Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Τα πάντα άσπρισαν!

gianndats
30-11-18, 21:17
Καλησπέρα παίδες!
Υπάρχει σωτηρία για την παρακάτω TV της μάνας μου;
Τα πάντα αργά και σταθερά έγιναν πάρα πολύ άσπρα σχεδόν διάφανα, το μαύρο εντελώς άσπρο, κάτι όπως το αρνητικό του φιλμ ενα πράμα, και πάρα πολύ ghosting. Και τα menu χάλια τα δείχνει.Το 2009 κόστισε κάπου στα 1000€ και έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, διαφορετικά δε θα ασχολιόμουν.
Philips 37' 100hz μοντέλο 37pfl7603d/ 10.
45528

GeorgeZ
30-11-18, 22:46
Κατά πάσα πιθανότητα σώζεται, απλά θα θέλει εργαστήριο για να κάνει την επισκευή. (υλικά SMD)

Di*Ca_Electronic
01-12-18, 22:24
Φίλε Γιάννη,
αν το σασί της τηλεόρασής σου είναι το Q529.1E LA τότε από το site :
https://elektrotanya.com/philips_37pfl7603d_chassis_q529.1e_la_sm.pdf/ download.html (https://elektrotanya.com/philips_37pfl7603d_chassis_q529.1e_la_sm.pdf/%20download.html)
μπορείς να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ το Service Manual.
Αν δοκιμάζοντας όλες τις πηγές εισόδου παρουσιάζεται η ίδια εικόνα η μεγαλύτερη πιθανότητα
βλάβης κατά τη γνώμη μου είναι βλάβη στην πλακέτα οπτικοποίησης σήματος στην οθόνη (T-Con Board).
Έλεγχός πρέπει να γίνει και στον κονέκτορα που συνδέει την T-Con με το panel όπως και σ΄ όλα τα flex
καλώδια.
Εφόσον βεβαίως δεν είσαι Ηλεκτρονικός και δεν διαθέτεις τα κατάλληλα εργαλεία και συσκευές ελέγχου και
κυρίως έστω κι ελάχιστη πείρα στην επισκευή τηλεοράσεων το καλλίτερο για την επισκευή της τηλεόρασής
σου είναι να την στείλεις στ΄ εξουσιοδοτημένο SERVICE της PHILIPS όπως σου αναφέρει και παραπάνω ο
φίλος Γιώργος.
Κι αυτό βέβαια σχετίζεται πρωτίστως με την προσωπική ασφάλεια.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

gianndats
03-12-18, 09:30
Κατά πάσα πιθανότητα σώζεται, απλά θα θέλει εργαστήριο για να κάνει την επισκευή. (υλικά SMD)

Σ' ευχαριστώ φίλε μου.

gianndats
03-12-18, 09:59
Φίλε Γιάννη,
αν το σασί της τηλεόρασής σου είναι το Q529.1E LA τότε από το site :
https://elektrotanya.com/philips_37pfl7603d_chassis_q529.1e_la_sm.pdf/ download.html (https://elektrotanya.com/philips_37pfl7603d_chassis_q529.1e_la_sm.pdf/%20download.html)
μπορείς να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ το Service Manual.
Αν δοκιμάζοντας όλες τις πηγές εισόδου παρουσιάζεται η ίδια εικόνα η μεγαλύτερη πιθανότητα
βλάβης κατά τη γνώμη μου είναι βλάβη στην πλακέτα οπτικοποίησης σήματος στην οθόνη (T-Con Board).
Έλεγχός πρέπει να γίνει και στον κονέκτορα που συνδέει την T-Con με το panel όπως και σ΄ όλα τα flex
καλώδια.
Εφόσον βεβαίως δεν είσαι Ηλεκτρονικός και δεν διαθέτεις τα κατάλληλα εργαλεία και συσκευές ελέγχου και
κυρίως έστω κι ελάχιστη πείρα στην επισκευή τηλεοράσεων το καλλίτερο για την επισκευή της τηλεόρασής
σου είναι να την στείλεις στ΄ εξουσιοδοτημένο SERVICE της PHILIPS όπως σου αναφέρει και παραπάνω ο
φίλος Γιώργος.
Κι αυτό βέβαια σχετίζεται πρωτίστως με την προσωπική ασφάλεια.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Σ΄ευχαριστώ κι εσένα Δημήτρη.
Όχι το σασί δεν είναι το q529.1E LA, είχα ηδη βρει κι εγω το service manual που προτείνεις, αλλά η διάταξη στην t-con δεν ταιριαζε απολυτως με τη διαταξη της δικής μου tv. Δε μπόρεσα να βρω ποιο chassis είναι η δική μου οπότε την άνοιξα. Ευχαριστω θερμα για τις συμβουλες σας οσον αφορά την ασφάλεια και ετσι πρεπει να το κανετε πάντα, αλλά 5 πραματα τα γνωριζω οποτε δεν τιθεται σοβαρό θεμα αφαλειας σε εμενα, αλλωστε ήταν πολλές μέρες εκός ρεύματος όταν την άνοιξα.

