Ξεβίδωσε το πίσω καπάκι και ψάξε την αεροπαγίδα όπως κοιτάς από πίσω , κάτω αριστερά είναι , από το πάνω μέρος της ξεκινάει ένα λεπτό σωληνάκι και καταλήγει στους πιεσοστάτες , βγάλε κάποιες Φώτο αν θέλεις
Printable View
Ξεβίδωσε το πίσω καπάκι και ψάξε την αεροπαγίδα όπως κοιτάς από πίσω , κάτω αριστερά είναι , από το πάνω μέρος της ξεκινάει ένα λεπτό σωληνάκι και καταλήγει στους πιεσοστάτες , βγάλε κάποιες Φώτο αν θέλεις
Άλλο είναι ο πιεσοστατης κι άλλο η αεροπαγιδα ;
Ο πιεσοστάτης είναι πάνω ψηλά
ξεβίδωσε το πίσω καπάκι και θα τα δεις και τα 2
Παιδιά αυτό το πράγμα το λαστιχάκι πως να το καθαρίσω ; ξεκινάει απο πάνω και καταλήγει μέσα στο πλυντήριο κ φοβάμαι μη χαλάσω τπτ . Πως βάζω φωτογραφία εδω μέσα ;
υπάρχουν 2 τρόποι
ο ένας είναι να βγάλεις την αεροπαγίδα , και αφού την καθαρίσεις να την ξαναβάλεις όπως ακριβώς ήταν , αν θυμάμαι έχει σφικτήρα που τη συγκρατεί πάνω στο πλυντήριο
ο δεύτερος είναι να προσπαθήσεις να την καθαρίσεις επί τόπου , μέσα από το θάλαμο πλύσης , βγάζοντας την τετράγωνη σήτα του φίλτρου στο πάτωμα του πλυντηρίου, με ένα πολύ μαλακό σύρμα
φυσικά έτσι δεν γίνεται σωστή δουλειά
για φωτογραφία , στο πλαίσιο που ανοίγει για να γράψεις μήνυμα , πέρασε το δείκτη του ποντικιού από τα εικονίδια επάνω δεξιά και επέλεξε insert image και ακολούθησε τη διαδικασία
Άνοιξα το καπάκι πίσω αλλα δε βλέπω καμία αεροπαγιδα μόνο ενα στρογγυλό βλέπω που είναι μάλλον ο πιεσοστατης με ενα μακρύ σωληνάκι το οποίο οδηγείται μέσα στο μέσα στο πλυντήριο αππ κάτω αλλα δε μπορώ να επεμβω εκει μέσα δε χωράνε τα χέρια μου . Ούτε μέσα στο φίλτρο έχει τπτ για καθαρισμα μόνο δυο τρυπούλες αππ τις οποίες περνάει το νερό και ανακυκλώνεται απο την αντλία πλύσεις . Όπως και να χει το δοκίμασα χτες τρεις φορές και για έναν περίεργο λόγο δούλεψε κανονικά χωρίς να κάνει αυτό που έκανε , εγω το μόνο που έκανα ήταν να φυσιξω τον πιεσοστατη και το λαστιχάκι , τα κουνισα λίγο και δούλεψε . Δε ξέρω αν ήταν απο αυτό η αν ήταν τυχαίο .
Παλι μου το έκανε σήμερα που το έβαλα . Έπλενε κοντά στα 40 λεπτά κι εκει που έπλενε ξαφνικά έβαλε την αντλία αποχέτευσης σε κίνηση και πέταξε τα νερά. Εν τω μεταξύ το κουμπί μένει εκει στην αρχή όπως το έβαλα χωρίς να προχωράει
Το λαστιχακι του πιεζοστατη καταληγει στη αεροπαγηδα.Για να την καθαρισεις πρεπει να ανοιξεις το κατω καπακι του πλυντηριου.Ουσιαστικα η αεροπαγηδα ειναι ενα λαστιχο με μηκος περιπου 25 ποντους και σχηματιζει γωνια.Βγαλτην και καθαρησε την καλα.
Πάντως δε νομίζω ότι το νερό που τραβάει είναι τόσο υπερβολικό , ίσα ίσα που ακουμπάει την φτερωτή. Δε την καλύπτει κιόλας . Εσείς τι λέτε ; ότι είναι απο αυτό ; κάποιο άλλο ενδεχόμενο υπάρχει ;
Δεν πρεπει να ακουμπαει τη φτερωτη.
Αν δεν κανεις τον καθαρισμο δεν μπορουμε να πουμε αν φταιει κατι αλλο.Ολα γινονται βημα βημα, απο το πιο απλο μεχρι το πιο συνθετο.Πως θα παμε παρακατω αν δεν κανεις την αρχη?