Επιστροφή στο Forum : [Siemens] Πλυντήριο πιάτων δουλεύει συνεχώς η εξαγωγή
Sotos_ster
04-03-25, 00:44
Καλησπέρα έχω αυτό το πλυντήριο πίατων πάγκου Siemens SK25210EU το οποίο στην αρχή μόλις το βάλεις σε πρόγραμμα , δουλεύει η αντλία αποχέτευσης μαζί με την βαλβίδα νερού ταυτόχρονα παίρνει νερό και αδειάζει ώστε να καθαρίσει το φίλτρο, αλλά το θέμα είναι ότι μένει εκεί και δεν προχωράει το πρόγραμμα ώστε να πάρει το πλυντήριο νερό και να αρχίσει να πλένει ,δουλεύει ασταμάτητα αντλία και βαλβίδα νερού . Εχω ελέγξει το φλοτερακι στο πάτωμα μην τυχόν ήταν σηκωμένο αλλά ήταν οκ, έχω αλλάξει ένα φλοτεροδιακοπτακι και το διακοπτακι της αεροπαγιδας μιας και αυτά σχετίζονται με την αντλία (συνδέονται καλώδια της αντλίας με αυτά τα διακοπτακια) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να παραμένει . ¶λλαξα και ένα διακοπτακι (νομίζω ασφαλείας) που έχει πάνω η αντίσταση , πάλι τα ίδια . Το πλυντήριο μένει στην αρχή παίρνοντας νερό και αδειάζοντας ταυτόχρονα χωρίς να προχωράει . Η βαλβίδα επίσης είναι εντάξει . Κάποια βοήθεια ;
https://i.postimg.cc/mtkd1Pwz/IMG-1732.jpg (https://postimg.cc/mtkd1Pwz)
https://i.postimg.cc/sMZwKbb3/IMG-1734.jpg (https://postimg.cc/sMZwKbb3)
https://i.postimg.cc/hhSZgyQ0/IMG-1748.jpg (https://postimg.cc/hhSZgyQ0)
Όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα (που τραβά και βγάζει νερό), αν κλείσεις τη βάνα του νερού, σταματά η αποχέτευση;
(Επειδή δεν βλέπω μπουτόν start/stop έχω την υποψία ότι όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα, με μηχανική επαφή, πέρνει ρεύμα η πλακέτα η οποία έχει βλάβη και δίνει συνεχώς ρεύμα στην αντλία αποχέτευσης)
Sotos_ster
04-03-25, 13:11
Όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα (που τραβά και βγάζει νερό), αν κλείσεις τη βάνα του νερού, σταματά η αποχέτευση;
(Επειδή δεν βλέπω μπουτόν start/stop έχω την υποψία ότι όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα, με μηχανική επαφή, πέρνει ρεύμα η πλακέτα η οποία έχει βλάβη και δίνει συνεχώς ρεύμα στην αντλία αποχέτευσης)
Οχι δεν σταμάταει. Εχει μπουτόν ον οφ δεξια αν δεις
Κάπου αλλού ειανι το πρόβλημα
Έχω ένα ίδιο που αντί για Siemens είναι Bosch.
Δεν έχει πλακέτα έχει μηχανικό εγκέφαλο που είχε κολλήσει και σε εμένα στο ίδιο πρόβλημα μετά από διακοπή ρεύματος.Κάνε ένα κλικ ακόμα στον επιλογέα ( με κλειστή την τροφοδοσία) ,και δες αν συνεχίσει κανονικά.
Sotos_ster
04-03-25, 23:51
Έχω ένα ίδιο που αντί για Siemens είναι Bosch.
Δεν έχει πλακέτα έχει μηχανικό εγκέφαλο που είχε κολλήσει και σε εμένα στο ίδιο πρόβλημα μετά από διακοπή ρεύματος.Κάνε ένα κλικ ακόμα στον επιλογέα ( με κλειστή την τροφοδοσία) ,και δες αν συνεχίσει κανονικά.
Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και απλα αν το κάνω αυτό ξεκινάει να δουλεύει η αντλία πλύσεως χωρίς να έχει νερό μέσα . Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα . Προσπαθούμε με τον κυριακιδη εδώ και πόσες μέρες να το βρούμε
Επάνω στον χρονοδιακόπτη έχει μια φύσα με πολλά καλώδια και ένα κόκκινο πλαστικό καπάκι.
Βγάλε το καπάκι και θα δεις ένα μικρό πλακετακι. Συνήθως καίγονται οι φλέβες με αποτέλεσμα να κολλάει το μοτεράκι του χρονοδιακόπτη.
Αν όντως έχουν καεί οι φλέβες πρέπει να βρεθεί η αιτία που συνέβη αυτό.
Συνήθως φταίει το κλιξον πάνω στο μποιλερ και πιο σπάνια το μοτέρ πλυσεως
Sotos_ster
05-03-25, 03:13
Επάνω στον χρονοδιακόπτη έχει μια φύσα με πολλά καλώδια και ένα κόκκινο πλαστικό καπάκι.
Βγάλε το καπάκι και θα δεις ένα μικρό πλακετακι. Συνήθως καίγονται οι φλέβες με αποτέλεσμα να κολλάει το μοτεράκι του χρονοδιακόπτη.
Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω
Sotos_ster
07-03-25, 20:00
Ορίστε
https://i.postimg.cc/yWTJGdF2/IMG-1770.jpg (https://postimg.cc/yWTJGdF2)
https://i.postimg.cc/gw6XtHDK/IMG-1772.jpg (https://postimg.cc/gw6XtHDK)
Sotos_ster
07-03-25, 22:03
Να σημειώσω κάτι που δεν το διατύπωσα σωστά στην περιγραφή .. όταν το βάζω σε πρόγραμμα στην αρχή δουλεύει η αντλία για να διώξει τα απόνερα για μερικά δευτερολέπτα και μετά αρχίζει να παίρνει νερό η βαλβίδα και συνεχίζει η αντλία να αδειάζει . Αυτό όλο είναι φυσιολογικό σε αυτά τα πλυντήρια ( το έχω δει σέ λειτούργικα) καθώς με αυτόν τον τρόπο ξεπλένει το φίλτρο . Το θέμα είναι ότι το πλυντήριο δεν γεμίζει νερό γιατί η αντλία δουλεύει ασταμάτητα . Χθες δοκίμασα να βγάλω το καλώδιο απ τον εγκέφαλο το οποίο συνδέει εγκέφαλο και αντλία και αναγκάστηκε και πήρε νερό και ξεκίνησε να πλένει, αλλά τώρα δε ζεσταίνει το νερό . Αρα; Σχετίζεται μήπως ο εγκέφαλος για την αντλία που δε σταματά ;
Ναι μπορεί να έχει κολλημένη επαφή μέσα στον εγκέφαλο.
Sotos_ster
08-03-25, 17:25
Ναι μπορεί να έχει κολλημένη επαφή μέσα στον εγκέφαλο.
Και πως θα το φτιάξω ; Διαφωτίστε με το παλεύουμε τοσο καιρο με τον Κυριακιδη
Κυριακίδης
09-03-25, 01:36
Να σημειώσω κάτι που δεν το διατύπωσα σωστά στην περιγραφή .. όταν το βάζω σε πρόγραμμα στην αρχή δουλεύει η αντλία για να διώξει τα απόνερα για μερικά δευτερολέπτα και μετά αρχίζει να παίρνει νερό η βαλβίδα και συνεχίζει η αντλία να αδειάζει . Αυτό όλο είναι φυσιολογικό σε αυτά τα πλυντήρια ( το έχω δει σέ λειτούργικα) καθώς με αυτόν τον τρόπο ξεπλένει το φίλτρο . Το θέμα είναι ότι το πλυντήριο δεν γεμίζει νερό γιατί η αντλία δουλεύει ασταμάτητα . Χθες δοκίμασα να βγάλω το καλώδιο απ τον εγκέφαλο το οποίο συνδέει εγκέφαλο και αντλία και αναγκάστηκε και πήρε νερό και ξεκίνησε να πλένει, αλλά τώρα δε ζεσταίνει το νερό . Αρα; Σχετίζεται μήπως ο εγκέφαλος για την αντλία που δε σταματά ;
Από το παραπάνω κείμενο
Αυτό όλο είναι φυσιολογικό σε αυτά τα πλυντήρια ( το έχω δει σέ λειτούργικα) καθώς με αυτόν τον τρόπο ξεπλένει το φίλτρο .
