Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Πρόβλημα τηλεόρασης Samsug
Φιλαράκια έχω μια tv led smart UE32C6500UW ενός φίλου η οποία μόλις την ανάβεις έχει εικόνα και ήχο κανονικά για μερικά δευτερόλεπτα μετά σβήνει με το λαμπάκι να αναβοσβήνει και σε μερικά δευτερόλεπτα ξανά ανάβει πάλη μόνη της και πάλι το ίδιο δηλαδή μένει αναμένει 3-4 δευτερόλεπτα παίζοντας κανονικά και με ήχο και μετά σβήνει πάλι για μερικά δευτερόλεπτα , από έναν έλεγχο που έκανα στην πλακέτα τροφοδοσίας δεν είναι κανένας πυκνωτής φουσκωμένος αλλά έχει αλλαχτεί απ ότι φαίνεται στις κολλήσεις ο ελεγκτής ICE3BR1765J στον κύκλο της φωτογραφίας , αν έχει τύχη παρόμοιο πρόβλημα σε tv και μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος ευχαριστώ εκ των προτέρων45730
GeorgeSindos
19-01-19, 21:51
Δηλαδη κανει reboot η τηλεοραση ανά μερικά δευτερόλεπτα... Το πρόβλημα ειναι στην main. Εχει προβλημα η nand flash.
Ακριβός όταν την ανάψεις την πρώτη φορά μετά αναβοσβήνει μόνη της
Δηλαδη κανει reboot η τηλεοραση ανά μερικά δευτερόλεπτα... Το πρόβλημα ειναι στην main. Εχει προβλημα η nand flash.
Φίλε Γιώργο εννοείς τα τσιπάκια γύρο από τον επεξεργαστή ;4573545736
GeorgeSindos
21-01-19, 13:50
ναι καποιο απο αυτα...
Ευχαριστώ θα δοκιμάσω να τα ζεστάνω με το σταθμό θερμότητας στους 350 βαθμούς όπως ψήνουμε την κάρτα γραφικών στους υπολογιστές μήπως και κάνουμε κάτι
ναι καποιο απο αυτα...
GeorgeSindos
22-01-19, 14:40
ΔΕν θα πετύχεις τίποτα... Εχασε τον προγραματισμό του. Χρειάζεται αντικατάσταση.
Και όμως έγινε φίλε Γιώργο έκανα REFLOW στα τέσσερα nand flash τις φώτο πιο κάτω και δουλέυη μια χαρά την άφησα αναμμένη δύο ώρες και δεν παρουσίασε πρόβλημα,Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια45738
ΔΕν θα πετύχεις τίποτα... Εχασε τον προγραματισμό του. Χρειάζεται αντικατάσταση.
Το πρόβλημά σου πιθανών λύθηκε προσωρινά. Μάλλον θέλει reball ο SDP (ακριβώς επάνω από εκεί που ζέστανες).
Το πρόβλημά σου πιθανών λύθηκε προσωρινά. Μάλλον θέλει reball ο SDP (ακριβώς επάνω από εκεί που ζέστανες).Ευχαριστώ φίλε μου θα έχω υπόψιν μου την παρατήρησή σου αν παρουσιάση πάλι πρόβλημα αλλά προς το παρών δουλεύη μια χαρά