Λοιπόν όπως προείπα το πρόβλημα αρουσιαζεται σε όλες τις πηγές εισόδου. Αφαίρεσα και επανατοποθετησα τον κονεκτορα που συνδέει την T-Con με το panel αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. fleχ καλώδια δεν έχει ουτε ένα! Πυκνωτες τους ελεγξα οπτικά όλους και δεν εντόπισα καποια εμφανη βλάβη. Δεν μπορώ λοιπόν να ψάξω κάτι άλλο, οποτε θα γκουγκλαρω λιγο ακομη μηπως βρω καποια πιθανη φασόν λυση για το συγκεκριμενο μοντέλο (για καποιες samsung με όμοιο προβλημα εχει παρα πολλά tutorial επισκευης!) και αν δεν βρω θα παρω μια προσφορα από ηλεκτρονικό γιατί δεν αξιζει να δώσω πάνω απο €100 (επίσημο service δεν τολμώ να κάνω ερώτημα).
455384553945540

atsio
03-12-18, 11:37
Το πρόβλημά σου μοιάζει με αυτό https://www.youtube.com/watch?v=nu40l7cSiBo (πρόβλημα στα tabs). Εάν είναι έτσι, κάνε ότι και αυτός στο βίντεο, αλλά να ξέρεις είναι πιθανών προσωρινή λύση και μάλλον πας για άλλη τηλεόραση. Επισκευή tabs στην Ελλάδα, κανένας.

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
03-12-18, 13:25
Η βλάβη είναι στην tcon και όχι στο πάνελ, κλασσική βλάβη

RADIO6146KISAMOS
03-12-18, 13:29
Η ζημια ειναι στην tcon κατα πασα πιθανοτητα ..Αν εχει το AS15F χρειαζεται αλλαγη.

gianndats
03-12-18, 14:06
Το πρόβλημά σου μοιάζει με αυτό https://www.youtube.com/watch?v=nu40l7cSiBo (πρόβλημα στα tabs). Εάν είναι έτσι, κάνε ότι και αυτός στο βίντεο, αλλά να ξέρεις είναι πιθανών προσωρινή λύση και μάλλον πας για άλλη τηλεόραση. Επισκευή tabs στην Ελλάδα, κανένας.
Σ' ευχαριστώ πολύ Αδάμ για το χρόνο σου. Οχι το πρόβλημα μου δε μοιάζει με αυτό στο video που μας δείχνεις. Εμένα ασπρίζει και η εικόνα είναι σχεδόν σαν το αρνητικό φιλμ.

gianndats
03-12-18, 14:07
Η βλάβη είναι στην tcon και όχι στο πάνελ, κλασσική βλάβη
Σ' ευχαριστώ κι εσένα Νίκο.
Τί ακριβώς χαλάει πάνω στην tcon;
Αξίζει να πάω για επισκευή ή θα στοιχίσει αρκετά;

gianndats
03-12-18, 14:13
Η ζημια ειναι στην tcon κατα πασα πιθανοτητα ..Αν εχει το AS15F χρειαζεται αλλαγη.
Σ΄ευχαριστώ κι εσένα συντοπίτη μου.
Απο τη φωτό της tcon που ανέβασα μπορείς να καταλάβεις αν έχει το AS15F;
Πάντως το σασί είναι Q528.2e LB και το service manual το κατέβασα από εδώ. (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjA2NWr0IPfAhUZAhAIHVPqB-EQFjAAegQICBAC&url=http%3A%2F%2Fwww.supertvservis.cz%2Ffile%2F25% 2Fphilips_q528.2e_lb_32pfl7803d10-_-et-.pdf&usg=AOvVaw3d2UJTYo0RWHa437Zn9HrT)

