3 Συνημμένο(α)
ερώτηση για ηλεκτρονικό πλυντήριο πιάτων pitsos DVT5503/03
Καλησπέρα , έχω ένα εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων pitsos E-nr DVT5503/03 μετά από 26 μήνες που το έχω μου έβγαλε ένα σφάλμα Ε-19 στο βιβλίο του δεν έλεγε τι είναι και ούτε στην αντιπροσωπεια από το τηλ δεν ήξεραν μόνο να έρθει τεχνικός κόστος 35 ευρώ μόνο επίσκεψη γιατί η εγγύηση ήταν 24 μήνες . Κοιτάζοντας στο ιντερνετ βρήκα οτι ο κωδικός σφάλματος ήταν ένα πηνίο εισαγωγής νερού στον αφαλατωτή το έβγαλα και είδα ότι ήταν καμένο με ωμομετρο έδειχνε 1
μόλις το έβγαλα άδειασε το νερό από το δοχείο και το πλυντήριο έκανε μια πλύση και μετά πάλι τα ίδια το ξανάκανε και επλενε μια φορά και μετά άναβε το error E-19 .
παράγγειλα ένα πηνίο από ένα ηλεκτονικο καταστημα που έλεγε ότι κανε με το E-nr της συσκευής μου και ήταν γνήσιο για bosh, pitsos , siemens η μόνη διαφορά που είδα όταν ήρθε ήταν ότι το δικό μου έλεγε επάνω 320vDC ενώ το άλλο 340vDC
το έβαλα επάνω και το πλυντήριο δουλευε κανονικα μετα απο 8 ημερες ομως ξαναεβλαλε το error E-19 και έμεινε κολλημένο εκεί και δεν έκανε τιπ άλλο , πηρα τηλ τον τεχνικο της pitsos ηρθε και δεν μπορουσε να το ξεκοληση με τιποτα τελικα κατεληξε οτι ηταν η ηλεκρ πλακετα που δεν υπηρχε Ελλάδα και την παραγγείλαμε απο εξωτερικο κοστος 90+30 εργασια θα ερθει σε καναδυο εβδομαδες το ερωτημα ειναι μηπως καηκε η πλακετα απο το πηνιο που εβαλα εαν ξερει καποιος τεχνικος παρακαλω να μου απαντήσει ανεβαζω φωτο με το δυο πηνια .