Με αμπεροτσιμπίδα σε ένα από τα 2 άσπρα καλώδια που είναι ο "γενικός " (στην περίπτωση εδώ έχουμε 2 χωριστούς γενικούς ) το 3 και το 6 .Παράθεση:
μπορω να το τσεκαρω ωμικα το μοτερ η μονο με αμπεροτσιμπιδα,και πως?
Η Σειρά 1-2-3 είναι αργές στροφές
Και σειρά 4-5-6 είναι οι γρήγορες (οπότε την αμπεροτσιμπίδα στο 6 ) και στο ταμπελάκι αναφέρει πόσα αμπέρ για αργές και πόσα για γρήγορες .
Το 4-6 είναι το κύριο τύλιγμα των γρήγορων στροφών , και το 5-6 το βοηθητικό των γρήγορων στροφών.
Λογικά τροφοδοτούμε με ουδέτερο το 6 .
Με φάση κατευθύνουμε στο ένα άκρο του πυκνωτή και συνεχίζει από το ίδιο άκρο προς το 4 του μοτέρ .
Στο άλλο άκρο του πυκνωτή που έμεινε ελεύθερο συνδέουμε με 5. (με επιφυλάξεις γιατί το 1ο σχέδιο στο 10# με έκανε άνω κάτω).
Εγώ ξέρω ότι τον ένα και τον ίδιο μοναδικό πυκνωτή χρησιμοποιούν για αργές και γρήγορες στροφές (μέσω μηχανικού εγκεφάλου), (γιαυτό λέω ότι το 1ο σχέδιο στο #10 μου τα μπέρδεψε και χρειάζεται γνώμη άλλου..... δεν είμαι μοτερόβιος :lool:).Παράθεση:
Σαν φισα μου δειχνει οτι ταιριαζει και στο σχηματικο του βλεπω οτι εχει 2 πυκνωτες ο αλλος που βρισκεται? τον εχει εσωτερικα στο μοτερ?
Μπας και απέκλεισες το στύψιμο από κάποιο κουμπί στο καντράν?.Παράθεση:
εν το μεταξυ ξαναεκανα σημερα δοκιμες σε ολα τα προγραμματα με αδειο αλλα και γεματο καδο,παρατηρησα οτι δεν μπαινει καθολου στην διαδικασια στηψιματος!