Επιστροφή στο Forum : [Pitsos] Πρόβλημα με λειτουργία του πλυντηρίου πιατων
Γεια σας.
Σε πλυνηριο πιατων Pitsos DVF3511 μου αναβει η ενδειξη παροχης νερου (το βρυσακι).
Το ανοιξα και μου ερχεται ελαχιστο νερο.Γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημα?
Μπορει να ειναι και η ηλεκτροβανα που εχει στν παροχη?
Ευχαριστω
στο πλαστικο ρακορ που συνδεεται στη βρυση εχει ενα φιλτρακι, ισως να εχει βουλωσει.
στο πλαστικο ρακορ που συνδεεται στη βρυση εχει ενα φιλτρακι, ισως να εχει βουλωσει.
το εχω καθαρισει αυτο.το εβγαλα και τελειως αλλα τα ιδια.
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση
το εχω καθαρισει αυτο.το εβγαλα και τελειως αλλα τα ιδια.
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση
έχει και αλλο ενα στην ηλεκτροβανα, εκει που συνδεεται η παροχή νερού.
Κανε μια δοκιμη να βαλεις προπλυση (θα παρει νερο απο αλλη ηλεκτροβανα) και να δεις αν θα παρει νερο με αυτο τον τροπο.
Πιθανες αιτιες
1-βουλωμα
2-flow meter
3-ηλεκτροβανα
Δεν εχω καταλαβει πιο μοντελο ειναι αλλα αν ειναι σχετικα καινουργιο τοτε η ροη του νερου πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη και συνηθως χαλαει το flow meter ή αλλιως μετρητης ροης
Πιθανες αιτιες
1-βουλωμα
2-flow meter
3-ηλεκτροβανα
Δεν εχω καταλαβει πιο μοντελο ειναι αλλα αν ειναι σχετικα καινουργιο τοτε η ροη του νερου πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη και συνηθως χαλαει το flow meter ή αλλιως μετρητης ροης
Ευχαριστω για την απαντηση.
Το μοντελο ειναι pitsos DVF5311.
Υπαρχει καποιο service manual για να βρω που ειναι τι flow meter?και αν αυτο καθαριζει.
Επισης αν βαλω ηλεκτροβανα απο πλυντηριο ρουχων κανει?
Το flow meter είναι στο αριστερό μέρος του πλυντηρίου στο σημείο που κουμπώνει το λάστιχο παροχής. Θα δεις ότι έχει και μια φυσά με δύο λεπτά καλώδια.
Η ηλεκτροβανα από πλυντήριο ρούχων είσαι εντελώς ακατάλληλη.