Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Morris S7149SD ΨΥΓΕΙΟ MINI BAR

PhilipposK
21-08-18, 21:45
Kαλησπέρα σας,

Έχω το mini bar ψυγείο της Morris S7149SD.Αυτό το ψυγείο με το που περνούσε ο καιρός γέμιζε πάγο στον χώρο που έχει για κατάψυξη με αποτέλεσμα να μην κλείνει καλά το πορτάκι του χώρου της κατάψυξης.Το έκανα απόψυξη ή άλλες φορές έσπαγα τον πάγο.Φυσικά το δεύτερο δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος.Έτσι την πάτησα και έκανε μία μικρή τρύπα με αιχμηρό αντικείμενο στις ραβδώσεις που έχει η κατάψυξη σε τέτοιου είδους ψυγειάκια .Η τρύπα είναι μικρή αλλά είναι ικανή ώστε να χάσει το φρέον.
Η ερώτηση μου είναι η εξής.Μπορεί να επισκευαστεί ,υπάρχει ανταλλακτικό ντουλαπάκι κατάψυξης ή να πάω σε αγορά καινούργιου (100-120)

Δεν έτυχε να ασχοληθώ ποτέ με λευκές συσκευές :glare:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κυριακίδης
21-08-18, 23:01
με το που περνούσε ο καιρός γέμιζε πάγο στον χώρο που έχει για κατάψυξη
Φθαρμένα λάστιχα πόρτας ?

Η ερώτηση μου είναι η εξής.Μπορεί να επισκευαστεί ,υπάρχει ανταλλακτικό ντουλαπάκι κατάψυξης
Και να βρεθεί , το κόστος είναι μαζί με τα υγρά / μαστορικά / προτιμότερο για καινούριο .
http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=27233#prettyPhoto[roadtrip27233]/0/
Σαν ακραία περίπτωση αν τρύπησε σε μη κεντρική "αρτηρία" της σωλήνωσης , να τρυπήσεις διαμπερές και να περάσεις βίδα ανοξείδωτη μαζί με 2 ροδέλες πάνω κάτω σφικτά και προσθήκη κόλας , και κατόπιν να στο γεμίσουν με υγρά .

(σε μη κεντρική "αρτηρία") στο παραπάνω παράδειγμα εξατμιστή με την φωτό , κεντρική αρτηρία ροής είναι από το μέσο προς τα αριστερά των σωληνώσεων , ενώ από το μέσο προς τα δεξιά που έχει κάτι τετραγωνικές κυψέλες μπορείς να κάνεις επέμβαση με βίδα , και αυτό δεν επηρεάζει ή εμποδίζει την ροή του ψυκτικού κυκλώματος .
Πάρε καινούριο για καλύτερα . Αιωνία η μνήμη του .:saad:

PhilipposK
21-08-18, 23:25
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες 👍Έπιασα το νόημα