Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Toshiba] TOSHIBA 48L1433DG FIRMWARE

johnkou
24-01-19, 10:19
Εχει καποιος την αναβαθμιση για αυτη την τηλεοραση γιατι περασα απο το σαιτ toshiba-eu και δεν εκανε τιποτα θεωρω ομως οτι για το προβλημα μου-αναβοσβηνει το λεντ-δεν ειναι η καταλληλη.

Di*Ca_Electronic
08-02-19, 16:30
Γιάννη,
σου έχω στείλει το F_W Upgrade σε προσωπικό σου p.m. δύο φορές 03,04/02/2019.
Πιστεύω ότι τ΄ έλαβες και το δοκίμασες.
Αν θέλεις γράψε τ΄ αποτέλεσμα της δοκιμής.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

toakis
29-05-19, 14:57
Καλησπέρα .
Μπορείτε να μου στείλετε και σε εμένα το firmware.
Ευχαριστώ.

manousosxatzidakis
24-02-20, 12:52
Καλημέρα. Έχω μία 48l1433dg και το firmware που κατεβάζω από toshiba είναι ένα αρχείο χωρίς mboot.bin και το απαραίτητο txt αρχείο. Η τηλεόραση έχει πρόβλημα και αναβοσβήνει πράσινο κόκκινο στο standby. Μόλις περνάω το usb και την ανάβω με οκ πατημένο απλά σταματάει να αναβοσβήνει και δεν κάνει τίποτα. Η πλακέτα είναι μετρημένη και δουλεύουν τα πάντα. Έχει κανείς τα αρχεία ώστε να δοκιμάσω την αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Di*Ca_Electronic
11-03-20, 02:40
Φίλε Μανούσο,
από την ιστοσελίδα : https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=16433838#16433838 (https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=16433838# 16433838)
κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ παρόμοιο αρχείο υλικολογισμικής αναβ/σης της Toshiba 48L1433DG.
Κι αυτό γιατί παρότι αναφέρεται ότι τα σωστά αρχεία για S/W Upgrade μέσω USB στη συγκεκριμένη
συσκευή αναφέρονται τα :
- Mb95_en.bin
- mboot.bin
- usb_auto_update_T4.txt
εκείνα που θα πάρεις από την ιστοσελίδα της elektroda.pl που αναφέρω παραπάνω και μάλιστα
κάνοντας και μία μετάφραση στ΄ Ελληνικά, με δεξί κλικ πάνω στην ιστοσελίδα, κι ίσως ακόμα
να χρειαστεί να κάνεις κι εγγραφή στο forum, είναι τα :
- mb90_en.bin
- usb_auto_update_A1
αλλά νομίζω ότι είναι παρόμοια και μάλλον "δουλεύουν" στη Toshiba (Chassis : 17MB95, VES480UNVS-M).
Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να κάνεις τα παραπάνω στείλε μου p.m. να σου στείλω τ΄ ανωτέρω αρχεία
στ΄ e-mail σου ή στο wetransfer.com
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης