Επιστροφή στο Forum : [Siemens] ψυγειοκαταψυκτης πρόβλημα κατάψυξης
Καλησπέρα σας .
πριν απο καμία εβδομάδα πηρα εναν μεταχειρισμένο ψυγειοκαταψυκτη 200χ60 και απο εχθες το βραδύ ξεκίνησε τα αλαρμ στην κατάψυξη .
κοίταξα διακόπτη πόρτας (μαγνητικος) , ανεμιστήρα κατάψυξης και δουλεύουν κανονικά. αν και απο οτι ειδα πισο στο καπακι της κατάψυξης εχει πιάσει αρκετο πάγο.
τι μπορεί να φταίει?
Κυριακίδης
17-10-21, 22:54
Σταμάτα το , κάνε το απόψυξη 2 μέρες με ανοικτές πόρτες , πιθανά ο πάγος που δεν έπρεπε να φουσκώσει δημιουργεί πρόβλημα κυκλοφορίας της ψύξης και μη απόδοσης με αποτέλεσμα το αλαρμ. Ενημέρωσε αυτόν που σου έδωσε το ψυγείο για το συμβάν.
ας πούμε οτι το κανω απόψυξη ...μετα απο μια εβδομάδα θα κανει τα ιδια λογικά .
Κυριακίδης
18-10-21, 21:41
Ναι σωστά . Αν ήταν π.χ δικό σου , θα λέγαμε διάφορα , αλλά υποθέτουμε το αγόρασες και δεν χαρίστηκε , για να πάρει ευθύνες αυτός που σου το έδωσε ή να σου πει εξηγήσεις για το ιστορικό του , αν ανακατευτείς μπορεί να βρει αφορμή ο άλλος και να μπλέξεις τζάμπα μη παίρνοντας ευθύνες.
το αγόρασα απο Αθήνα κι εγω μένω κορινθο και γι αυτο τον λογο ψαχνω να βρω τι γίνετε . γιατι αν ειναι να τα δώσω στα μεταφορικά , καλύτερα πιστεύω ειναι η επισκευή ....
Αν ειναι κατι απλο βεβαια.
καθε αλλο ο ανθρωπος μου ειπε να του το στειλω πισω και να μου δώσει άλλο.
Κυριακίδης
18-10-21, 22:07
Στην θέση σου θα έκανα ερωτήσεις γιατί το συμβάν (υποτίθεται αυτός που σου το έδωσε το έχει δοκιμάσει και γνωρίζει όποιο ιστορικό του ) ιστορικό εννοώ τυχόν επισκευές και ποιες ήταν αυτές .
μπορεί να έγινε κάτι στην μεταφορά (π.χ. ενώ δούλευε σωστά πριν κατά την μεταφορά να χτυπήθηκαν σωληνώσεις ή το μετέφερες οριζόντια )
Αν ανακατευτείς δεν θα το παίρνει πίσω , με κλειστά μάτια δώσε το πίσω.
μαλλον ετσι θα γινει οπως το λες ... εχεις δικιο. σ`ευχαριστω πολυ