-
@Xarry 70oC εννοούσα, δεν αντέγραψε τη μορφοποίηση.
Επίσης λέω και ξαναλέω, πως ανεξάρτητα απο εγγυήσεις που δίνουν οι εταιρίες υπεύθυνος σύμφωνα με τον Ν3043/2002 για κάθε πραγματικό ελάτωμα είναι ο πωλητής και όχι η DELL και η κάθε DELL. Τα χτυπήματα τα προκάλεσε απ ότι λένε το ονομαζόμενο ως επίσημο service της DELL. Αν το είχα πάει εγώ απ ευθείας σε αυτούς (ή είχαν έρθει να το πάρουν) τι θα γινόταν;
-
όταν κάτι είναι σε εγγύηση οπότε δεν πληρώνεις ανταλακτικό το παλαιό εξάρτημα το κρατάει η εταιρεία δεν σου το δίνει.
Η Dell έχει εξαιρετικό Service αλλά το On-site δεν ισχύει σε όλα τα Μοντέλα οπότε όταν αγοράζεις (ανεξάρτητα αν είναι dell ή όχι) πρέπει να ελέγχεις τι εγγύηση σου παρέχει. (προσωπικά είμαι fan της Dell αλλά πρέπει κανείς να παρεις με on-site εγγύηση οπότε πράγματι έρχεται ο τεχνικός στο χώρο σου).
Πάντως πάντα μπορει να τύχει να μη γίνει σωστό Service και να πρέπει να επιστρέψει... Το laptop συγγενικού προσώπου (οχι dell) πήγε 3 φορές στο service για να εντοπιστεί η βλάβη γιατί πραγματικά δεν την εμφάνιζε συνέχεια...
-
Είναι πάντως... σπάσιμο να αγοράσεις ένα καινούργιο ηλεκτρονικό ότι και να είναι αυτό και να τρέχεις στο service, όπου δεν ξέρεις τι του κάνουν, πως θα το κάνουν κλπ. και το χειρότερο να στο επιστρέφουν με γρατζουνιές και κασταβιδιές... Είναι αυτό που λέμε έπεσες στην περίπτωση αλλά όπως και να το κάνουμε... συμβαίνει! Πρόσφατα έτρεχα στην αντιπροσωπεία ενός ράδιο/CD αυτοκινήτου επειδή ο εγκαταστάτης αποφάνθηκε πως είναι προβληματικό... Άντε πήγαινελα και το κρατήσαν 15 ημέρες αφού είχε παρέλθει το 10ήμερο αντικατάστασης (DOA: Dead On Arrival) για να μου πούνε πως δουλεύει κανονικά και να μου επιδείξουν μπροστά στα μάτια μου την καλή του λειτουργία! Και αν πάει το μυαλό σας ότι το πήγα σε καμία 'τρύπα' να γλιτώσω κανένα cent κάνετε λάθος: το πήγα σε μεγάλο πολυκατάστημα για εγγυημένη (!) εγκατάσταση. Ο πιτσιρικάς εγκαταστάτης εκεί στο ημιυπόγειο πέρα της συγκέριμενης διάγνωσης, αμίλητος και μάλλον αδιάφορος με την έννοια ότι απέπνεε ότι το κάνει αγγαρεία δυστυχώς είναι η βιτρίνα του καταστήματος στον πελάτη σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις...! Ας τον χαίρονται, εγώ δεν ξαναπατάω εκεί!
Χαιρετώ
-
το laptop σου δεν πρεπει να πηγε στν dell το ανοιξαν στα mulitrama!επρεπε απο την αρχη να πηγενες στην dell!κριμα παντως!
