PDA

Επιστροφή στο Forum : [Siemens] Πλυντηριο πιατων SIEMENS-κολλαει στο τελευταιο λεπτο

LYBCO
03-08-18, 12:59
SIEMENS SE24M275EU. Οποιο προγραμμα και να επιλεξω κολλαει στο τελευταιο λεπτο.Η μονη επιλογη για να σταματησει ειναι το reset.

ΣΚΛΗΚΟΣ
05-08-18, 18:16
Όταν λες τελευταίο λεπτό ,τι εννοείς; αρχιζει ,Ολοκληρώνεται το στυψιμο;

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

pourpou
05-08-18, 20:13
παναγιωτη ειναι πλυντηριο πιατων

LYBCO
05-08-18, 20:19
Οταν η ενδειξη υπολοιπου χρονου δειξει 1,δεν ληγει το προγραμμα οταν περασει το λεπτο,αλλα συνεχιζει να δουλευει (ακουγεται το βουητο).Σε αυτη την φαση λοιπον,αναγκαστικα του κανω reset για να τερματισει και να το ανοιξω.Εχει πλυνει τα πιατα αλλα δεν τους εχει κανει στεγνωμα.Υποθετω,κρινοντας απο τον χρονο,οτι κολλαει νωριτερα απο το τελευταιο λεπτο (οταν δηλαδη ειναι ετοιμο να αρχισει το στεγνωμα) και απλα στο τελευταιο λεπτο γινεται αντιληπτο το οτι εχει κολλησει.

ΣΚΛΗΚΟΣ
05-08-18, 22:02
παναγιωτη ειναι πλυντηριο πιατωνΩχ, σα να έχεις δίκιο.

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

pourpou
07-08-18, 19:06
Οταν η ενδειξη υπολοιπου χρονου δειξει 1,δεν ληγει το προγραμμα οταν περασει το λεπτο,αλλα συνεχιζει να δουλευει (ακουγεται το βουητο).Σε αυτη την φαση λοιπον,αναγκαστικα του κανω reset για να τερματισει και να το ανοιξω.Εχει πλυνει τα πιατα αλλα δεν τους εχει κανει στεγνωμα.Υποθετω,κρινοντας απο τον χρονο,οτι κολλαει νωριτερα απο το τελευταιο λεπτο (οταν δηλαδη ειναι ετοιμο να αρχισει το στεγνωμα) και απλα στο τελευταιο λεπτο γινεται αντιληπτο το οτι εχει κολλησει.η αντισταση σου θερμαινει κατα την πλυση;

LYBCO
07-08-18, 21:34
Ναι θερμαινει.

LYBCO
09-09-18, 07:52
Καμμια ιδεα κανείς;

giagiwtis
05-10-18, 09:25
Καλημέρα θα βγάλεις την λαμαρίνα από αριστερά εκεί έχει ένα πάνελ που μπένουν τα νερά αριστερά κάτω θα δεις δύο βαλβίδες θα αλλάξεις την δεύτερη και θα δουλέψει μια χαρά. Υ. Γ ζέσταμα σου κάνει στην πλύση μετά δεν σ ανοίγει η δεύτερη βαλβίδα κ ο θόρυβος είναι από την αντλία πλυσεως δεν τελειώνει το πρόγραμμα γιατί περίμενε να πάρει νερό από το τεποζιτο (πάνελ δεξί μέρος) αλλά δν ανειγει η βαλβίδα να φύγει μέσα οπότε δουλεύει η αντλία αλλά δεν έχει νερό να κουμπώσει τον διακόπτη πιέσεις στην αντίσταση οπότε δεν φτάνει σε θερμοκρασία για να περάσει στο επίμονο στάδιο και να κάνει αντλισει γιαυτό υπόλοιπες ένα λεπτο

Δημητρης Α
01-12-18, 11:39
είχα το ίδιο πρόβλημα και ηταν βουλωμενο το πλαινο πλαστικο.βρήκατε την λύση;

aastra56
03-01-22, 05:36
Καλήμερα σας, εχω το ίδιο πρόβλημα με ενα πλυντήριο πιάτων Πιτσος DIF5505. Θέλω να ρωτήσω τον φίλο giagiwtis εάν η επισκευή με την βαλβίδα εναλλαγής ισχύει και αυτό το πλυντήριο. Ευχαριστώ !