αυτό εννοείτε.
το πρώτο πράγμα που έψαξα είναι να δω για λάστιχο και πρόβλημα στο κλείσιμο της πόρτας.
Printable View
αυτό εννοείτε.
το πρώτο πράγμα που έψαξα είναι να δω για λάστιχο και πρόβλημα στο κλείσιμο της πόρτας.
Το πάνω μέρος που λες (δηλαδή ποιο πάνω από τους πάγους που βλέπεις) το ακούμπησες με το χέρι να δεις αν στο τοίχωμα του αισθάνεσαι κάποια "αφύσικη" θέρμανση ? (π.χ. να βρίσκεται κάποια αντίσταση που ζεσταίνει κτλ?)
Για το παραπάνω εννοούσα την λάμπα (τον φωτισμό του θαλάμου) όχι για το κλείσιμο της πόρτας.Παράθεση:
το πρώτο πράγμα που έψαξα είναι να δω για λάστιχο και πρόβλημα στο κλείσιμο της πόρτας
για να μου φύγει η απορία μπας και... έβγαλα την λάμπα.
φυσικά το ίδιο.
μόλις βρω ευκαιρία θα πάω στον Ξενάκη.
Μίλησα και με δυο ψυκτικούς ο ένας ήρθε κιόλας να το δει άλλα δεν είχαν απάντηση στο πρόβλημα.
Παράθεση:
Μίλησα και με δυο ψυκτικούς ο ένας ήρθε κιόλας να το δει άλλα δεν είχαν απάντηση στο πρόβλημα.
Δεν ήταν ψυκτικοί .... άμα έρθω εγώ εκεί θα σου πω μόνο που θα το δω (για 2 λεπτά)από τι μπορεί να είναι η διαφορά θερμοκρασίας.
όσο για "Ξενάκη" είναι 2 με το ίδιο όνομα "Ξενάκης" μέσα στην Αλεξανδρούπολη. Και ενδεικτικά σου λέω ότι είναι οχιές και φαρμάκια στις τιμές. έχω ψωνίσει από αυτούς έκτακτα ανταλλακτικά κατά καιρούς (και π.χ. μια πλαστική βάση ατμοσίδερου που στο ιντερνέτ την είχαν 7,5 ευρώ ... από αυτούς αγοράστηκε 32 !) ... και άλλα πολλά εξοργιστικά.
προς το παρόν αφήνω στην ακρη το θέμα του ψυγείου γιατί........... μου βγήκε πρόβλημα στο πλυντήριο!!!!!!!
ΠΙΤΣΟΣ και αυτό vario1000d .