-
Να στειλεις email στην παγκοσμια dell και να πεις τα παντα.. το πολυ πολυ η εταιρεια - αντιπροσωπια να χασει την αντιιπροσωπια...Ετσι ειχε γινει παλια με ενα πολυκαναλο που ειχα παρει και δε μου το φτιαχνανε γιατι ηθελε μια διαδικασια με zip drive , και μου ελεγαν να αγορασω ολοκληρωμενα με νεο bios για να δουλεψει μια καρτα δυκτιου , και μου ζηταγανε και ποσα λεφτα , ενω στο παγκοσμιο site της εταιρειας ελεγε οτι ειναι δωρεαν , το εστειλα να ρωτισω αν υσχιει παντου αυτο το δωρεαν κ με το μου ειπαν ναι παντου εστειλα σεντονι με τα παντα και την επομενη μερα μας πηρανε απο την ελληνικη εταιρεια να μας κανουν παραπονα γιατι τους ξεχεσανε απο αμερικη..
ως δια μαγειας 2 μερες μετα το πολυκαναλο δουλευε και χωρις να πληρωσουμε...
για τσεκαρε το
-
εγώ πλέον αποφεύγω τα service οτι μπορώ να κάνω μόνος
-
Παιδια θα ηθελα να αναφερω την αψογη συμπεριφορα που ειχα απο την dell με λιγη ταλαιπωρια βεβαια:αγορασα ενα studio 1535 μετα απο μηνες εσβησε οτανπατουσες να αναψει ακουγονταν ενα κλακ και σβηνε.Περνω τηλ την εξυπηρετηση πελατων αναφερω το προβλημα μουλενε μαλλον μητρικη αυριο το πρωι θα την εχεις και θαρθεις τεχνικος στο χωρο σου ετσι και εγινε,ερχεται ο τεχνικος μπαινει η μητρικη μια απο τα ιδια.Τηλεφωνο απο τον τεχνικο θα στειλουμε αλλη μητρικη αυριο,ερχεται η μητρικη αλλα τεχνικος δεν ηρθε δεν του ειχε εντολη ελεγε,μετα απο 2μερες τεχνικος απο πατρα που συνεργαζοταν με τη cpi μπαινει η μητρικη τιποτα παλι,ελεγαν θα ρθει σκληρος αυριο μια απο τα ιδια παλι ουτε ξεκινουσε,μετα απο πολλες προσπαθειες βρισκει το οτι δεν ξεκιναει απο το dvd.Ξανα ο τεχνικος απο πατρα ερχεται μπαινει πανω ενταξει λεω συμβαινουν αυτα.Μετα απο καποια ωρα ο υπολογιστης κολουσε εβγαζε μπλε οθονη,ξανα τηλ το πρωι οπου απαιτησα αντικατασταση με καινουργιο οπου αλλαχτηκε με 1555 και ο πρωτος που ηρθε ειχε σπασμενη την οθονη και μετα εστειλαν και δευτερο.Αναφερω ολα αυτα οτι δεν ασχοληθηκα με το μαγαζι που αγοραστηκε αλλα κατευθειαν με την κατασκευαστρια εταιρεια,μετα απο 1χρονο παλι dell αγορασα.
-
Γιάννη πάνω κάτω το ίδιο προτείναμε όλοι !
το σωστό ακόμα και τώρα είναι να απευθυνθεί στην μαμα εταιρία !
-
No offence, αλλα πραγματικα, ενα laptop με i7 DDR3 και την 4570 πως ακριβως περιμενεις να ανταπεξελθει σε θεμα θερμοκρασιων? Εδω τα Core Dυο παιζουν με 50oC idle φαντασου ο 4πυρινος!
70 βαθμοι σε full load (συμφωνα με google searching το max που θα δωσει ειναι ~85 βαθμους) ειναι απολυτα φυσιολογικο για εναν επεξεργαστη με tj 100oC (Θερμικη ασφαλεια). Πολλοι παραπονουνται για τις θερμοκρασιες, αλλα λυση και επισημη αντιμετωπιση απο την dell δεν υπαρχει...
Ριχτου ενα διπλο orthos (Google it) και δες αμα σβησει. Αν οχι τοτε η ψυκτρα ανταπεξερχεται. ΑΝ παλι σβησει, τραβα στο multidrama, και απαιτησε αλλο φορητο. Δυστυχως ειναι too good to be true το μηχανακι αυτο... :saad:
-