Di*Ca_Electronic
04-12-18, 01:21
Φίλε Γιάννη,
την πλακέτα T-Con θα τη βρεις αφού ξεβιδώσεις το μεταλλικό καπάκι στο πάνω και μεσαίο μέρος του panel.
Βγάλε με προσοχή αφού πιέσεις και τα 2 άκρα και σύρεις προς τ΄ έξω τη φίσα με τη πλεξούδα των καλωδίων
που έρχονται από τη Main Board.
Στο πάνω άκρο της υπάρχουν κονέκτορες με flex καλώδια που έρχονται μέσα από το panel.
Σηκώνεις τα καπάκια κι αποσπάς προσεκτικά τα flex καλώδια να μην κοπούν.
Πάνω στην πλακέτα έχει μία τυπωμένη σειρά με λατινικούς χαρακτήρες κι αριθμούς.
Είναι ο τύπος της πλακέτας κι έτσι θα την αναζητήσεις για να την αντικαταστήσεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

gianndats
07-12-18, 09:34
Φίλε Γιάννη,
την πλακέτα T-Con θα τη βρεις αφού ξεβιδώσεις το μεταλλικό καπάκι στο πάνω και μεσαίο μέρος του panel.
Βγάλε με προσοχή αφού πιέσεις και τα 2 άκρα και σύρεις προς τ΄ έξω τη φίσα με τη πλεξούδα των καλωδίων
που έρχονται από τη Main Board.
Στο πάνω άκρο της υπάρχουν κονέκτορες με flex καλώδια που έρχονται μέσα από το panel.
Σηκώνεις τα καπάκια κι αποσπάς προσεκτικά τα flex καλώδια να μην κοπούν.
Πάνω στην πλακέτα έχει μία τυπωμένη σειρά με λατινικούς χαρακτήρες κι αριθμούς.
Είναι ο τύπος της πλακέτας κι έτσι θα την αναζητήσεις για να την αντικαταστήσεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Σ' ευχαριστω Δημητρη.
Δηλαδή απ' οτι καταλαβαινω, η παρακάτω φωτό που ειχα ανεβασει στα πρωτα μου ποστ δεν ειναι η tcon, σωστα;
Επίσης, εσυ απ' οτι καταλαβα πιστευεις πως οταν χαλαει κατι επανω στην tcon απλα την αντικαθστουμε ολοκληρη, σωστα;
45559

lepouras
07-12-18, 18:51
η t-con είναι εκεί κάτω από το καπάκι που σου δείχνω.. αν βγάλεις το καπάκι θα καταλάβεις γιατί δεν είναι εύκολη η επισκευή.

45560

gianndats
08-12-18, 12:45
η t-con είναι εκεί κάτω από το καπάκι που σου δείχνω.. αν βγάλεις το καπάκι θα καταλάβεις γιατί δεν είναι εύκολη η επισκευή.

45560

Σ' ευχαριστώ πολύ.
Επιχειρώ να αφαιρέσω την tcon για να εντοπισω τον κωδικου ανταλλακτικου ωστε να το παραγγειλω.
Αφαιρεσα τις 2 βίδες που εχει το σιδερενιο προστατευτικό καπακι της tcon αλλα το καπακι δεν κουνιεται καθολου.
Δε βλεπω να εχει αλλες βιδες.
Υπαρχει καποιο τρικ;
Μηπως πρεπει να κανω βιδες ολη τη σιδερενια πλατη πανω στην οποια βιδωνουν ολα τα υποσυστήματα;
Ουτε το service manual περιγράφει πως αφαιρεις την tcon!

gianndats
10-12-18, 10:19
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Επιχειρώ να αφαιρέσω την tcon για να εντοπισω τον κωδικου ανταλλακτικου ωστε να το παραγγειλω.
Αφαιρεσα τις 2 βίδες που εχει το σιδερενιο προστατευτικό καπακι της tcon αλλα το καπακι δεν κουνιεται καθολου.
Δε βλεπω να εχει αλλες βιδες.
Υπαρχει καποιο τρικ;
Μηπως πρεπει να κανω βιδες ολη τη σιδερενια πλατη πανω στην οποια βιδωνουν ολα τα υποσυστήματα;
Ουτε το service manual περιγράφει πως αφαιρεις την tcon!

