PDA

Επιστροφή στο Forum : [Siemens] πλυντηριο πιατων SIEMENS δεν ζεσταίνει το νερό

mike75
22-12-19, 18:51
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα εχω λοιπον ενα πλυντηριο πιατων SIEMENS με Enr SE25A590/47 και δεν μου ζεσταίνει το νερό.
Το ελυσα λοιπον και τσεκαρα αρχικα την αντισταση και το μικροδιακοπτη που εχει πανω στο μποιλερ
και ειναι οκ. Ελυσα και την πλακετα και δεν βλεπω κατι αρπαγμενο, παρα μονο στις ψυχρες κολησεις σε ενα απο τα τρια ρελε
μια μικρη διαβρωση.Δεν γνωριζω εαν φταιει αυτο κα το ερωτημα μου ειναι να ξανακολησω τισ επαφες εκ νεου, να αλαξω ρελε
και αν ναι ποιο ειναι το ρελε για την θερμοκρασια.Επισυναπτω και φωτο της πλακετα για τισ γνωμες σας
Ευχαριστω εκ των προτερων4687446873

gianndats
22-12-19, 19:10
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα εχω λοιπον ενα πλυντηριο πιατων SIEMENS με Enr SE25A590/47 και δεν μου ζεσταίνει το νερό.
Το ελυσα λοιπον και τσεκαρα αρχικα την αντισταση και το μικροδιακοπτη που εχει πανω στο μποιλερ
και ειναι οκ. Ελυσα και την πλακετα και δεν βλεπω κατι αρπαγμενο, παρα μονο στις ψυχρες κολησεις σε ενα απο τα τρια ρελε
μια μικρη διαβρωση.Δεν γνωριζω εαν φταιει αυτο κα το ερωτημα μου ειναι να ξανακολησω τισ επαφες εκ νεου, να αλαξω ρελε
και αν ναι ποιο ειναι το ρελε για την θερμοκρασια.Επισυναπτω και φωτο της πλακετα για τισ γνωμες σας
Ευχαριστω εκ των προτερων4687446873

Την αντίσταση που λες ότι είναι οκ, με ποιο τρόπο την ελέγξες;

mike75
22-12-19, 19:14
με το buzzer του πολυμετρου το ιδιο και το μικροδιακοπτη

Tassoss
22-12-19, 20:11
46875Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν δυο χρόνια αλλά σε μένα ήταν εμφανές το σφάλμα στην πλακέτα,
Η κόλληση στο ρελέ τα "τίναξε" Το κόλλησα εκ νέου και λειτουργεί μια χαρά μέχρι σήμερα.
Τσέκαρε καλά τις κολλήσεις στην πλακέτα αλλά καθως επίσης και το ρελε μήπως θέλει αλλαγή.

Κυριακίδης
22-12-19, 22:44
Ελυσα και την πλακετα και δεν βλεπω κατι αρπαγμενο, Στον μαύρο κύκλο .
46876

mike75
23-12-19, 18:28
Πέτρο και Τάσο σας ευχαριστώ για την επισήμανση.
Πέτρο μετά το μήνυμα του Τάσου το εντόπισα και εγώ με μεγέθυνση της φώτο
να είσαι καλά.
Θα το κολλήσω αύριο παιδιά και θα σας πω

mike75
27-12-19, 19:07
Λοιπον το κολλησα και μετα απο 3 μερες χρησης τα αποτελεσματα ειναι αριστα!!!
Ευχαριστω για τις συμβουλες σας

mastroteo
31-12-19, 15:35
Σε εμενα ειχε καει και το ποδαρακι απο το ρελε και το αλλαξα.
O serial number του πλυντηριου μου περιλαμβανονταν σε οδηγια ασφαλειας (https://productsafety.bsh-group.com/gr/el/dishcare)
της siemens για αναφλεξη.