Αφού το έχεις δει σε λειτουργικά μένει μια ανακρίβεια στο παρακάτω
όταν το βάζω σε πρόγραμμα στην αρχή δουλεύει η αντλία για να διώξει τα απόνερα για μερικά δευτερολέπτα και μετά αρχίζει να παίρνει νερό η βαλβίδα και συνεχίζει η αντλία να αδειάζει .
Η ανακρίβεια για την παραπάνω αναφορά είναι ότι δεν περιγράφεις ακριβώς πως συμπεριφέρεται το λειτουργικό . Η παραπάνω αναφορά είναι για το προβληματικό .
Στα λειτουργικά λοιπόν ερωτώ , στην στιγμή που παίρνει νερό η βαλβίδα συμβαίνει και εκεί (στο λειτουργικό ) να λειτουργεί η αντλία ? και μετά από λίγο (δευτερόλεπτα ) σταματά η αντλία ?
Ή την ώρα που αρχίζει να παίρνει νερό αυτομάτως έχει κλείσει ήδη η αντλία ? (πάλι για το λειτουργικό αναφέρομαι )
Το ρωτώ αυτό γιατί η διαφορά αυτών των δευτερολέπτων είναι σημαντική (μεταξύ της συμπεριφοράς του λειτουργικού και του προβληματικού )
Sotos_ster
09-03-25, 01:42
Από το παραπάνω κείμενο
Αφού το έχεις δει σε λειτουργικά μένει μια ανακρίβεια στο παρακάτω
Η ανακρίβεια για την παραπάνω αναφορά είναι ότι δεν περιγράφεις ακριβώς πως συμπεριφέρεται το λειτουργικό . Η παραπάνω αναφορά είναι για το προβληματικό .
Στα λειτουργικά λοιπόν ερωτώ , στην στιγμή που παίρνει νερό η βαλβίδα συμβαίνει και εκεί (στο λειτουργικό ) να λειτουργεί η αντλία ? και μετά από λίγο (δευτερόλεπτα ) σταματά η αντλία ?
Ή την ώρα που αρχίζει να παίρνει νερό αυτομάτως έχει κλείσει ήδη η αντλία ? (πάλι για το λειτουργικό αναφέρομαι )
Το ρωτώ αυτό γιατί η διαφορά αυτών των δευτερολέπτων είναι σημαντική (μεταξύ της συμπεριφοράς του λειτουργικού και του προβληματικού )
Μόλις ξεκινήσει η βαλβίδα να παίρνει νερό , συνεχίζει να δουλεύει η αντλία εννοείται για να ξεπλύνει το φίλτρο . Αλλιώς πως θα το ξεπλύνει ; Ναι έτσι λειτουργεί το λειτουργικό πλυντηρίο. (Επισημαίνω πάλι, όχι όλα , κάποια από αυτό όμως είχαν αυτή την λειτουργεια . Σε ίδιο πιτσος ας πούμε δε το έχω δει)
Κυριακίδης
09-03-25, 01:52
Μόλις ξεκινήσει η βαλβίδα να παίρνει νερό , συνεχίζει να δουλεύει η αντλία εννοείται για να ξεπλύνει το φίλτρο . Αλλιώς πως θα το ξεπλύνει ; Ναι έτσι λειτουργεί το λειτουργικό πλυντηρίο. (Επισημαίνω πάλι, όχι όλα , κάποια από αυτό όμως είχαν αυτή την λειτουργεια . Σε ίδιο πιτσος ας πούμε δε το έχω δει)
Ωραία το παίρνουμε ως δεδομένο ότι τα παραπάνω ισχύουν (για το λειτουργικό )
Δώσε την συνέχεια (για το λειτουργικό ) από εκεί που σταμάτησες (δηλαδή πόσο μετά σε χρόνο σταματούσε η αντλία εννοείται για να συμπληρωθεί επιτέλους νερό ) , ή μήπως στο χρονοδιάγραμμα (στο λειτουργικό ) σταματούσε η βαλβίδα και η αντλία μαζί , και ξεχωριστά έδινε (εκ νέου εντολή ) να ξεκινήσει μόνο η βαλβίδα .
Sotos_ster
09-03-25, 02:02
Ωραία το παίρνουμε ως δεδομένο ότι τα παραπάνω ισχύουν (για το λειτουργικό )
Δώσε την συνέχεια (για το λειτουργικό ) από εκεί που σταμάτησες (δηλαδή πόσο μετά σε χρόνο σταματούσε η αντλία εννοείται για να συμπληρωθεί επιτέλους νερό ) , ή μήπως στο χρονοδιάγραμμα (στο λειτουργικό ) σταματούσε η βαλβίδα και η αντλία μαζί , και ξεχωριστά έδινε (εκ νέου εντολή ) να ξεκινήσει μόνο η βαλβίδα .
Τώρα δε θυμάμαι κι εγώ ακριβώς . Νομιζω δουλεύουν μαζί για κάνα μισό λεπτό , μετά σταματάει η βαλβίδα να παίρνει νερό ενώ η αντλία συνεχίζει να δουλεύει κ στο τέλος σταματάει η αντλία και αρχίζει η βαλβίδα να γεμίζει τον θάλαμο ταυτόχρονα . Όμως ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος γιατί δε το κάνουν όλα τα μοντέλα αυτό το πράγμα .
Κυριακίδης
09-03-25, 02:09
Τώρα δε θυμάμαι κι εγώ ακριβώς . Νομιζω δουλεύουν μαζί για κάνα μισό λεπτό , μετά σταματάει η βαλβίδα να παίρνει νερό ενώ η αντλία συνεχίζει να δουλεύει κ στο τέλος σταματάει η αντλία και αρχίζει η βαλβίδα να γεμίζει τον θάλαμο ταυτόχρονα . Όμως ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος γιατί δε το κάνουν όλα τα μοντέλα αυτό το πράγμα .
¶ρα ρεσιτάλ ανακρίβειας .
Ερωτούμε τώρα τον Tipos πως τελικά είναι το χρονοδιάγραμμα για το μοντέλο του νηματοθέτη (όταν είναι λειτουργικό). Και ο θεός βοηθός .
Sotos_ster
09-03-25, 02:09
Αν υποθέσουμε ότι Δεν το κάνει … τότε αυτό που κάνει κ το λέω με σιγουριά είναι ότι μόλις το βάλεις σε πρόγραμμα στην αρχή δουλεύει η αντλία για να διώξει τυχόν εναπομείναντα νερά . Και μετά μόλις σταματήσει , στο καπάκι δίνετε εντολή στη βαλβίδα να γεμίσει νερό . Αυτό το κάνουν ΟΛΑ αυτού του τύπου πλυντήρια (Bosch Siemens PITSOS)
Sotos_ster
09-03-25, 02:11
Ερωτούμε τώρα τον Tipos πως τελικά είναι το χρονοδιάγραμμα για το μοντέλο του νηματοθέτη . Και ο θεός βοηθός .
Τι να σου πω , δεν έχω κάποιο ίδιο Siemens λειτουργικό τώρα για να το δοκίμαζα και να έφευγε η απορία αφού ειανι τόσο σημαντικό . Εχω μόνο δυο PITSOS ίδιου τύπου λειτουργικα
Έχω ένα ίδιο σε Bosch. Μολις ξεκινάω το πρόγραμμα κάνει άντληση τα νερά απο τα βρώμικα πιάτα . Κατόπιν κλείνει η αντλία και ξεκινάει η πλήρωση νερού .
