PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] τηλεόραση jvc δε λειτουργεί το μενού μόνο

iosifgrrr
03-02-25, 16:45
Καλησπέρα έχω μία τηλεόραση jvc η οποία όταν με το τηλεκοντρόλ μπαίνω στο μενού της δεν λειτουργεί τίποτα. Μπαίνω δηλαδή κανονικά στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια δεν μου επιτρέπει να κάνω καμία κίνηση ούτε να ψάξω κανάλια ούτε να παίξω με τη φωτεινότητα ούτε να τις ιδέα στο ίντερνετ τίποτα έχει κάποιος κάποια ιδέα?

Di*Ca_Electronic
03-02-25, 20:05
Φίλε Ιωσήφ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ εύχομαι.
Με βάση το μοντέλο της JVC ψάχνεις στο Διαδίκτυο για User & Service Manual.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

iosifgrrr
03-02-25, 21:32
Καλή χρονιά και σε σένα σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Έχω το manual αλλά δεν λέει κάτι για αυτό το πρόβλημα. Μάλλον λοιπόν θέλει τεχνικό ε?

Di*Ca_Electronic
04-02-25, 04:01
Πιθανόν να χρειάζεται επαναπρ/σμός ή να ΄ναι πρόβλημα της NAND Flash (πιο πιθανόν), οπότε να χρειάζεται αυτή αντικατ/ση κι επαναπρ/σμό με
programer.
Ανάφερε αν θέλεις το μοντέλο κι επειδή φαντάζομαι ότι έχει Τούρκικο σασί της VESTEL τύπου 17MB.... κοίταξε αν τ΄ αναγράφει στο πίσω καπάκι της
άλλως θέλει απασυναρμολόγηση για να το διαβάσεις.
Ίσως όμως με την αναφορά και μόνον του μοντέλου να βρεθεί κάτι.
Εσύ ν΄ υποθέσω ότι διαθέτεις τ΄ Εγχειρίδιο Χρήσης, και μ΄ αυτό μάλλον δεν μπορείς να κάνεις δουλειά.
Το μοντέλο λοιπόν οπωσδήποτε μήπως κι είναι κάτι που δεν θα χρειαστεί επέμβαση τεχνικού.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

iosifgrrr
04-02-25, 23:55
Αυτό το μοντέλο της τηλεόρασης είναι που έχω. Δυστυχώς δε δουλεύει ξαφνικά το μενού μόνο. Ο φίλος Δημήτρης μου ανέφερε κάποια πιθανά προβλήματα. Δε πρόλαβα να του δώσω το μοντέλο όμως
Αυτό λοιπόν είναι αν έχεις κάποια άποψη δεκτή. Ευχαριστώ πολύ

Di*Ca_Electronic
05-02-25, 05:11
Ιωσήφ εγώ είμαι ο Δημήτρης και δεν βλέπω στα post κάποιον άλλον συνάδελφο να σου έχει αναφέρει κάτι.
Το μοντέλο λοιπόν δεν μου το ΄χεις αναφέρει ακόμα, και τ΄ αναμένω.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

iosifgrrr
05-02-25, 10:06
Το γράφω στο τίτλο LT-32KN210 JVC

johnkou
05-02-25, 10:44
Μηπως εχει μπει η τηλεοραση σε hotel mode και δεν σε αφηνει να μπεις μενου,νομιζω κινεζικη πρεπει ναναι ετσι η κανω λαθος

iosifgrrr
05-02-25, 12:25
Και σε hotel mode να μπήκε πρέπει κάπως να μπορέσω να το βγάλω αλλά δε μπορώ να μετακινήσω κάτι από το παράθυρο του μενού στις ρυθμίσεις. Πάντως σ ευχαριστώ πολύ για την σκέψη

johnkou
05-02-25, 14:01
Πρωτον ψαξε στις οδηγιες και δευτερον μπορει να γινετε με το κρυφο σερβις μενου.

iosifgrrr
05-02-25, 14:34
Στις οδηγίες έψαξα δεν γράφει κάτι για αυτή τη συγκεκριμένη βλάβη το κρυφόμενου δεν ξέρω τι είναι μήπως μπορείς να γίνεις αν θες πιο συγκεκριμένος?

Di*Ca_Electronic
06-02-25, 03:34
Ένα επιπλέον tip για την JVC είναι αυτό του Factory Reset.

Στο link : https://www.youtube.com/watch?v=hSDgkCaYxrs φαίνεται πως γίνεται αυτό.
Η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι η Αγγλική και σε μετάφραση στην Ελληνική αναφέρει :

Απενεργοποιούμε την τηλεόραση κι αφαιρούμε το φις από την πρίζα.
Εφόσον υπάρχει button ON/OFF στην συσκευή το κρατάμε πατημένο για 30 δευτερόλεπτα.
Περιμένουμε για 4 λεπτά κι επανατοποθετούμε το φις στην πρίζα.

Υπάρχει περίπτωση ν΄ υπάρχει στο πίσω κάλυμμα της τηλεόρασης Reset button και με την
ενεργοποίηση της τηλεόρασης μετά την επανατοποθέτηση του φις στην πρίζα πατάμε το
Reset button για 30 δευτερόλεπτα.
Σε περίπτωση μη ύπαρξης Reset button τότε προβαίνουμε στις παρακάτω κινήσεις :

πιέζουμε menu στο τηλεχειριστήριο,
επιλέγουμε β€œsetup”,
επιλέγουμε β€œReset”,
περιμένουμε λίγα λεπτά.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις στο τηλεχειριστήριο θα γίνουν εφόσον αυτές σου επιτρέπονται γιατί
αναφέρεις ότι μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης