Πρόβλημα με υπολογιστή (Πύργος)
Γεια σας παιδιά,
Έχω έναν πύργο που αποτελείται από:
GPU: Sapphire Radeon HD 4800 1GB
CPU: Intel Core 2 Duo 2.66Ghz (overclocked στα 2.90GHz)
Mobo: Elite Group P35T-A (s775,DDR2,G31,VGA)
HDD: Seagate Baracuda 7200 1.1 500Gb
Τροφοδ.: Corsair HX 520W
CPU_Cooler: Coolermaster V6 GT
-----------------------------------------------------------
Και είπα να του κάνω ένα καθάρισμα,να αλλάξω τις κρέμες στον επεξεργαστή και στα γραφικά,και γενικώς να συμμαζέψω το κουτί τώρα που ξεμπέρδεψα με τα μαθήματα γιατί γινόταν χαμός! Τέλος πάντων,άδειασα πολλά και άφησα μέσα μόνο ένα cardreader,τον optical driver,την ψήκτρα και μια μπουρδίτσα ψήκτρα που είχα για τον σκληρό μία Manhattan (http://manhattan-products.com/en-US/...platten-k-hler),και ένα fan μικρό!Έβαλα μερικές επεκτάσεις και διακλαδώσεις τύπου Molex και γράσαρα και τα fans και όταν επιτέλους ήρθε η ώρα και τον άνοιξα,έλιωσαν τα καλώδια της ψήκτρας για τον σκληρό που εν το μεταξύ ήταν συνδεδεμένη με τον σκληρό και απ όσο έχω καταλάβει έχει καεί και λίγο το βύσμα του σκληρού (ο σκληρός είναι SATA).Τον έκλεισα γρήγορα και αποσύνδεσα από το σκληρό την ψήκτρα και τον σύνδεσα απευθείας στο τροφοδοτικό..Πάλι καπνοί,τον κλείνω..βγάζω και τον σκληρό εκτός τελείως και δοκιμάζω να δω αν θα μπω τουλάχιστον στο Bios...Τον ανάβω ανοίγει για 3 δεύτερα,στην κάρτα γραφικών ανάβουν 2 κόκκινα λαμπάκια (παλιά αν θυμάμαι καλά άναβαν σε πράσινο,δεν είμαι και σίγουρος βέβαια),και γυρνάνε μια στροφή περίπου οι 2 ανεμιστήρες που έχει η cpu cooler και τίποτα άλλο..αα επειδή το κουτί μου είναι NZXT και έχει 3 θερμόμετρα για (HDD,CPU και κουτί)ανάβει η οθόνη της και κλασσικά όπως τα υπόλοιπα σβήνει...Η κρέμα είναι μη-ηλεκτρικά αγώγιμη,και δοκίμασα το τροφοδοτικό με ένα MANHATTAN DIGITAL POWER SUPPLY TESTER και η τάση ήταν φυσιολογική,βασικά ήταν μεγαλύτερη περίπου κατά 0,1 από τις τιμές που έλεγε ο tester...Έχει και ένα PG που το δείχνει στα 37 αλλά αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει...Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;;
Ευχαριστώ και συγνώμη για την ολόκληρη περιγραφή!:biggrin: