Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη και Σταμάτη..πέρα απο κολητήρια (πάγκου κλπ) δεν έχω θερμού αέρα..οπότε παει για επισκευή με board..αλλά θα έχω τελωνεία κλπ;...αν είναι έτσι θα πάει ο κούκος αηδόνι που λέμε εδώ!
Printable View
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη και Σταμάτη..πέρα απο κολητήρια (πάγκου κλπ) δεν έχω θερμού αέρα..οπότε παει για επισκευή με board..αλλά θα έχω τελωνεία κλπ;...αν είναι έτσι θα πάει ο κούκος αηδόνι που λέμε εδώ!
Όχι γι΄ αγορά από τ΄ Εξωτερικό κάτω των 200€ δεν υπάρχουν Τελωνειακοί δασμοί.
Η έκφραση βΘα στοιχίσει ο Κούκος Αηδόνιβ λέγεται σε πολλά μέρη της Ελλάδος κι είναι
καλό να γίνεται ευρέως βγνωστήβ ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε.
Όπως και καλό είναι για σένα Βασίλη αν θέλεις ν΄ ασχοληθείς και ν΄ επισκευάσεις τη
πλακέτα σου για ν΄ αποκτήσεις εμπειρία στις αποκολλήσεις / κολλήσεις των smd υλικών,
να κάνεις ΔΩΡΟ στον εαυτό σου ή να ζητήσεις ως ΔΩΡΟ από τον ΑΓΙΟ προστάτη σου, λόγω των ημερών,
έναν σταθμό θερμού αέρα.
Υπάρχουν αρκετά φθηνοί Κινέζικης κατασκευής κι όχι τελείως ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΟΙ.
Π.χ. το κατ/μα A-Store του κου Σουφοπλάκου Κων/νου που βρίσκεται στη γειτονική σου Περιφέρεια
(ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ), πουλάει μόνον μ΄ ηλεκτρονική παραγγελία από το site : https://www.a-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=817&ref= bestprice.gr
το σταθμό θερμού αέρα βYiHua 858Dβ στη τιμή των 40€.
Δες και από το YOUTUBE ψάχνοντας στη μηχανή αναζήτησης βGOOGLEβ πως γίνεται η αλλαγή του
AS15 σε T-Con board και καλή επιτυχία.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να ΄χουμε ΟΛΟΙ.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές.
Να συμπληρώσω πάνω σε αυτό που γράφει ο Δημήτρης για όσους ψωνίζουν από Κίνα το παρακάτω link που περιγράφει τους δασμούς και όλα τα σχετικά.
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους.