Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Siemens] ψυγειοκαταψυκτης πρόβλημα κατάψυξης

koskor
17-10-21, 22:29
Καλησπέρα σας .

πριν απο καμία εβδομάδα πηρα εναν μεταχειρισμένο ψυγειοκαταψυκτη 200χ60 και απο εχθες το βραδύ ξεκίνησε τα αλαρμ στην κατάψυξη .
κοίταξα διακόπτη πόρτας (μαγνητικος) , ανεμιστήρα κατάψυξης και δουλεύουν κανονικά. αν και απο οτι ειδα πισο στο καπακι της κατάψυξης εχει πιάσει αρκετο πάγο.
τι μπορεί να φταίει?

Κυριακίδης
17-10-21, 22:54
Σταμάτα το , κάνε το απόψυξη 2 μέρες με ανοικτές πόρτες , πιθανά ο πάγος που δεν έπρεπε να φουσκώσει δημιουργεί πρόβλημα κυκλοφορίας της ψύξης και μη απόδοσης με αποτέλεσμα το αλαρμ. Ενημέρωσε αυτόν που σου έδωσε το ψυγείο για το συμβάν.

koskor
18-10-21, 21:30
ας πούμε οτι το κανω απόψυξη ...μετα απο μια εβδομάδα θα κανει τα ιδια λογικά .

Κυριακίδης
18-10-21, 21:41
Ναι σωστά . Αν ήταν π.χ δικό σου , θα λέγαμε διάφορα , αλλά υποθέτουμε το αγόρασες και δεν χαρίστηκε , για να πάρει ευθύνες αυτός που σου το έδωσε ή να σου πει εξηγήσεις για το ιστορικό του , αν ανακατευτείς μπορεί να βρει αφορμή ο άλλος και να μπλέξεις τζάμπα μη παίρνοντας ευθύνες.

koskor
18-10-21, 21:50
το αγόρασα απο Αθήνα κι εγω μένω κορινθο και γι αυτο τον λογο ψαχνω να βρω τι γίνετε . γιατι αν ειναι να τα δώσω στα μεταφορικά , καλύτερα πιστεύω ειναι η επισκευή ....
Αν ειναι κατι απλο βεβαια.
καθε αλλο ο ανθρωπος μου ειπε να του το στειλω πισω και να μου δώσει άλλο.

Κυριακίδης
18-10-21, 22:07
Στην θέση σου θα έκανα ερωτήσεις γιατί το συμβάν (υποτίθεται αυτός που σου το έδωσε το έχει δοκιμάσει και γνωρίζει όποιο ιστορικό του ) ιστορικό εννοώ τυχόν επισκευές και ποιες ήταν αυτές .
μπορεί να έγινε κάτι στην μεταφορά (π.χ. ενώ δούλευε σωστά πριν κατά την μεταφορά να χτυπήθηκαν σωληνώσεις ή το μετέφερες οριζόντια )
Αν ανακατευτείς δεν θα το παίρνει πίσω , με κλειστά μάτια δώσε το πίσω.

koskor
18-10-21, 22:14
μαλλον ετσι θα γινει οπως το λες ... εχεις δικιο. σ`ευχαριστω πολυ