Μια οθόνη εννοείται μαζί με τη πλακέτα κομπλέ ποσο στοιχηζηρε παιδιά???
Printable View
Μια οθόνη εννοείται μαζί με τη πλακέτα κομπλέ ποσο στοιχηζηρε παιδιά???
Διάβασε το τύπο της οθόνης στ΄ αυτοκόλλητο του panel εισήγαγε τα στοιχεία στη μηχανή αναζήτησης GOOGLE
και θα δεις αν υπάρχει κάπου η οθόνη για να την εισάγεις στην ΕΛΛΑΔΑ.
Υπάρχει σίγουρα φόρος + Τελωνείο.
Πάρε κι ένα τηλ/νο στο κατ/μα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ "ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ" 2108320208, 2108325034, που με τα
στοιχεία της οθόνης αλλά και το μοντέλο της τηλεόρασης μπορούν να στ΄ εισαγάγουν και σε ποια τιμή.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Φίλε Γιώργο,
ζητώ συγγνώμη κι από σένα και κι από τους αναγνώστες του Forum καθόσον στο post 9 έγραψα από δική μου σύγχυση
στην 2η παράγραφο ...Τ΄ άσπρο που βλέπεις... ότι πρόκειται για κόλλα εποξική που υπάρχει βεβαίως αλλά είναι γι΄ άλλη
δουλειά (χρησιμοποιείται ως στερεοτικό εξαρτ/των σε PCB) ενώ το σωστό είναι ότι πρόκειται για μία ταινία ανισοτροπική
όπως γράφει κι ο συνάδελφος Νίκος από Λάρισα ο οποίος είναι επαίων στις LG κι η οποία βρίσκεται με στοιχεία AC-7206U-18
ή AC-2056R-35 αλλά θέλει ειδικό συγκολλητικό μηχ/μα LASER για να κολλήσει που κοστίζει 4.500 δολλάρια.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Το μοντέλο είναι ..26LC55-ZA
Πλακέτα οθόνης V260B1-XO3
Το άσπρο πάνω στην καλοδιοταινια στο flex δεν βγενει τόσο καθάρισα όσο γινόταν..αλλά δεν βγενει νομίζω έτσι πρέπει να είναι...δεν περνώ και όρκο..αλλά έτσι νομίζω..
Τελοσπαντων σήμερα θα κάνω μια προσπάθεια και άμα γίνει έγινε άμα δεν γίνει θα το κρατήσω για ανταλλακτικά...
https://www.youtube.com/watch?v=VVHmPRsE_A8 δύσκολο χωρίς μηχάνημα να γίνει επισκευή
Το θέμα είναι ότι κάνει κανένας στη Θεσσαλονίκη δεν έχει τέτοιο μηχάνημα...όταν πρόκειται για προβλήματα οθόνης η αλλάζουν οθόνη η λένε είναι για πέταμα.....
Έτσι όπως κάνουν τα εργοστάσια της τηλεόρασης και τα ηλεκτρονικά είναι μέχρι να χαλάσουν μια φορά...βέβαια ανάλογα και το πρόβλημα...αλλά τώρα αμαρτία απτό θεό δεν είναι για μια και μόνο καλοδιοταινια να πεταχτή όλη η τηλεόραση... τελοσπαντων..σήμερα έκανα μια τελευταία προσπάθεια μήπως και καταφέρω τίποτα αλλά μπα..αύριο τη κλεινο και αν θέλει του την επιστρέφω αλλιώς με βλέπω να τη κάνω ανταλλακτικά.η θα τα πουλήσω πουθενά η θα τα κρατήσω για μελλοντική χρήση... ευχαριστώ πολύ σε όλους για το χρόνο που αφιερώσατε...να είστε καλά...
Ρε παιδιά συγγνώμη για το πριξιμο.ενταξει την προσπάθεια επισκευης της τηλεόρασης την έχω εγκαταλείψει...αλλά να ρωτήσω κάτι από περιέργεια και καθαρά εγκυκλοπαιδικά....κουβέντα να γίνεται..
Άμα πάρει κάποιος αυτό το εργαλείο που στην ουσία είναι κολητιρη δεν θα κάνει την δουλειά του...δηλαδή ποια η διαφορά με το μηχάνημα..και εκείνο το πρεσαρι και το κολαει και αυτό το ίδιο..εντάξει τώρα μπορεί να λέω βλακείες που μάλλον λέω...αλλα. πράγματικα το έχω απορία...για ρίξτε μια ματιά..
https://www.google.com/search?q=sold...CX40OPbp8R87sM
Το μηχάνημα πρεσαρει την καλωδιωταινια με πολύ δύναμη και συγκεκριμένη θερμοκρασία, αυτό δεν κάνει τίποτα που δείχνεις, πληροφοριακά για μηχανή μέχρι 55 ιντσών που ενδιαφέρθηκαν για αγορά η τιμή ήταν μαζί με μεταφορά, καμπίνα και τελωνείο 22.000€, ασύμφορο παρόλο που έιχαμε 2 μεγάλα brand για υποστήριξη, δεν γίνεται απόσβεση
Στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις απόσβεση..τζάμπα λεφτά... εννοείται ότι δεν σκοπευα να αγοράσω ένα τέτοιο μηχάνημα...απλά έλεγα μήπως υπάρχει ποιο φθηνός τρόπος πατέντα...ο φίλος μου μου τη χάρισε τη τηλεόραση μιας και δεν επισκευάζεται...λέω να ασχολείται πειραματικά...μπας και γίνει κάτι ....αν και δεν πιστεύω...αλλά είπαμε πειραματικά θα ασχοληθο...