι ευκολα φιλε μ ..και ειδικα curved:biggrin:
Συνημμένο Αρχείο 47103
Να φανταστώ Στάθη ότι έχεις ειδική βάση για να λυσεις το πανελ..... Γιατί αλλιώς δυσκολα τα πράγματα.....