Αφού ολοκληρωθεί η πλύση και αντλεί το σαπουνονερο , μόλις αδειάσει ανοίγει ταυτόχρονα και η πλήρωση νερού για 20-30 sec και κάνει αυτή τη πλύση του φίλτρου που λες .
Κατόπιν κόβει η πλήρωση , στραγγίζει τα νερά , και ξεκινάει την κανονική πληρωση νερού για το ξεβγαλμα.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ξεβγαλματος κάνει πάλι μια μικρή πλύση φίλτρου με άλλο τρόπο.
Αδειάζει τα νερά ,σταματάει την αντλία , γεμίζει λίγο νερό , σταματάει τη πληρωση και αδειάζει αμεσως το λίγο νερό που πήρε . Κατόπιν παίρνει το νερό για το δεύτερο και τελευταίο ζεστο ξεβγαλμα .
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sotos_ster
09-03-25, 12:10
Έχω ένα ίδιο σε Bosch. Μολις ξεκινάω το πρόγραμμα κάνει άντληση τα νερά απο τα βρώμικα πιάτα . Κατόπιν κλείνει η αντλία και ξεκινάει η πλήρωση νερού .
Αφού ολοκληρωθεί η πλύση και αντλεί το σαπουνονερο , μόλις αδειάσει ανοίγει ταυτόχρονα και η πλήρωση νερού για 20-30 sec και κάνει αυτή τη πλύση του φίλτρου που λες .
Κατόπιν κόβει η πλήρωση , στραγγίζει τα νερά , και ξεκινάει την κανονική πληρωση νερού για το ξεβγαλμα.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ξεβγαλματος κάνει πάλι μια μικρή πλύση φίλτρου με άλλο τρόπο.
Αδειάζει τα νερά ,σταματάει την αντλία , γεμίζει λίγο νερό , σταματάει τη πληρωση και αδειάζει αμεσως το λίγο νερό που πήρε . Κατόπιν παίρνει το νερό για το δεύτερο και τελευταίο ζεστο ξεβγαλμα .
Αρα αυτό που λέω το κάνει μόνο στα ξέβγαλματα κι όχι στην αρχή .
Αρα αυτό που λέω το κάνει μόνο στα ξέβγαλματα κι όχι στην αρχή .Τη παράλληλη λειτουργία πλήρωσης και αδειασματος την κάνει μόνο πριν ξεκινήσει το πρώτο ξεβγαλμα. Εμένα αυτό είναι στη θέση 4.
Sotos_ster
09-03-25, 13:08
Τη παράλληλη λειτουργία πλήρωσης και αδειασματος την κάνει μόνο πριν ξεκινήσει το πρώτο ξεβγαλμα. Εμένα αυτό είναι στη θέση 4.
Το θέμα είναι ότι δε το κάνουν όλα . Κάποια μοντέλα νομίζω
Ερωτούμε τώρα τον Tipos πως τελικά είναι το χρονοδιάγραμμα για το μοντέλο του νηματοθέτη (όταν είναι λειτουργικό). Και ο θεός βοηθός .
Υπάρχουν 2 σειρές σε αυτά τα πλυντήρια. Και οι 2 έχουν πάνω κάτω τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με όλα τα πλυντήρια της εταιρείας.
Στο #9 αναφέρει ότι βγάζοντας το καλώδιο της αντλίας από τον εγκέφαλο το πλυντήριο δουλεύει χωρίς να ζεσταθεί το νερό.
¶ρα τα βήματα του προγράμματος γίνονται κανονικά και δεν έχουμε πρόβλημα με το μοτεράκι του χρονοδιακόπτη.
Στα περισσότερα μοντέλα με μηχανικό εγκέφαλο της εταιρείας η επαφή του εγκεφάλου που δίνει στην άντληση και στην θέρμανση είναι η ίδια. Με βάση τον τρόπο που μας περιγράφει ο Σώτος θεωρώ ότι η επαφή αυτή έχει πρόβλημα και θα χρειαστεί να ανοιχτεί ο εγκέφαλος για έλεγχο και πιθανότατα να επισκευάζεται ο ίδιος.
Το θέμα είναι ότι δε το κάνουν όλα . Κάποια μοντέλα νομίζω
Ανέβασε φωτογραφία την δεξιά πλευρά του πλυντηρίου
Sotos_ster
09-03-25, 13:28
Εύχομαι να μην είναι η επαφή γιατί αν ειανι αυτό την κάτσαμε!! Εγώ δε γνωρίζω
Να το κάνω
https://i.postimg.cc/BPJFdmW6/IMG-1788.jpg (https://postimg.cc/BPJFdmW6)
Εύχομαι να μην είναι η επαφή γιατί αν ειανι αυτό την κάτσαμε!! Εγώ δε γνωρίζω
Να το κάνω
https://i.postimg.cc/BPJFdmW6/IMG-1788.jpg (https://postimg.cc/BPJFdmW6)
Αυτό είναι η τελευταία σειρά που έβγαλε η εταιρεία.
Δοκίμασε να το βάλεις μπροστά με τον μικροδιακοπτη του φλοτερ υπερχείλισης βγαλμένο από την βάση του.
Αν δουλεύει σωστά τότε για κάποιο λόγο σου λειτουργεί η ασφάλεια υπερχείλισης βάζοντας την αντλία σε λειτουργία.
Αν πάλι κάνει τα ίδια τότε πιστεύω ότι θα χρειαστεί άνοιγμα του εγκεφάλου
Επίσης βεβαιώσουν ότι ο μικροδιακοπτης είναι καλός και δεν κλέβει ρεύμα από εκεί.
Ο έλεγχος πρέπει να γίνει με πολύμετρο και όχι απλά με το μάτι
Sotos_ster
09-03-25, 13:55
Αυτό είναι η τελευταία σειρά που έβγαλε η εταιρεία.
Δοκίμασε να το βάλεις μπροστά με τον μικροδιακοπτη του φλοτερ υπερχείλισης βγαλμένο από την βάση του.
Αν δουλεύει σωστά τότε για κάποιο λόγο σου λειτουργεί η ασφάλεια υπερχείλισης βάζοντας την αντλία σε λειτουργία.
Αν πάλι κάνει τα ίδια τότε πιστεύω ότι θα χρειαστεί άνοιγμα του εγκεφάλου
Επίσης βεβαιώσουν ότι ο μικροδιακοπτης είναι καλός και δεν κλέβει ρεύμα από εκεί.
Ο έλεγχος πρέπει να γίνει με πολύμετρο και όχι απλά με το μάτι
Ποιος είναι αυτός ; Αυτός που έχει τρία καλώδια και συνδέεται με το στρογγυλό φελιζόλ ; Τα έχω αλλάξει αυτά τα
Διακοπτακια. Και της υπερχείλισης και της πιστότητας πλήρωσης νερού και πάλι η αντλία δεν σταματούσε
Ποιος είναι αυτός ; Αυτός που έχει τρία καλώδια και συνδέεται με το στρογγυλό φελιζόλ ; Τα έχω αλλάξει αυτά τα
Διακοπτακια. Και της υπερχείλισης και της πιστότητας πλήρωσης νερού και πάλι η αντλία δεν σταματούσε
Αν τα άλλαξες και έβαλες τα σωστά από άποψη σκληρότητας τότε ο.κ.
Παρατήρησες αν κατά την πλήρωση νερού σηκώνει το φελιζολ του φλοτερ;
Sotos_ster
09-03-25, 14:08
Το φελιζόλ ήταν το πρώτο πράγμα που έλεγξα όταν άνοιξα το πλυντήριο. Φυσικά και δεν είναι απΆ αυτό. Το φελιζόλ αυτό σηκώνεται μόνο όταν ο πάτος του πλυντηρίου γεμίσει με νερό από τυχόν διαρροή. Εγώ όμως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Όταν να σηκωθεί το φελιζόλ αυτό, Δουλεύει μόνο η αντλία και τίποτα άλλο. Σε μένα δουλεύει και η Αντλία και η βαλβίδα νερού
Το φελιζόλ ήταν το πρώτο πράγμα που έλεγξα όταν άνοιξα το πλυντήριο. Φυσικά και δεν είναι απΆ αυτό. Το φελιζόλ αυτό σηκώνεται μόνο όταν ο πάτος του πλυντηρίου γεμίσει με νερό από τυχόν διαρροή. Εγώ όμως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Όταν να σηκωθεί το φελιζόλ αυτό, Δουλεύει μόνο η αντλία και τίποτα άλλο. Σε μένα δουλεύει και η Αντλία και η βαλβίδα νερού
Συγνώμη λάθος διατύπωση.
