Καλησπέρα......έχω το ZANOUSSI ZFD29/8........το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λειτουργεί καθόλου η ψύξη ενώ η κατάψυξη δουλεύει κανονικά.......παραθέτω κάποιες φωτό...........
Printable View
Καλησπέρα......έχω το ZANOUSSI ZFD29/8........το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λειτουργεί καθόλου η ψύξη ενώ η κατάψυξη δουλεύει κανονικά.......παραθέτω κάποιες φωτό...........
το ψυγειο ειναι απλο στατικο οποτε πρεπει να παρατηρησεις αν το μοτερ δουλευει συνεχεια η κανει παυσεις.Αν δουλευει συνεχεια χωρις παυσεις τοτε εχεις προβλημα η με το μοτερ,δηλαδη να μην εχει συμπιεση,η εχεις διαροη και απο καπου χανει freon.Στη δευτερη φωτο βλεπω εχει μπει<<κλεφτης>> στο μοτερ,μηπως συμπληρωσες ποτε freon?.Αν κανει παυσεις τοτε οι περισοτερες πιθανοτητες ειναι να εχεις βλαβη θερμοστατη.
Στην 3η φωτογραφία το δεξιό κουμπί και ακολουθείς που πάει (πιθανόν στον χώρο συντήρησης ) , από την στιγμή όμως που δεν έχεις καθόλου απόδοση στην συντήρηση το βλέπω χλωμό να φταίει ο θερμοστάτης .Παράθεση:
Καλημέρα και εγώ για θερμοστάτη λέω (που βρίσκεται ο θερμοστάτης?).
Τι είδους και τι χρονικής διάρκειας παύσεις . Μπορεί να κάνει παύση σύντομη για λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως μετά ξαναπροσπαθεί να πάρει μπροστά? Αν ναι τότε έχει φρακάρει το ψυγείο και κόβει από θερμικό προστασίας του μοτέρ .Παράθεση:
....κάνει παύσεις ....
,Παράθεση:
Στη δευτερη φωτο βλεπω εχει μπει<<κλεφτης>> στο μοτερ
Και κλέφτης στο σπίτι του νηματοθέτη μπήκε στην κυριολεξία . Το άφησε εκεί για να ξαναπεράσει υγρά μελλοντικά . Διότι πιθανόν εν γνώση του ο τεχνικός ήξερε για την διαρροή , του το γέμισε προσωρινά μέχρι να ξαναπεράσει για σταθερό "μεροκάματο".