Επιστροφή στο Forum : [Bosch] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ BOSCH LOGIX 8 SENSITIVE
Γειά σας, έχω ένα πρόβλημα με το πλυντήριο μου ΡΟΥΧΩΝ BOSCH LOGIX 8 SENSITIVE εμφανίζει βλάβη F34 και ορισμένες φορές και f61 , άλλαξα τον μηχανισμό της πόρτας και συνεχίζει το ίδιο, του έκανα reset αλλά συνεχίζει και εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα επίσης εάν το βάλω στην πρίζα που ήταν μου ρίχνει την ασφάλεια έαν το βάλω σε μία άλλη πρίζα δεν ραΌ°χνει την ασφάλεια αλλά παρατηρησα όταν έβγαλα το καπάκι απο πίσω ότι βγάζει λίγο καπνό από κάπου δίπλα από το μοτέρ. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ
α) Η άλλη πρίζα στην οποία το συνδές και δεν πέφτει η ασφάλεια, είναι σωστα γειωμένη;
β) Πέφτει η ασφάλεια ή πέφτει το ρελε το αντιηλεκτροπληξιακό;
Μέχρι τώρα στην πρώτη πρίζα δούλευε χωρίς πρόβλημα, πέφτει στον πίνακα η γραμμή που είναι η συγκεκριμένη πρίζα.
Η ασφαλεια που πεφτει, ποσα Amperes ειναι;
Δεν ξέρω.... μου...ρίχνει τον διακόπτη στον πίνακα... υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό κ μου τα κάνει όλα αυτά το πλυντήριο ?
Κυριακίδης
07-08-18, 18:36
Δεν ξέρω.... μου...ρίχνει τον διακόπτη στον πίνακα... υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό κ μου τα κάνει όλα αυτά το πλυντήριο ?
Πλάκα κάνεις ? καπνό βγάζει η συσκευή σου και υποψιάζεσαι πίνακα μεριά ?
ότι βγάζει λίγο καπνό από κάπου δίπλα από το μοτέρ Βουρτσάκια ? προχωρημένο στάδιο και καπούτ? Να το δει ειδικός περιελίξεων.
Δηλαδή συμφέρει να το φτιάξω η πάει για πέταμα ?
Κυριακίδης
07-08-18, 19:10
Άλλοι που πιάνουν τα χέρια τους τα κατάφεραν (σε προληπτικό στάδιο ) , για την περίπτωση σου με καπνούς εξαρτάτε την ζημιά και τι προτίθεται να κάνεις εσύ . Άλλο να το βγάλεις εσύ το μοτέρ και να το πας να το δουν , και άλλο να φέρεις κάποιον επί τόπου .
Επιλήψιμο είναι και το α) του μηνύματος #2
Εννοείτε ότι θα το βγάλω εγώ και θα το πάω αλλά το F34 έχει καμία σχέσεις με όλα αυτά η άλλη ζημιά είναι αυτή ?
Κυριακίδης
07-08-18, 19:57
Και εγώ έτσι διάβασα για F34 ότι προτείνουν για μπλόκο πόρτας , αλλά οι κατασκευαστές αρέσκονται στα σκληρά αινίγματα . Από την στιγμή που έχεις καπνούς στο σημείο που αναφέρεις , μην ρωτάς πολλά και ξεκινάς από εκεί.
Καλησπέρα Κατάρχας φίλε πως το κάνεις reset? Έχω κ εγώ ένα δεν γυρνάει το μοτέρ κ δεν περνει νερό και δεν βγάζει σφαλμα
Από την θέση που είναι ο διακόπτης κλειστό παράδειγμα εάν είναι ρολόι θέση 12 το πας στο 6 πατάς το κουμπί για της στροφές και σύγχρονος με το κουμπί για τις στροφες πατημένο πας τον διακοπτη στην θέση 7 και περιμένεις για 5 δευτερόλεπτα και θα δεις και θα αναβοσβήνει το on off.
το πρόβλημα συνεχίζει άλλαξα το ανταλλακτικό που κλειδώνει η πόρτα οπως επίσης είδαμε κ το μοτέρ μην έχει καποιο προβλημα αλλά όλα καλά , παρόλαυτα συνεχίζει και βγάζει την ένδειξη f34...καμία άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Κυριακίδης
31-08-18, 21:21
οπως επίσης είδαμε κ το μοτέρ μην έχει καποιο προβλημα αλλά όλα καλά ,
Δεκτό , αλλά οι αναγνώστες περιμένουν να μάθουν και την αιτία του καπνού που αναφέρεις ότι είδες δίπλα στο μοτέρ .
Τους καπνούς που είχα αναφέρει δεν ξερω ακριβως απο που εβγαιναν και δεν τους ξανά είδα δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν πάντως το μοτέρ που υποψιάζομαστα και το έβγαλα και το πήγα σε μάστορα είναι λέει μια χαρά.