Φίλτατοι δεν εχω καταφερει ακομη να αφαιρεσω την tcon, οση δυναμη και να βάλω δεν αφαιρειται το σιδερενιο προστατευτικο καπακι. Καμια ιδεα;

lepouras
10-12-18, 13:57
νομίζω ότι πρέπει να ξηλώσεις όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες για να φτάσεις τις βίδες που είναι πίσω στην λαμαρίνα αυτή .

gianndats
10-12-18, 19:48
νομίζω ότι πρέπει να ξηλώσεις όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες για να φτάσεις τις βίδες που είναι πίσω στην λαμαρίνα αυτή .

Είχες δίκιο φίλε μου. Ξεβίδωσα και ανασηκωσα όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες και ανακαλυψα 3 επιπλεον κρυφες βιδες που συγκρατουν το σιδερενιο καπακι της tcon και οι οποιες δε φαινόντουσαν με τιποτα. Και παλι λιγο με παιδεψε γιατι δεν ξεκολουσε το καπακι απ' την tcon, ειχαν γινει ενα λογω των thermal pads των ολοκληρωμενων της tcon που ειχαν κολλησει στο καπακι. Λοιπον το part number ειναι t370hw02 v402 και με ελάχιστη πρόχειρη αναζητηση διαπιστωνω οτι πωλείται σε αφθονια, original και αντίγραφο (τοποθετούμε αντίγραφο ή να κάνω πως δεν το βλέπω;). Ομως πριν δώσω τα €50 πανω κατω που κοστίζει σκεπτομαι:

1. Μηπως να δοκιμασω να παω σε εναν επαγγελματία ηλεκτρονικο να μου επισκευάσει το tcon; Ο φιλος και συντοπίτης RADIO6146KISAMOS στο post #8 έγραψε ότι χρειαζεται αλλαγή το AS15-F το οποιο υπαρχει ως ανταλλακτικο σε αστεία τιμη (€1 στο ebay! και €6,5 από Ελλάδα (https://gagas.gr/gr-as15-f-as15f-ic-driver-for-lcd-screen-tqfp-48-11239.html)). Σκεφτομαι λοιπον να το παραγγειλω και να παω σε εναν επαγγελματια να μου το αντικαταστησει. Βέβαια, αν τελικά δεν έφταιγε αυτο το AS15-F τότε θα έχω πετάξει καμια 30€ τουλάχιστον...

2. Σίγουρα είναι στην tcon το πρόβλημα; Υπαρχει σοβαρή πιθανότητα να φταίει τελικά το τροφοδοτικό ή η κεντρική πλακέτα; Αντιλαμβανομαι οτι μεσω internet σοβαρη διαγνωση δε μπορει να κανει καποιος, αλλα αν γενικα η πιθανοτητα αυτη ειναι πολυ μικρη τοτε την αγνοω.

Ακούω γνώμες!

4558045579455774557545578

Di*Ca_Electronic
11-12-18, 01:11
Φίλε Γιάννη,
από το site : https://elektrotanya.com/samsung_t370hw02-vc-bn07-00643a-t-con_sch.pdf/download.html
κατεβαίνει το σχηματικό της T-Con : T370HW02 της SAMSUNG που μάλλον είναι αυτή που φοράει κι η τηλεόρασή σου.
Για να δεις αν το IC : AS15F είναι το U500 που αναγράφει το σχηματικό πάνω στη πλακέτα σου πρέπει από το τετράγωνο
smd ολοκληρωμένο 4 Χ 12 pins να ξεκολλήσεις προσεκτικά το γκρι pad και να το διαβάσεις.
Τ΄ ολοκληρωμένο αυτό αντικαθίσταται με σταθμό θερμού αέρα και πάρα πολύ προσεκτική εργασία που την κάνει έμπειρος
τεχνικός.
Αντ΄ αυτού θα σου πρότεινα ν΄ αγοράσεις τη T-Con Board από το site : https://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-T-con-board-T370HW02-V402-CTRL-BD-37T04-C02/272234763002?epid=659476971&hash=item3f6274d2fa:g:X9sAAOSw2GlXLHzJ:rk:1:pf:0
στη τιμή των 35€ με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά.
Την αντικαθιστάς και πιστεύω ν΄ επανέλθουν κανονικά τα χρώματα στην τηλεόρασή σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

