PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Toshiba Satellite L350 Ασπρες-Κοκκινες-Μπλε οθόνες

manos_3
02-10-17, 12:56
Καλημέρα παιδιά.
Έχω ένα Toshiba Satellite L350.Ξαφνικά εκεί που δουλεύει, σε ανύποπτους χρόνους, θα πετάξει λευκή οθόνη(άλλες φορες μπλε αλλες κόκκινη αλλά πιο συχνά λευκή) και δεν επανέρχεται παρά μονο αν κλήσω και ξανανοίξω το Laptop.Πέρασα άλλους drivers αλλά παλι τα ίδια.Δοκιμασα με νέο δίσκο να ξαναστήσω windows αλλά κατά την εγκατάσταση πετάει παλι την λευκή οθόνη.Τι μπορεί να φταίει;Κάρτα γραφικών;Δοκίμασα με άλλη μνήμη αλλά πάλι το ίδιο.Και σε εξωτερική οθόνη πάλι το ίδιο.Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ!

age80
02-10-17, 15:50
Μονο Με μπαταρια σου κανει τα ιδια;;;
φοραει τον nectokin κατω απο τον επεξεργαστη;;;

JOUN
02-10-17, 21:46
Καρτα γραφικων Μανωλη..
Αγγελε γιατι να εχει σχεση με τα γραφικα ο nec tokin;Αν ειχε προβλημα δεν θα κολλουσε;

manos_3
03-10-17, 09:24
Καλημέρα παιδιά.Δεν είμαι σίγουρος για τον πυκνωτή ...θα το κοιτάξω.....Κάτι άλλο χθες τον ειχα με τον βασικο driver Και δεν μου το εκανε καθόλου...Σήμερα πάλι με τον ίδιο driver μου το ξανακανε σε 10 λεπτά....Απλα απο οτι ειδα αυτο δεν εχει ξεχοριστη καρτα γραφικων αλλα ειναι μεσα στο chipset...αρα οφείλεται αυτο;

JOUN
03-10-17, 12:38
Ο βασικός driver δεν ζορίζει την κάρτα απλώς σου δίνει μια χαμηλή ανάλυση για να κανεις την δουλειά σου. Αφού μόλις βάλεις τον κανονικό σου κάνει κόλπα έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

manos_3
06-10-17, 11:00
Είχε δίκιο ο age80 (http://www.howtofixit.gr/forum/member.php?u=56236) .Μετα που το έψαξα λίγο το είδα και σε άλλο forum.Έκανα αλλαγη με 4 330uf και όλα οκ...Ευχαριστω πολυ!!!

age80
06-10-17, 15:39
Γιωργο καθαρα εμπειρικα το απαντησα γτ μου εχει ξανατυχει...
Ωραιος Μανωλη!!!

andyferraristi
06-10-17, 16:33
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ήμουν στο ίδιο μήκος κύματος με το Γιώργο (JOUN), αλλά δεν έγραψα κάτι γιατί δεν ήμουν πολύ σίγουρος (ερασιτέχνης γαρ). Σε ευχαριστώ κι εγώ Άγγελε με τη σειρά μου για την επιπλέον πληροφορία που πήρα ...

JOUN
08-10-17, 11:59
Μάλιστα.. Να το έχω υπόψη αφού αυτό ήταν.