Έχει ένα κόκκινο αν θυμάμαι καλά πλαστικό που βρίσκεται μπροστά από τον μικροδιακοπτη μέσα στην άσπρη βάση του κυκλοφορεί το νερό. Αυτό εννοούσα και όχι το φελιζολ στο πάτωμα. Και το φελιζολ και το κόκκινο πλαστικό ενεργοποιούν το φλοτερ. Το ένα από διαρροή νερού και το άλλο από υπερχείλιση.
Το κόκκινο δες αν ανασηκώνεται.
Αν δεν ανασηκώνεται τότε πιστεύω ότι είναι από επαφή του εγκεφάλου.
Sotos_ster
09-03-25, 14:41
Συγνώμη λάθος διατύπωση.
Έχει ένα κόκκινο αν θυμάμαι καλά πλαστικό που βρίσκεται μπροστά από τον μικροδιακοπτη μέσα στην άσπρη βάση του κυκλοφορεί το νερό. Αυτό εννοούσα και όχι το φελιζολ στο πάτωμα. Και το φελιζολ και το κόκκινο πλαστικό ενεργοποιούν το φλοτερ. Το ένα από διαρροή νερού και το άλλο από υπερχείλιση.
Το κόκκινο δες αν ανασηκώνεται.
Αν δεν ανασηκώνεται τότε πιστεύω ότι είναι από επαφή του εγκεφάλου.
Εννοείς αυτό ;
https://eikona.info/image/XF3h7
Οχι δεν είναι απ αυτό … αυτό υποθέτω ανασηκώνεται και πιέζει το λαμακι του διακόπτη μόνο όταν υπερχειλίσει ο θάλαμος από νερό ; Σωστά ; Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα όχι
Εννοείς αυτό ;
https://eikona.info/image/XF3h7
Οχι δεν είναι απ αυτό … αυτό υποθέτω ανασηκώνεται και πιέζει το λαμακι του διακόπτη μόνο όταν υπερχειλίσει ο θάλαμος από νερό ; Σωστά ; Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα όχι
Ναι αυτό εννοούσα.
Αφού λοιπόν και αυτό είναι εντάξει εγώ θα προχωρουσα σε εγχείρηση εγκεφάλου.
Το έχω συναντήσει άπειρες φορές σε μεγάλα πλυντήρια της ίδιας εταιρείας τα οποία χρησιμοποιούν εγκέφαλο του ίδιου εργοστασίου εγκεφάλων σαν τον δικό σου
Sotos_ster
09-03-25, 14:46
Ναι αυτό εννοούσα.
Αφού λοιπόν και αυτό είναι εντάξει εγώ θα προχωρουσα σε εγχείρηση εγκεφάλου.
Το έχω συναντήσει άπειρες φορές σε μεγάλα πλυντήρια της ίδιας εταιρείας τα οποία χρησιμοποιούν εγκέφαλο του ίδιου εργοστασίου εγκεφάλων σαν τον δικό σου
Εγώ πάλι πρώτη φορά βρίσκω πρόβλημα σε εγκέφαλο στα τόσα πλυντήρια αυτού του τύπου που έχω πάρει .. μπορείς να μου στείλεις ένα προσωπικό μνμ ; Εγώ προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα
Εγώ πάλι πρώτη φορά βρίσκω πρόβλημα σε εγκέφαλο στα τόσα πλυντήρια αυτού του τύπου που έχω πάρει .. μπορείς να μου στείλεις ένα προσωπικό μνμ ; Εγώ προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα
Έχεις μήνυμα