gianndats
11-12-18, 16:00
Φίλε Γιάννη,
από το site : https://elektrotanya.com/samsung_t370hw02-vc-bn07-00643a-t-con_sch.pdf/download.html
κατεβαίνει το σχηματικό της T-Con : T370HW02 της SAMSUNG που μάλλον είναι αυτή που φοράει κι η τηλεόρασή σου.
Για να δεις αν το IC : AS15F είναι το U500 που αναγράφει το σχηματικό πάνω στη πλακέτα σου πρέπει από το τετράγωνο
smd ολοκληρωμένο 4 Χ 12 pins να ξεκολλήσεις προσεκτικά το γκρι pad και να το διαβάσεις.
Τ΄ ολοκληρωμένο αυτό αντικαθίσταται με σταθμό θερμού αέρα και πάρα πολύ προσεκτική εργασία που την κάνει έμπειρος
τεχνικός.
Αντ΄ αυτού θα σου πρότεινα ν΄ αγοράσεις τη T-Con Board από το site : https://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-T-con-board-T370HW02-V402-CTRL-BD-37T04-C02/272234763002?epid=659476971&hash=item3f6274d2fa:g:X9sAAOSw2GlXLHzJ:rk:1:pf:0
στη τιμή των 35€ με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά.
Την αντικαθιστάς και πιστεύω ν΄ επανέλθουν κανονικά τα χρώματα στην τηλεόρασή σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Σ' ευχαριστω και παλι Δημήτρη.
Θα παραγγείλω αλλη t-con να τελειωνω!
Το link που μου εστειλες ειναι original μεταχειρισμενη και τη φοβάμαι, ενω εδώ (https://www.ebay.co.uk/itm/1pcs-ORIGINAL-New-T-con-board-T370HW02-V402-CTRL-BD-37T04-C02/112144962512?hash=item1a1c5c53d0:g:IXQAAOSwzaJX405 7:rk:2:pf:0) τη βρίσκω καινούρια original στα 35gbp (38€) αλλά με πολύ χαμηλό feedback πωλητή. Τη βρισκω κι εδω (https://www.goodluckbuy.com/original-brand-new-t-con-board-t370hw02-v402-ctrl-bd-37t04-c02-for-samsung.html) στα 43$ (37€) αλλά τα φοβάμαι τα site εκτός ebay.
Από που θα το αγόραζες εσύ μετά από τα σχόλια μου;
Σ' ευχαριστω.

p270
11-12-18, 19:35
τα προιοντα του ebay να φοβασαι ποιο πολυ ,γνησια και νεα απο ebay λιγο δυσκολο παρε αυτη που εδειξε ο δημητρης

gianndats
11-12-18, 22:52
τα προιοντα του ebay να φοβασαι ποιο πολυ ,γνησια και νεα απο ebay λιγο δυσκολο παρε αυτη που εδειξε ο δημητρης

Σ' ευχαριστω για το χρόνο σου.
Μου γραφεις να φοβαμαι τα προϊοντα του ebay και τραυτόχρονα προτεινεις το link του Δημήτρη που ειναι απ το ebay!
Μας μπερεδεύεις λιγάκι

p270
12-12-18, 11:10
koita τα τα προιοντα του ebay ειναι εχουν παντα ενα ρισκο αλλα προτιμο να αγορασω απο καποιον που λεει οτι πουλαει μεταχειρισμενο υλικο παρα απο καποιον που λεει οτι ειναι κανουργιο ,τον τελευταιο δεν τον πιστευω
εχω αρκετη εμπειρια απο το ebay για αυτο στο λεω
για το βαζει το link ο δημητρης ισως ξερει οτι αυτος ο πωλητης δεν κανει κολπα και ο αλλος δεν εχει καλο rate οπως λες

να ξερεις παντως ακομα και αν σου στειλουν κατι που δεν παιζει το ebay δεν σε αφηνει ξεκρεμαστο

gianndats
12-12-18, 23:38
koita τα τα προιοντα του ebay ειναι εχουν παντα ενα ρισκο αλλα προτιμο να αγορασω απο καποιον που λεει οτι πουλαει μεταχειρισμενο υλικο παρα απο καποιον που λεει οτι ειναι κανουργιο ,τον τελευταιο δεν τον πιστευω
εχω αρκετη εμπειρια απο το ebay για αυτο στο λεω
για το βαζει το link ο δημητρης ισως ξερει οτι αυτος ο πωλητης δεν κανει κολπα και ο αλλος δεν εχει καλο rate οπως λες

να ξερεις παντως ακομα και αν σου στειλουν κατι που δεν παιζει το ebay δεν σε αφηνει ξεκρεμαστο

Σ΄ευχαριστω και παλι.
Ναι εχεις τα δικαι σου σε αυτο που γραφεις, αλλα το φοβαμαι πολυ το μεταχειρισμενο, αυτες οι Tcon απ΄οτι εχω καταλαβει χαλανε οταν παλιωσουν, οποτε φοβαμαι μην αγορασω τη μεταχειρισμενη και μου πεθανει ξανα του χρονου. Γι΄αυτο γλυκοκοιταζω την καινουρια στα ιδια λεφτα. Εχω ομως τους ενδοιασμους μου...
Σ

p270
13-12-18, 11:20
Σ΄ευχαριστω και παλι.
Ναι εχεις τα δικαι σου σε αυτο που γραφεις, αλλα το φοβαμαι πολυ το μεταχειρισμενο, αυτες οι Tcon απ΄οτι εχω καταλαβει χαλανε οταν παλιωσουν, οποτε φοβαμαι μην αγορασω τη μεταχειρισμενη και μου πεθανει ξανα του χρονου. Γι΄αυτο γλυκοκοιταζω την καινουρια στα ιδια λεφτα. Εχω ομως τους ενδοιασμους μου...
Σ
egv δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι καινουργια

Di*Ca_Electronic
17-12-18, 00:38
Φίλε Γιάννη,
αν ακόμα δεν έχεις προβεί στην αγορά της T-Con Board κάλεσε τηλεφωνικά και
το κατ/μα "ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ" στην ΑΘΗΝΑ (Τηλ/να : 2108320208,
2108325034) και δίνοντας τα στοιχεία της πλακέτας (T37HW02 V402 Ctrl BD 37T04-C02)
και της τηλεόρασής σου (PHILIPS 37PFL7603D/10) πιθανόν να σου ζητηθεί κι ο τύπος του
panel (αναγράφεται στ΄ αυτοκόλλητο που είναι κολλημένο στο μεταλλικό καπάκι του panel),
και ρώτησε αν μπορούν να στο φέρουν ΕΛΛΑΔΑ και να στο στείλουν στ΄ Ηράκλειο Κρήτης,
και ποιά είναι η τιμή του.
Αυτό το κάνεις για να να σου εξαληφθεί η ανησυχία αγοράς μίας μεταχειρισμένης πλακέτας
από το e-bay, ακόμα κι αν αναγράφει ότι είναι καινούργια.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

gianndats
18-12-18, 22:07
Φίλε Γιάννη,
αν ακόμα δεν έχεις προβεί στην αγορά της T-Con Board κάλεσε τηλεφωνικά και
το κατ/μα "ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ" στην ΑΘΗΝΑ (Τηλ/να : 2108320208,
2108325034) και δίνοντας τα στοιχεία της πλακέτας (T37HW02 V402 Ctrl BD 37T04-C02)
και της τηλεόρασής σου (PHILIPS 37PFL7603D/10) πιθανόν να σου ζητηθεί κι ο τύπος του
panel (αναγράφεται στ΄ αυτοκόλλητο που είναι κολλημένο στο μεταλλικό καπάκι του panel),
και ρώτησε αν μπορούν να στο φέρουν ΕΛΛΑΔΑ και να στο στείλουν στ΄ Ηράκλειο Κρήτης,
και ποιά είναι η τιμή του.
Αυτό το κάνεις για να να σου εξαληφθεί η ανησυχία αγοράς μίας μεταχειρισμένης πλακέτας
από το e-bay, ακόμα κι αν αναγράφει ότι είναι καινούργια.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

Καλησπέρα Δημητρη.
Σ' ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου.
Δυστυχως προχθες παραγγειλα την T-con και την περιμενω με το νεο χρονο.
Μαλιστα την παραγγειλα απο το link που ειχες δωσει εσυ.
Θα επανελθω με οταν κανω την αντικατασταση για feedback.
Καληνυχτα!

gianndats
06-01-19, 16:05
Καλησπέρα!
Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!
Σας ενημερώνω οτι η t-con ήρθε, την τοποθέτησα και η tv αναστήθηκε!
Λειτουργεί και πάλι με τέλεια κρυστάλλινη εικόνα όπως πρώτα, με κόστος μόλις 35€, και φανταστείτε θα κατέληγε στα σκουπίδια!
Σας ευχαριστω θερμά όλους.