Έχω το fujitsu ASYA 18LCC το οποίο ξεκινάει κανονικά στο ζεστό δουλεύει 20 λεπτα , σταματάει και ανάβει μόνο το πράσινο 3 φορές ανα 10 δευτερόλεπτα,αν το βγαλω απο την πρίζα επαναλαμβάνει τα ίδια απο την αρχή , τι βλαβει έχει
Printable View
Έχω το fujitsu ASYA 18LCC το οποίο ξεκινάει κανονικά στο ζεστό δουλεύει 20 λεπτα , σταματάει και ανάβει μόνο το πράσινο 3 φορές ανα 10 δευτερόλεπτα,αν το βγαλω απο την πρίζα επαναλαμβάνει τα ίδια απο την αρχή , τι βλαβει έχει
Από την περιγραφή σου , μάλλον κάποιο θερμικό σου ρίχνει , ζεσταίνεται παραπάνω και κλείνει , όταν το επαναλειτουργήσεις άμεσα σου δίνει αλλά 20 λεπτά κανονικής λειτουργίας;
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ,βρήκα αυτο ως βλάβη ''Serial signal (reverse) error, during oeration'' /www.manualslib.com/manual/452620/Fujitsu-Asya24lcc.html?page=7#manual και δεν καταλαβαίνω τι εννοεί
Δες εδώ....... https://www.fixya.com/support/t25783204-3_green_led_flashes_in_sequence Κάποιο θέμα υπάρχει με την εξωτερική μονάδα ή το καλώδιο που πάει προς την εξωτερική μονάδα.This is generally caused by a faulty controller board in the outdoor unit. Often they are shorted out by geckos or bugs but sometimes a power surge.
Το κλιματιστικό βρίσκεται στη Κυλλήνη,οπότε πρέπει να βρω εξειδικευμένο τεχνικό ,Σας ευχαριστώ!
Επανέρχομαι, το εξουσιοδοτημένο σέρβις μετά απο έλεγχο μου είπε ότι θέλει αλλαγή η πλακέτας της εξωτερικής μοναδας με 380 ευρώ σύνολο, μείον τα 25 εύρω της επισκεψης,τι γνώμη έχετε.
Υποθέτω δεν ήξερε πώς να το επισκευάσει , σου πετάει ένα αστρονομικό ποσό και δεν αξίζει τον κόπο ,και εσύ τρέχεις στον κωτσ@@λο για καινουργιο, δεν πάμε καλά μωρέ , 380 ευρώ ; τι να πω , μήπως πάλι έχει γνώση ο τεχνίτης και όντως οι κατασκευαστές βαράνε αλύπητα στα ανταλλακτικά; "απατεωνες".
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η fg europa fidakis απάντησε σε ερώτημά μου ότι η πλακέτα K05CM-C-A(03) 9707026016, 0502HUE-CI ST 09.12.08 R έχει 260+φπα ,περιμενω απαντηση και απο εργαστηριο επισκευης πλακετων για να δω τι με συμφέρει
Καλησπερα.Το timer αναβει η το operation 3 φορες?