Λογικά αυτή είναι για το firmware, κάπου θα έχει και μια μικρή (μάλλον smd) με 8 πόδια.
κάτι σε τέτοιο Συνημμένο Αρχείο 31023
Printable View
Λογικά αυτή είναι για το firmware, κάπου θα έχει και μια μικρή (μάλλον smd) με 8 πόδια.
κάτι σε τέτοιο Συνημμένο Αρχείο 31023
το τσιπάκι που λες έχει το firmware (πρόγραμμα επεξεργαστη) όπως αναφέρει και η σελίδα 10.
Φυσικά μπορεί να περιέχει και τα αποθηκευμένα κανάλια, αλλά αν το αφαιρέσεις δεν ξέρω αν μπορείς να κατεβάσεις πρόγραμμα με τη σειριακή. (Είναι χωρισμένη σε σελίδες που μπορεί να γράφονται σβήνουν ανεξάρτητα η μια απο την αλλη).
Ίσως πρέπει να το διαβάσεις σε εξωτερικό programmer και να μεταφέρεις τα δεδομένα σε νεο τσιπάκι.
Εχεις κοιτάξει μήπως ο μικροεπεξεργαστης έχει ενσωματωμένη eeprom?
το μυστηριο λυθηκε......κατω απο μια θωρακιση
ηταν κρημενη μια 24c16a για τις μνημες
και μια 39vf800a για το firmware
αλλαξα την 24c και ολα οκ
ευχαριστω ολους
Σε αυτήν συνήθως αποθηκεύονται και τα δεδομένα του service mode, για να δουλέψει σωστά μπορεί να χρειαστείς να τα περάσεις χειροκίνητα.
Σε όποιες τηλεοράσεις έχω δεί καμιά δεν γράφει τα δεδομένα του χρήστη στην flash (θα πρέπει ή να διαβάσει ή να σβήσει ολόκληρο block για αυτήν την δουλεία), μπορεί όμως και να το κάνει αφού πρώτα έχει αποθηκεύσει τα δεδομένα της σελίδας σε μια ram ή eeprom.
Για αυτό το λόγο νομίζω πως υπάρχει και από μια σειριακή eeprom σε κάθε συσκευή, που μάλλον αν υπάρχει ram δεν θα έχει eeprom (θα μπορούσε να τα γράφει κατευθείαν στην flash).
edit:
θα μου πεις όμως γιατί δεν αντιγράφει τα δεδομένα της σε μιαν άλλη σελίδα και να τα κάνει copy από εκεί,
μπορεί μάλλον για μεγαλήτερη διάρκεια στον χρόνο "αξιοπιστία".